Bi2L Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Όποιος έχει χρόνο και όρεξη ας δει την ταινία Gravity που προβάλετε στους Κινηματογράφους αυτο τον καιρό, αν και έχει αρκετά Goofs είναι καλή.http://www.imdb.com/title/tt1454468/ Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
dp297 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Ειναι τελικά...?? Γιατι κάποιος είπε ότι είναι μάπα?????? PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
sportikus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Προσωπική άποψη μου είναι οτι η ταινία είναι με άριστα το 10 τουλάχιστον στο -3.Μπορεί και ποιό κάτω άλλα είμαι εγκρατής. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
hypercube Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Ως αμετανόητος ταινιάκιας περιμένω να ανέβει σε καλή ποιότητα. Γιάννης
filfilip Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Προσωπική άποψη μου είναι οτι η ταινία είναι με άριστα το 10 τουλάχιστον στο -3.Μπορεί και ποιό κάτω άλλα είμαι εγκρατής. Ο λόγος? Δεν βοηθάς έτσι αν θέλει κάποιος να την δει... τεκμηρίωσε την άποψη σου! Φίλιππος Φιλιππόγλουhttp://www.erasitexniki-astronomia.eu/https://www.facebook.com/groups/333116270119918/
Bi2L Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Η ταινία σε βάζει στο άγχος και στα προβλήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς στο Διάστημα και διαδραματίζεται στο Hubble, στον ISS, στο Soyuz και στον CSS. Μην περιμένεις να δεις κάτι σούπερ ντούπερ, πιο πολύ ψυχολογικό είναι αφού νιώθεις την καταπίεση της ζωής στο διάστημα και τον προβλημάτων (πιο πολύ του νόμου του Μέρφι αφού όλα πήγαν στραβα, ίσως έπρεπε να την πουν έτσι την ταινία) Φίλιππε το 8,5 στο IMDB είναι παραπλανητικό, το πολύ 7,3 Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
filfilip Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Καταρχήν ως ταινία είναι πρωτότυπη γιατί δεν έχουμε συνηθίσει σε πολλές αμερικανιές με 2 ηθοποιούς όλους κι όλους!Η ερμηνεία της Σάντρα Μπούλοκ για μένα είναι ανεπανάληπτη και κατάφερε και κράτησε μόνη της μια ολόκληρη ταινία!Όσον αφορά τα τεχνικά της ταινίας δεν αξίζει πιστεύω να την δει κάποιος σε 2D παρά μόνο σε 3D. Την μουσική προσωπικά την βρήκα πάρα πολύ καλή και την ταινία καθόλου βαρετή. Αν έχει κάποια λαθάκια νομίζω πως δικαιολογούνται. Φίλιππος Φιλιππόγλουhttp://www.erasitexniki-astronomia.eu/https://www.facebook.com/groups/333116270119918/
santono Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Ταινία τραβηγμένη από τα μαλλιά, για να καταφέρει να κρατήσει σε αγωνία, αλλά μάλλον πετυχαίνει το αντίθετο. Γνώμη μου είναι ότι το 3d, δεν έχει να δώσει κάτι το αξιοσημείωτο και όποιος την δει σε 2d δε θα χάσει κάτι. Μόνο δύο σκηνές μπορώ να πω ότι ξεχωρίζει το 3d (αυτή με τα δάκρυα, και όταν βγάζει τη στολή η Σάντρα). Ακόμα και στη καταστροφή του ISS, ακόμα περιμένω κάνα κομματάκι να έρθει κατά πάνω μου για να το αποφύγω (παρεπιμπτόντως είδε κανείς τη διαφήμιση των m&m πριν αρχίσει η ταινία σε 3d?? Σκύβαμε για να μην μας πετύχουν τα κουφέτα!!!). Νομίζω ότι το 3d αποδίδει τα μέγιστα στα κινούμενα σχέδια, με εξαίρεση το Avatar και το Hugo όπου ήταν εξίσου καλό. # Σπύρος Αντωνόπουλος #
songless_bird Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Η ταινια μετα τα πρωτα 10 λεπτα σε πραγματικες συνθηκες θα ειχε τελειωσει εκει. Το καλο με την ταινια ειναι οτι δεν τελειωνει εκει Η ταινια εχει ανακριβειες, σκηνες πιασμενες απο τα μαλλια ΑΛΛΑ! Σε κραταει σε αγωνια 90 λεπτα. Δεν βαριεσαι και ας παιζουν δυο ηθοποιοι, το 3D σε βαζει στη θεση του αστροναυτη πολλες φορες. Τα χερια μου ειχαν υδρωσει και η γυναικα μου ειχε γαντζωθει πανω μου. Ο διπλανος, 2 μετρα αντρας μετα το τελος ειπε ενα δυνατο "ουφ!" απο την αγωνια. Δεν με νοιαζει τι λεει το IMDB αλλα η ταινια οπτικοακουστικα ειναι κορυφη και αξιζει να τη δει καποιος 3D σε καλη οθονη. Κατεβασμενη, 2D και σε tv χανει πολυ απο το περιβαλλον της. Θα σβήσουμε τα φώτα της πόλης των σπιτιώνθα έχουμε απόψε Γιορτή των αστεριών... Η Πούλια θ’ αναλάβει το μπαρ και τα ποτάκαι η Μεγάλη Αρκούδα θα φτιάχνει παγωτά
filfilip Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Η ταινια μετα τα πρωτα 10 λεπτα σε πραγματικες συνθηκες θα ειχε τελειωσει εκει. Το καλο με την ταινια ειναι οτι δεν τελειωνει εκει Η ταινια εχει ανακριβειες, σκηνες πιασμενες απο τα μαλλια ΑΛΛΑ! Σε κραταει σε αγωνια 90 λεπτα. Δεν βαριεσαι και ας παιζουν δυο ηθοποιοι, το 3D σε βαζει στη θεση του αστροναυτη πολλες φορες. Τα χερια μου ειχαν υδρωσει και η γυναικα μου ειχε γαντζωθει πανω μου. Ο διπλανος, 2 μετρα αντρας μετα το τελος ειπε ενα δυνατο "ουφ!" απο την αγωνια. Δεν με νοιαζει τι λεει το IMDB αλλα η ταινια οπτικοακουστικα ειναι κορυφη και αξιζει να τη δει καποιος 3D σε καλη οθονη. Κατεβασμενη, 2D και σε tv χανει πολυ απο το περιβαλλον της. ακριβώς έτσι!!!! Φίλιππος Φιλιππόγλουhttp://www.erasitexniki-astronomia.eu/https://www.facebook.com/groups/333116270119918/
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Την ταινία την είδα σε 3d και αξιζει να την δεί κάποις έτσι. Σε σχέση με άλλες sci fi ταινίες η συγκεκριμένη ταινία είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα (έλλειψη ήχου στο διάστημα, εκρήξεις στο διάστημα χωρίς φωτιές, σύνδρομο Kessler) από άλλες. Αν και έχει τις αμαρτίες της γενικά είναι πολύ καλή ταινία και η ώρα παιρνάει χωρίς να το καταλάβεις. Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Η γνώμη μου και η γενική γνώμη στο Internet είναι πως η ταινία είναι μια απο τα ίδια με τίποτα το ιδιαίτερο στο σενάριο. Αν πάει κάποιος να την δεί είναι μόνο για το 3d και τίποτε άλλο. Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες για την ταινία έχει γίνει πολύ ντόρος γενικότερα. Αν λοιπόν πάτε συγκρατημένοι χωρίς να περιμένετε και πολλά τότε θα την απολαύσετε .Καλή προβολή http://pegasusastro.com/
themis_kart Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Θα σας πω αύριο μιας και σήμερα σκοπεύουμε να πάμε να την δούμε στο Ρέντη ώρα 22:00.Όποιος κατά τύχη πάει τηλ 6977558071 Γνώμες και σχόλια αύριο Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
sportikus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Προσωπική άποψη μου είναι οτι η ταινία είναι με άριστα το 10 τουλάχιστον στο -3.Μπορεί και ποιό κάτω άλλα είμαι εγκρατής. Ο λόγος? Δεν βοηθάς έτσι αν θέλει κάποιος να την δει... τεκμηρίωσε την άποψη σου! Αν κάποιος δεν δεί την ταινία λόγω τις προσωπικής μου γνώμης νομίζω οτι δεν άξιζε να την δεί έτσι κι`αλλιώς.Θα σου απαντήσω όμως.Η ταινία φαίνεται οτι γυρίστηκε απλά για 2 λόγους.Ratings: 8,5/10 from 140.202 users1)το θέμα είναι πιασάρικο(καταστροφή απο το διάστημα,Nibiru,nefelim και λοιπές μπούρδες.)2)Έχει μόνο 2 ηθοποιούς την Sandra Bullock τις οποίας η καριέρα βασίστηκε στο να αγχώνει το θεατή χωρίς λόγω(γι`αυτό και τα αχ και ουφ στον κινηματογράφο) και στον George-γκριζομάλλη-ομορφάντρα-εργένη-φίλο του brad pit-που κάποτε έπαιζε σε εκείνη την σειρά και ήταν κούκλος με τα νοσοκομεία-clouney. Κατά περίεργο τρόπο όταν βγήκε το hubble σε 3D http://www.imdb.com/title/tt1433813/?ref_=nv_sr_1 Ratings: 7,7/10 from 2.352 usersδεν είδα τον ανάλογο ντόρο και κινητικότητα. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
dp297 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Πολύ ντόρος για το Gravity.....Αναμένω αντίστοιχο ντόρο για ταινιάρες όπως Sunshine, 2001 a Space Odyssey κλπ PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
Explorer79 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Θα το δω σημερα και θα σας πω κι εγω την αποψη μου... σε 3D βεβαια. Το σεναριο ειναι σιγουρα τρυπιο αφου ο ISS δεν βρισκεται σε τροχια που μπορει να συγκρουστει με αλλο δορυφορο.... Πιο πολυ θελω να το δω για τα οπτικα του εφε...
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Πήγαμε να το δούμε με το σύλλογο. Δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες που είχαμε, κάτι που δείχνει πως δεν πρέπει να πηγαίνουμε σε ταινίες περιμένοντας πολλά επειδή έγινε ντόρος. Κενά είχε πολλά στο σενάριο και προσωπικά δε με έκανε να νιώσω ιδιαίτερη αγωνία ή να μπω στο κλίμα. Σε ανάλυση για τα επιστημονικά λάθη δε θέλω να μπω διότι ταινία είναι, έχει ελευθερία να υπερβεί τους φυσικούς νόμους χάριν σεναρίου. Το καλύτερο της ταινίας, και ο λόγος που εγώ πιστεύω πως αξίζει να τη δει κανείς και μάλιστα σε 3D, είναι η ρεαλιστική απεικόνιση του εσωτερικού και εξωτερικού του διαστημικού σταθμού, του σογιούζ και των άλλων σκαφών. Για κάποιον που ενδιαφέρεται για το διάστημα και τη διαστημική τεχνολογία είναι πολύ ενδιαφέρον και θα έχει μια καλύτερη αίσθηση του πως νιώθουν οι αστροναύτες εκεί μέσα. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
sportikus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 και επανέρχομαι....σε αυτή την ταινία έπρεπε να παίζει ο Chuck Norris και όχι η Sandra Annette Bullock. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
paranoia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Την είδα προχθές την ταινία σε 3D. Η αλήθεια είναι οτι για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται και πολυ για το διάστημα δεν λέει και πολλά μιας και δεν εχει ιδιαίτερα πολύπλοκη υποθεση. Ήταν αρκετά ευχάριστη, προσπάθησε να παίξει με του ήχους (και μη ηχους) για να σε κανει να νιωσεις πως ειναι οι αστροναυτες στο διαστημα. Μου αφησε μια ευχαριστη νότα αλλα σιγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες με διαστημόπλοια κλπ. Ωστόσο η φράση προς το τέλος ''I hate space'' την οποία δεν πήρε πίσω η Μπούλοκ ποτέ με πόνεσε ΥΓ ναι όντως ο Chuck Norris θα ταιριαζε περισσοτερο "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
HOMO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 Σε γενικές γραμμές μου άφησε μια καλή επίγευση. Συμφωνώ μ' αυτό που λέει ο Ανδρέας ότι δίνει μια καλή εικόνα διαστημικών οχημάτων. Εντάξει υπάρχει άφθονη "αμερικανιά" . Έχω την εντύπωση πως κάποιοι δουλεύουν σκληρά στα γραφικά και κάποιοι άλλοι στο σενάριο κάνουν τη πατάτα. Αφήνει μπορώ να πω τη δυνατότητα να γεννηθούν κάποια ερωτηματικά , προβληματίζει και το σώζει σε κάποια σημεία της ταινίας όπως η στιγμή που αιωρείται στο διαστημικό σταθμό σε εμβρυική στάση ή αγγίζει τη λάσπη όταν βγαίνει απ' το ποτάμι. Ας μη πω άλλες λεπτομέρειες για τη ταινία για όσους δεν την είδαν . Θα ήθελα να ήταν προϊόν Αμερικανών και Ευρωπαίων. Η ευρωπαϊκή ματιά θα της έδινε το τέλος που θα της άξιζε. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Εγώ παιδιά την είδα "δανεική" ¨χθές βράδυ προφανώς σε 2D. Η γυναίκα μου κοιμήθηκε και μετά απο λίγο την ακολούθησα και εγώ.Μπορεί να έχετε δίκιο και σε 3D να βλέπεται, αλλα είμαι της γενιάς που το 3D δεν υπήρχε και οι ταινίες ήταν καλές απο μόνες τους.Κρίμα τη διαφήμιση. Δημήτρης
Explorer79 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Ευτυχως την ειδα σε 3D αλλιως δεν θα αξιζε... Ο μονος ρεαλισμος της ταινιας αφορουσε 1) την μη υπαρξη ηχων στο διαστημα2) το εσωτερικο και εξωτερικο μερος των διαστημοπλοιων3) την ελλειψη βαρυτητας Απο εκει και περα το χαος... Μαλιστα, για λιγα δευτερολεπτα, οι αστροναυτες βρισκονταν πανω απο την Ελλαδα. Φαινοταν ξεκαθαρα η Χαλκιδικη, η Λαρισα, η Θεσσαλονικη κτλ. Το γεγονος ομως οτι εβλεπες για καποια δευτερολεπτα στασιμη τη Γη απο κατω, παρ' οτι οι αστροναυτες, παρεα με τους διαστημικους σταθμους, κινουνται με ταχυτητα τουλαχιστον 27.000 χλμ. την ωρα, με χαλασε καπως... Μετα, ακομη και αν οι τεχνητοι δορυφοροι που ειδαμε βρισκονταν σε κοντινη τροχια, εχουν τεραστια υψομετρικη αποσταση 100-200 και ανω χιλιομετρων και δε μπορεις απλα να πατησεις τον προωθητηρα για να "πεταχτεις" λιγο παραπερα (απο το ISS στο Σογιουζ). Στην ταινια ολα φαινοταν διπλα Οι σκηνες με τα συντριμια που χτυπουσαν τα σκαφη αλλα δεν πετυχαιναν ποτε τη Σαντρα Μπουλοκ, ηταν επισης κλασικη αμερικανια... Γενικα το σεναριο εμπαζε απο παντου αλλα αξιζε σαν θεαμα και μονο σε 3D.
sportikus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Η ταινία θα απογειωνόταν αν στην τελευταία σκηνή(εκεί με τις λάσπες)...έβγαινε ο Chuck μέσα απο το νερό και τις έλεγε:"Συγχαρητήρια προσλαμβάνεστε" ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
songless_bird Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Να θυμησω οτι δεν ειναι ντοκυμαντερ ουτε αληθινο γεγονος Μια ταινια ειναι που αυτο που ηθελε να δειξει το το εδειξε πολυ καλα. Και στο τελος αν τους εσωζε κανενα εξωγηινο σκαφος ,δεν θα με χαλαγε Θα σβήσουμε τα φώτα της πόλης των σπιτιώνθα έχουμε απόψε Γιορτή των αστεριών... Η Πούλια θ’ αναλάβει το μπαρ και τα ποτάκαι η Μεγάλη Αρκούδα θα φτιάχνει παγωτά
KGP Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Nομίζω ότι είστε υπερβολικά απαιτητικοί με το Hollywood... Την είδα και εγώ σε 3D, είναι από τις λίγες ταινίες που τις πάει πολύ η συγκεκριμένη τεχνική. Οπτικά είναι εξαιρετική, με τρομερή δουλειά στα εφέ και στη φωτογραφία και αρκούντως συνεπής και αληθοφανής σε ότι αφορά στην ρεαλιστική αναπαραγωγή των τεκταινόμενων στο διάστημα. Φυσικά δεν λείπουν τα "φίδια" και οι "δράκοι" από την πλοκή και το σενάριο, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι την παραγωγή την χρηματοδοτούν studio που δεν είναι ευαγή ιδρύματα, αλλά εταιρείς που θέλουν να εισπράξουν. Ως εκ τούτου η εσάνς "αμερικανίας" και τα κλισεδάκια δεν λείπουν και φαντάζομαι ότι επιβλήθηκαν από τους παραγωγούς για να μην χαρακτηριστεί βαριά η ταινία από τον μέσο μασουλητή ποπ κορν που θέλει να περάσει μιάμιση ώρα ευχάριστα. Προσπερνώ λοιπόν το -άδικο κατ΄εμέ- κράξιμο στο Gravity για τα όποια ατοπήματα του και στέκομαι στο ότι ο Κουαρόν κατάφερε να συμβιβαστεί πολύ λιγότερο από κάθε άλλον που επιχείρησε να κάνει κάτι αντίστοιχο στο χώρο του θεάματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα