Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

έπεσε υπόψιν μου αυτό:

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_19778.htm

Νομίζω οτι είναι οτι πρέπει για να το κουβαλάμε μαζί μας παντού, και να το τυλίγουμε ακόμα και σε κλαδιά δέντρων για να τραβήξουμε μια φώτο

Το είχαν ξαναφέρει κάποτε και δεν το είχα προλάβει.. αυτη τη φορά θα παω νωρίς-νωρίς!

gr_71368_01_b.jpg.e82b27bc80739bf6dcfb032ae8c1b15e.jpg

Δημοσιεύτηκε
Με τίποτε! Για μηχανές DSC 2-4 εκατοντάδων γραμμαρίων προορίζεται.

Όντως..

δε νομίζω οτι θα κρατήσει κάτι βαρύτερο απο μια μεγάλη compact, πόσο μάλλον κυάλια!

Μην ξεχνάτε οτι έχει πόδια που λυγίζουν :wink:

επίσης δε νομίζω οτι θα αντικαταστήσει ενα κανονικό τρίποδο, απλά επειδή είναι αρκετά ελαφρύ, λυγίζει για να χωρέσει παντού, και να στερεωθεί παντού, εμενα προσωπικά με βολεύει να το εχω μαζί για ίσιες φωτογραφίες όπου και να βρεθώ (συνήθως ακουμπάω την μηχανή επάνω σε πέτρες, πεζούλια, φράχτες, κτλ.. :wink:

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Αυτα τα τριποδα υπαρχουν και για μικρες καμερες και για DSLR. Ειναι πρακτικα, δυνατα και εφ οσον χρησιμοποιηθουν προσεκτικα δεν υπαρχει κινδυνος. Διπλωνουν σε οποιαδηποτε επιφανεια που μπορουν να αγκαλιασουν (χοντρα κλαδια, κουπαστες καγκελων, σωληνες ανωμαλου σχηματος κλπ.)

σαν χταποδια.

Εγω εχω τα Gorilla και για τις 2 καμερες μου και ποτε δεν ειχα προβλημα. Αν τα τυλιξεις σωστα δεν υπαρχει κινδυνος.

Για κυαλια δεν πιστευω οτι βολευουν τοσο πολυ, αλλα αμα βρεθει καταλληλη θεση στο υψος του ανθρωπου μπορει να κανουν τη δουλεια τους.

Ειναι συμβατα με ολες τις καμερες.

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=gorillpod

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης