kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2012 Τρόπος του λέγειν το ''μην γελάς'' φίλε Γιώργο. Μην πάρεις κυριολεκτικά την προστακτική και γέλα όσο τραβά η καρδιά σου.Αν σχεδίαζε κάποιος τον Telrad σήμερα θα είχε το μέγεθος και τις λειτουργίες του Rigel. Είναι απαρχαιωμένο το σχέδιο δεν χωρά αμφιβολία. Αν ήταν κινητό θα ήταν ανάλογο των Motorola του '80. Υπάρχουν μερικοί εδώ που θα μπορούσαν να φτιάξουν κάτι πολύ καλύτερο και να το πουλήσουν κιόλας διεθνώς. Έτσι πιστεύω. Όσο για τα σκοινιά και τα κορδόνια, σηκώνουν ορειβάτες, ταξιδεύουν ιστιοφόρα, ακόμη και γέφυρες στηρίζουν. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
george0 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2012 Τρόπος του λέγειν το ''μην γελάς'' φίλε Γιώργο. Μην πάρεις κυριολεκτικά την προστακτική και γέλα όσο τραβά η καρδιά σου.Αν σχεδίαζε κάποιος τον Telrad σήμερα θα είχε το μέγεθος και τις λειτουργίες του Rigel. Είναι απαρχαιωμένο το σχέδιο δεν χωρά αμφιβολία. Αν ήταν κινητό θα ήταν ανάλογο των Motorola του '80. Υπάρχουν μερικοί εδώ που θα μπορούσαν να φτιάξουν κάτι πολύ καλύτερο και να το πουλήσουν κιόλας διεθνώς. Έτσι πιστεύω. Όσο για τα σκοινιά και τα κορδόνια, σηκώνουν ορειβάτες, ταξιδεύουν ιστιοφόρα, ακόμη και γέφυρες στηρίζουν. δεν το πήρα φίλε μου κωστα κυριολεκτικα! ,όσο για τα ιστιοφόρα και της γέφυρες έχεις απόλυτο δίκιο,απλά,δεν το σκέφτηκα έτσι!..τον telrad τον τοποθέτησα τελικά απ τα δεξιά του ερευνητή,πειραματικά,πήρα διάφορες στάσεις στοχεύσεις απ το ζενίθ και ποιο χαμηλά,δεν τα βρήκα και τόσο τραγικά τα πράγματα,(όσο αφορά τον αυχένα),νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας!..τώρα,μετά από όλα αυτά που υποθεικαν απ τους φίλους αλλά και μέσα απ της φώτο που είδαμε,αν με ρωτούσες κωστα ποιον ερευνητή θα προτιμούσα,μάλλον θα σου έλεγα τον rigel!,είναι ο μόνος που χωράει ανάμεσα στον εστιαστεί και τον ερευνητή χωρίς να κανουμε καμία πατέντα και προπάντων χωρείς να διακινδυνεύουμε να κανουμε κάποια ζημιά στον οπτικό μας σωλήνα η στον ερευνητή μας!.(με αυτά που αναφέρω δεν θέλω εννοηθεί ότι μετάνιωσα που πείρα τον telrad!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα