draculas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 έπεσε υπόψιν μου αυτό:http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_19778.htm Νομίζω οτι είναι οτι πρέπει για να το κουβαλάμε μαζί μας παντού, και να το τυλίγουμε ακόμα και σε κλαδιά δέντρων για να τραβήξουμε μια φώτοΤο είχαν ξαναφέρει κάποτε και δεν το είχα προλάβει.. αυτη τη φορά θα παω νωρίς-νωρίς!
akisn Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Με όλες τις κάμερες είναι συμβατή; Επίσης πόσο σταθερή είναι; Sky Watcher 60/700 Skywatcher Dobsonian 10''''
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Με τίποτε! Για μηχανές DSC 2-4 εκατοντάδων γραμμαρίων προορίζεται. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
AstroGEO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Εχω ενα παρομοιο και κανει μονο για compact μηχανεs.
draculas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Με τίποτε! Για μηχανές DSC 2-4 εκατοντάδων γραμμαρίων προορίζεται. Όντως..δε νομίζω οτι θα κρατήσει κάτι βαρύτερο απο μια μεγάλη compact, πόσο μάλλον κυάλια!Μην ξεχνάτε οτι έχει πόδια που λυγίζουν επίσης δε νομίζω οτι θα αντικαταστήσει ενα κανονικό τρίποδο, απλά επειδή είναι αρκετά ελαφρύ, λυγίζει για να χωρέσει παντού, και να στερεωθεί παντού, εμενα προσωπικά με βολεύει να το εχω μαζί για ίσιες φωτογραφίες όπου και να βρεθώ (συνήθως ακουμπάω την μηχανή επάνω σε πέτρες, πεζούλια, φράχτες, κτλ..
Kiriakos1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Αυτα τα τριποδα υπαρχουν και για μικρες καμερες και για DSLR. Ειναι πρακτικα, δυνατα και εφ οσον χρησιμοποιηθουν προσεκτικα δεν υπαρχει κινδυνος. Διπλωνουν σε οποιαδηποτε επιφανεια που μπορουν να αγκαλιασουν (χοντρα κλαδια, κουπαστες καγκελων, σωληνες ανωμαλου σχηματος κλπ.)σαν χταποδια.Εγω εχω τα Gorilla και για τις 2 καμερες μου και ποτε δεν ειχα προβλημα. Αν τα τυλιξεις σωστα δεν υπαρχει κινδυνος.Για κυαλια δεν πιστευω οτι βολευουν τοσο πολυ, αλλα αμα βρεθει καταλληλη θεση στο υψος του ανθρωπου μπορει να κανουν τη δουλεια τους.Ειναι συμβατα με ολες τις καμερες. http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=gorillpod
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα