Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Κατά τη γνώμη μου η απόλυτη μουσική για παρατήρηση είναι η κλασική.Τίποτα και κανένας τραγουδιστής δε συγκρίνεται με το άκουσμα μιας ωραίας ορχήστρας ή ενός πιάνου. Ειδικά για πλανήτες το θέμα δε θέλει ερώτημα. Το έργο του Holst , ''The planets'' έχει ένα κομμάτι για κάθε πλανήτη. Και ταιριάζει απολύτως. Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε. Τώρα που το σκέφτομαι, είχα ακούσει πως οι Levy-Shoemaker όταν ανακάλυψαν τον κομήτη που θα πεφτε στο Δία άκουγαν την 9η συμφωνική, και μάλιστα τη στιγμή της ανακάλυψης στο αρνητικό έλεγε ο Levy ότι μόλις άρχιζε το κυρίως μέρος που είναι φανταστικό. IK Observing System
mosquito Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 MAX εισαι ο ανθρωπος μου!!!!!!! σε παω!!! guardian το ανθρωπακι πως μπορω να το κατεβασω?? αν και η καλυτερη μουσικη ειναι κρυμμενη στα αστρα...
maxplanck Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Η πανεμορφη Ρόδος ειναι απο τα νησιά που δεν έχω επισκεφτεί ακόμη.Ως εκ τούτου φίλε Mosquito θα τα πούμε κι απο κοντα!!!Φιλε IfiKratis η αξια και η διαχρονικότητα της κλασσικής ειναι αδιαμφισβήτητες και μη διαπραγματεύσιμες έννοιες!!!Φυλάω τους δίσκους κλασσικής σαν τα μάτια μου!Γι αυτο ακριβώς και τους περναω σιγα-σιγα σε CD με τη βοήθεια του SOUND FORGE 6 !!!Το έχετε ακουστα???Aπο τα φοβερότερα προγράμματα ψηφιακής επεξεργασιας ήχου!!!******************************************************Αντε να φτιάξει ο καιρός παιδιά να ξαναβγάλουμε τα αστροσυμπραγκαλάκια μας(και τις μοτοσυκλετίτσες μας!) έξω.Μέχρι τοτε πάντως ας ψιλοκουτσομπολέψουμε για διάφορα θέματα
nikfoe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Iced EarthThe glorius Burden.Απλά Τ Ε Λ Ε Ι Ο .Πολύ καλό!! Εγώ σήμερα το άκουσα πρώτη φορά και το έψαξα λόγω τής αναφοράς του εδώ! Έχω κολήσει πολύ με το Declaration Day
hammer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 εγω οταν παρατηρω μου αρεσει να ακουω το demo του συγκροτηματοςμου η slayer-at the gates-iced earth γενικα thrash-death BLOODY SHADOWS
Flashy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Η πανεμορφη Ρόδος ειναι απο τα νησιά που δεν έχω επισκεφτεί ακόμη.Ως εκ τούτου φίλε Mosquito θα τα πούμε κι απο κοντα!!!Φιλε IfiKratis η αξια και η διαχρονικότητα της κλασσικής ειναι αδιαμφισβήτητες και μη διαπραγματεύσιμες έννοιες!!!Φυλάω τους δίσκους κλασσικής σαν τα μάτια μου!Γι αυτο ακριβώς και τους περναω σιγα-σιγα σε CD με τη βοήθεια του SOUND FORGE 6 !!!Το έχετε ακουστα???Aπο τα φοβερότερα προγράμματα ψηφιακής επεξεργασιας ήχου!!!******************************************************Αντε να φτιάξει ο καιρός παιδιά να ξαναβγάλουμε τα αστροσυμπραγκαλάκια μας(και τις μοτοσυκλετίτσες μας!) έξω.Μέχρι τοτε πάντως ας ψιλοκουτσομπολέψουμε για διάφορα θέματα και με μενα να τα πεις αν παιζει να ερθεις εδω κερναω καφεδακι! Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
mosquito Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 φιλε max, οποια στιγμη και αν ειναι αυτη.. με χαρα μας να σε υποδεχτουμε στο νησι ο flashy και εγω εισαι ευπροσδεκτος!!!!!!!
maxplanck Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Ευχαριστώ πολυ ,φίλοι μου.Πρωτα ο Θεός ,όλα θα γίνουν!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Φιλε maxplanck εμεις θα τα πουμε απο κοντα κατα τις 3 "η 4 Φεβρουαριου? Λιγο νωρις θα μου πεις αλλα ακομη πιο νωρις χρονια νωριτερα κανονιζουμε να δουμε καμια εκλειψη ,διαβαση κ.λ.π. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
ourania Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2009 Θαμμένο threadΑστρονομικό τραγούδι να στέλναμε και μεις κάτι τέτοιο
m 51 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2009 Η κλασσική μουσική, ταιριάζει απόλυτα με την Αστρονομία, αυτή είναι η αποψή μου.Παίζοντας πιάνο για 15 χρόνια (από τα 5 μου μέχρι και τα 20-21 μου) νομίζω ότι τίποτα δε θα μπορούσε ποτέ να συγκριθεί με μερικά αργά κομμάτια κλασσικο-ρομαντικής μουσικής, και ιδιαίτερα Σοπέν - ο αγαπημένος μου συνθέτης από το είδος της μουσικής αυτής -. Το άκουσμα των αργών κομματιών του (και το λέω γιατί έχω παίξει αρκετά έργα Σοπέν και ειδικά Νοκτούρνες) νομίζω ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστει κάτι παραπάνω από ονειρικό. Το αγαπημένο μου κομμάτι: Nocturno No 8 in D Flat Major (Ρε ύφεση μείζονα - για όσους δεν είναι και τόσο εξοικιωμένοι με μουσικούς ορισμούς κλιμάκων). Το κομμάτι, είναι πραγματικά ουράνιο.......... σε ταξιδεύει κανονικά. Καθώς και ένα κομμάτι ακόμα, το δεύτερο καλύτερό μου, του Λιστ, το Κονσολασιόν Νο 3, το οποίο είναι γραμμένο στην ίδια κλίμακα με το προαναφερθέν του Σοπέν.Επίσης, αλλά λίγο λιγότερο συχνά, σε μερικές παρατηρησιακές νύχτες, βάζω και λίγο Σούμπερτ, ιδιαίτερα τα Impromptu (που από τα έργα του τα θεωρώ κορυφαία). Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Bi2L Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2009 Ναι η κλασσικη μουσικη πιστευω οτι ειναι αρκετα κοντα στην αστρονομια μιας και την ωρα της παρατηρησης θελεις ηρεμια και χαλαρωση ωστε να συγκεντρωθεις στον στοχο...αλλα ο καθενας βεβαια μπορει ακουει οτι μουσικη του αρεσει! Εγω βεβαια προτιμώ τους ηχους της φυσης! τι πιο ομορφο απο τον ηχο των φυλλων των δεντρων οταν τα ακουμπαει το ελαφρυ αερακι, τον ηχο απο την Κουκουβαγια (οπου σε στελνει με την μια στο νεφελωμα της) και το βελασμα των κατσικιων που βοσκουν πιο κατω, την κουδουνα της αγελάδας οπου καποιος σκυλος την ξυπνισε με τον γαβγισμα του...(και αμεσως γυριζεις το τηλεσκοπιο στον Μεγα Κυων) και οταν τα Κοκορια αρχιζουν να λαλουν τοτε ξερεις οτι θα πρεπεις να βιαστεις γιατι σε λιγη ωρα το Αστρο της ημερας θα'ρθει ξανα και η μαγια του νυχτερινου ουρανου θα χαθει. Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2009 Εγω ακουω την μουσικη μου... ενα κομματι δικο μου απο μια παραγωγη παλια που εφτιαξα http://www.youtube.com/watch?v=9BDV3Kd6LqYσας το αφιερωνω σε ολους.
vroxh Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 Ska ska ska ska!=) No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 και σε εμενα αρεσει η παρατηρηση μετα μουσικης και ως μαθητης της παλαιας σχολης θα προτιμουσα κατι σε Pink Floydκαι Rare Earth Γενικοτερα χαλαρη μουσικη!!!! Καθαρούς ουρανούς
ianosjoker Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 laika rempetika 1931-1979 Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗΗ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ
Bi2L Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 Εγω ακουω την μουσικη μου... ενα κομματι δικο μου απο μια παραγωγη παλια που εφτιαξα http://www.youtube.com/watch?v=9BDV3Kd6LqYσας το αφιερωνω σε ολους.Σωτηρη το κομματάκι ειναι πολυ καλο Μπραβο!! Κατι ματαξυ Rock και Αρχαιο Ελληνικο! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 Ευχαριστω, το μονο που θυμαμαι παλια ηταν οτι αυτο ηθελα να καταφερω, να συνθεσω ενα κομματι που να σου δινει την αισθηση μιας αρχαιας ελλαδας.... οπως ηταν παλια, το κομματι στην αρχη το ειχα ονομαση Μ.Αλεξανδρος αλλα τελευταια στιγμη αλλαξε και εγινε coming in.χαιρομαι που σου αρεσε...
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2009 Holst Για μας τους ερ. αστρονόμους ,με αγάπη . Ακούστε τα όλα! Holst- Mars, the Bringer of War- The Planets Suite Holst- Venus, the Bringer of Peace- The Planets Suite Holst- Mercury, the Winged Messenger- The Planets Suite Holst- Jupiter, the Bringer of Jollity- The Planets Suite Holst- Saturn, The Bringer of Old Age- The Planets Suite Holst- Uranus, the Magician- The Planets Suite Holst- Neptune, the Mystic- The Planets Suite ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΣΜΑΝΗΣΟμάδα Αστροπαρατήρησης Θράκης - Ο.Α.Θ.
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2009 Εγω βεβαια προτιμώ τους ηχους της φυσης! τι πιο ομορφο απο τον ηχο των φυλλων των δεντρων οταν τα ακουμπαει το ελαφρυ αερακι, τον ηχο απο την Κουκουβαγια (οπου σε στελνει με την μια στο νεφελωμα της) και το βελασμα των κατσικιων που βοσκουν πιο κατω, την κουδουνα της αγελάδας οπου καποιος σκυλος την ξυπνισε με τον γαβγισμα του...(και αμεσως γυριζεις το τηλεσκοπιο στον Μεγα Κυων) και οταν τα Κοκορια αρχιζουν να λαλουν τοτε ξερεις οτι θα πρεπεις να βιαστεις γιατι σε λιγη ωρα το Αστρο της ημερας θα'ρθει ξανα και η μαγια του νυχτερινου ουρανου θα χαθει. + τον απαλό ήχο από τα τριζόνια τις καλοκαιρινές νύχτες! Η απόλυτη ψυχική αγαλίαση και ηρεμία!Παρόλ΄αυτά, σε μια εξόρμηση, κάποιος έβαλε τη μουσική του Jean Michel Jare, και μπορώ να πω ότι τέριαζε αρκετά!! ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
blackholesun Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Μολις τελείωσε ενα βιντεοκλιπακι που εκανα, το αφιερωνω σε ολους τους φιλους εδω μεσα.http://www.youtube.com/watch?v=xJQ89K6kVa0
pascal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Πολύ καλο Σωτηρη ,συγχαρητηρια ως συναδελφος μουσικος καταλαβαινω την αξια του ,και παλι μπραβο!! Η γνωμη μου παντως ειναι οτι παρατηρηση χωρις μουσικη δεν υπαρχει....συνηθως ακουω Chris Botti ή Garry Moore.. . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
blackholesun Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Ευχαριστω πολυ, οπως ειπες λιγοι καταλαβαινουν καποιες αξιες.και συμφωνω και στο δευτερο, μουσικη χωρις παρατηρηση προσωπικα για μενα = 0 χαιρομαι που σαρεσε ειλικρινα.
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Πολύ καλό το βιντεάκι πολλά μπράβο blackholesun!! Πολύ δημιουργική δουλειά!!! Μπορεί να μην είμαι ειδική στη μουσική ή να μην είμαι μουσικός,αλλά όποτε κάνω παρατήρηση βάζω και λίγη μουσική... Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
blackholesun Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 thank you , χαιρομαι που σας αρεσει TO AKOYΣ ΠΑΠΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα