Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Καλα ρε ακομα μαλωνετε? Τι θα γινει πια? Για πες μας inest ποιες ειναι οι παπιες να ξερουμε και μεις... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Vegan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Γιάννη κατανοώ τη διαφωνία σου αλλά κρατάω τη θέση μου, για μένα αυτός ο τύπος θα είναι αστρονόμος -αν σε έναν ιδεώδη κόσμο τα στοιχεία Αστρονομίας και Διαστημικής στα Λύκεια διδάσκονταν από άτομα που είχαν βγάλει τις υποτιθέμενες σχολές προπτυχιακής εκπαίδευσης αστρονομίας τότε αυτοί που τα δίδασκαν πως θα λέγονταν; Συμφωνώ πάντως ότι διαφωνούμε. Κώστα,Σε έναν ιδεώδη κόσμο, αυτός που λές ΝΑΙ θα λεγόταν αστρονόμος.Στον ίδιο ιδεώδη κόσμο μάλιστα θα γινόταν και έρευνα στα σχολεία(όπως και γίνετε σε μερικές χώρες του εξωτερικού).Τόνισα σε προηγούμενό μου μύνημα πως θεωρώ τη διάδοση της γνώσης το ίδιο σημαντική με την παραγωγή της.Απλά νομίζω πως αυτά τα δύο πλέον είναι αλληλένδετα(στην αστρονομία)
Heal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 ποιες ειναι οι παπιες να ξερουμε και μεις... ΠΑΠΙΑ: Υδρόφιλο πτηνό με πλατύ ράμφος, κοντό σώμα, πλατύς λαιμός, χαρακτηριστικό βάδισμα, απλανές βλέμμα. Από το εγχειρίδιο προσκόπων Γιάννη χαίρομαι που τουλάχιστον βρήκαμε ένα κοινό σημείο, δυστυχώς ένα κομμάτι του "ιδανικού κόσμου" είναι πραγματικότητα στις Σκανδιναβικές χώρες, γιατί όχι και σε εμάς;
filiatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Φιλε inest διαβασα στο προφιλ σου: Επάγγελμα: Φοιτητης Παρατηρησιακης Αστρονομιας Αστροφωτογράφηση: Το πραγμα που με εφερε κοντα στην αστρονομια. Δεν μπορω να καταλαβω μετα απο αυτο που σπουδαζεις πως μπορεις να λες αυτα που λες.Ολοι εδω παρατηρησιακη αστρονομια δεν κανουμε?Κ για να σε προλαβω μη μου πεις πως απλα κοιταζουμε.Παρατηρουμε τα ουρανια σωματα με σκοπο την γνωση κ οχι το μπανιστηρι.Ποσους δορυφορους εχει ο διας?Δε θελουμε να μας το πουν.Θελουμε να το ανακαλυψουμε μονοι μας μεσω του λιτου μας αξοπλισμου.Τον Αρη τον εβλεπα καλυτερα πριν μερικους μηνες?Γιατι?Θα βαλω κατω το μυαλο μου να σκεφτει γιατι.Θα τον ξαναπαρατηρησω ξανα κ ξανα μεχρι να βγαλω καποιο συμπερασμα.Σωστο ή λαθος δε μ ενδιαφερει.Το θεμα ειναι οτι θα παρατηρησω κ θα σκεφτω πιθανα σεναρια οπως κανουν κ οι επαγγελματιες αστρονομοι. Κ κατι ακομη.Ερασιτεχνης αστρονομος ειναι ενας κοινα αποδεκτως ορος που ισχειει παγκοσμια.Μην αναρωτιεσαι λοιπον γιατι δεν απαντουν τα υπολειπα μελη.Γιατι απλα βαριωνται να κανουν συζητηση για το αυτονοητο Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 ... θεωρώ τη διάδοση της γνώσης το ίδιο σημαντική με την παραγωγή της. Κατά την γνώμη μου, αυτή η θέση όχι μόνο είναι σωστή, αλλά τις περισσότερες φορές θα μπορούσε να πει κανείς ότι παραγωγή γνώσης χωρίς τη μετέπειτα διάδοσή της είναι άχρηστη, με την έννοια ότι δεν προάγει την εξέλιξη του ανθρώπινου πνεύματος. Θα δεχτώ όμως ότι μπορεί να υπάρχουν και περιπτώσεις που η παρηγμένη γνώση πρέπει να προστατεύεται από περαιτέρω διασπορά, λόγω των κινδύνων που εγκυμονεί (βλ.δίλημμα Αϊνστάιν). Astrophoto Album
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 ΠΑΠΙΑ: Υδρόφιλο πτηνό με πλατύ ράμφος, κοντό σώμα, πλατύς λαιμός, χαρακτηριστικό βάδισμα, απλανές βλέμμα. Αγαπητοί φίλοιΠΡΟΣΟΧΗ με τις πάπιες αυτήν την εποχή !!! (avian flu) Astrophoto Album
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Το ειπα και προηγουμενωςΑστρονομος = αυτος που μετρα τους νομους των αστρων!!!!Γι'αυτο γιατι δεν λετε τιποτα??? Η εκλειψη Ηλιου τι ειναι? Η Διαβασεις? Η κινηση των πλανητων, τα χαρακτηριστικα τους? Τα χαρακτηρηστικα των deep-sky αντικειμενων (μεγεθος-φωτεινοτητα-σχημα κ.λ.π.)? Η πυκνοτητα των σφαιρωτων σμηνων? Η φυση των διπλων αστερων και των μεταβλητων? Τα χαρακτηρηστικα της επιφανειας της Σεληνης? Νομοι των Αστερων δεν ειναι? Εμεις τι κανουμε? τα παρατηρουμε αμισθι και γιατι ετσι γουσταρουμε...οποταν? Ερασιτεχνες Αστρονομοι ! Υ.Γ.Heal εισαι φοβερος! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Φίλε inest καλημέρα λοιπόν!Τότε αφού είσαι φοιτητής και όχι αστρονόμος ( ακόμα ), γιατί έχεις τρελαθεί και κάνεις ολόκληρο θέμα με μια έκφραση??? ( Ω. ναι, αυτό ΕΙΝΑΙ κομπλεξ!!!)Το σχόλιό σου περί... παπιών ήταν γενικό και συμπεριλαμβάνει όλους εδώ μέσα που δεν απάντησαν στη συζήτηση.... Παέι και αυτό το επιχείρημά σου...Το να μη σου απαντήσει π.χ. ο "αιρετικός" (για τρίτη φορά κάνεις σχόλια που δε πρέπει... Α! Ξέχασα! Κάνεις "πλακίτσα" πάλι...) GiorgosGR σημαίνει ότι συμφώνησε μαζί σου???? Ας απαντήσει λοιπόν να ξέρουμε...Το "χιούμορ" μέσα από μια οθόνη υπολογιστή πρέπει να το προσέχεις λιγάκι.. Εύκολα παρεξηγείται.....Μη πιστέψεις ότι προσβλήθηκα ή ότι πείραξε μόνο εμένα... Απλά εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ και να σε βάλω στη θέση σου... Δεν είμα ο μόνος, και άλλοι πέταξαν τις σπόντες τους....Για το αν είμαι ψώνιο ή κομπλεξικός, μπορείς να στείλεις ένα π.μ. στον maxplanck να σου πει ακριβώς τι είμαι...Η απεγνωσμένη σου προσπάθεια να βάλεις ένα "χαρακτηρισμό" σε μια ομάδα πολλών ατόμων και να λες "αιρετικούς" όσους υποστηρίζουν το αντίθετο, δείχνει ποιός μειώνεται τελικά... Εδώ δε μου απαγόρεψε ο Αρίσταρχος να λέγομαι "ερασιτέχνης αστρονόμος", θα το κάνεις εσύ???? Και για να καταρρίψω και το τελευταίο σου επιχείρημα περί κύρους μέσα στην κοινωνία (τέλειωσε με το καλό φίλε μου τη σχολή και τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και μετά που θα έχεις βγει στην κοινωνία τα ξαναλέμε...) σου λέω ότι είπα και στο πρώτο μου μήνυμα: λέγε με όπως θες... ΘΑ ΖΗΣΩ!Πάντα φιλικά έστω και με ανεβασμένους τόνους! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Vegan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 ερασιτεχνης αστρονομος ειναι ενας κοινα αποδεκτως ορος που ισχειει παγκοσμια.Μην αναρωτιεσαι λοιπον γιατι δεν απαντουν τα υπολειπα μελη.Γιατι απλα βαριωνται να κανουν συζητηση για το αυτονοητο ..και γώ που νόμιζα ότι ο κοινώς αποδεκτός όρος είναι Stargazer
Vegan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Για να τελειώνει αυτή η ιστορία με τις πάπιες, η σπόνδα πήγαινε σε μένα! Ντακ, ντάκ
quendi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Επάγγελμα: Φοιτητης Παρατηρησιακης Αστρονομιας Αναρωτιεμαι τωρα..υπαρχει αραγε τετοιο τμημα προπτυχιακων σπουδων στην Ελλαδα κ συγκεκριμενα στο ΑΠΘ?? Μαλλον καποιοι αλλοι βαζουν τιτλους αυθαιρετα στους εαυτους τους.. Οι ερασιτεχνες δεν επιζητουν κανενα τιτλο..οπως κ να τους πουν αυτοι το χομπι τους θα συνεχισουν να το κανουν γιατι πολυ απλα..τους αρεσει να κοιτανε ψηλα.. Φιλικα παντα,Παναγιωτης Αντωνοπουλος Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
antony Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Και να σκεφτείτε ότι στην συζητηση για την ηθικη στη φωτογραφια φοβήθηκα μήπως ξανανοιξει αυτο το θέμα .Ευτυχώς προχωράμε στην απάντησή του πολύ γρήγορα μόνο 11 σελιδες μεχρι τώρα. Για να δουμε λοιπονΟι ... σαρανταρηδες προτεινουν:1)ου βαλεις μεγαλο λογο στο στομα σου,βαλε μεγαλη μπουκια2)ου επιτρεψεις στις λεξεις να κυριαρχησουν πανω στην ουσια3)ου σταματησεις να ψαχνεις την ουσια που κρυβεται κατω απο τις λεξεις4)ου αποθαρρυνεις τον νεο κοσμο να ψαξει να ερευνησει να προβληματιστει5)ου θεωρησεις τον αλλον υποδεεστερο6)ου αρνηθεις τη διαφορετικοτητα7)ου καπελωσεις τον αλλο διοτι αλλοι θα καπελωσουν εσεναου παυσεις το "ζην εν Τιμη"9)ου ξεχασεις το "ω, με ποση ενταση και παθος γινονται πρωτοι οι τελευταιοι"10)ου παραβεις τους τρεις βασικους νομους α)ασταματητο κυνηγι της γνωσης.ΠΟΤΕ δεν ξερεις ΠΟΥ θα τη βρεις! β)αναζητησε το ωραιο.Κι απολαυσε το γ)κανε το ΚΑΛΟ.Κανε τους αλλους να χαμογελασουν...............................................Τι να πεις μετά από αυτά!!!! Βασίλη!!Διακρίνω - ενταση -αρνηση-αμφισβήτηση, απο τους νεότερους φίλους . παιδιά Ας γίνεστε και λιγο εριστικοι που και που.Α!! και μην ξεχνάτε να μαζεύετε ξύλα για τίς φωτιές της κοινωνικής επανάστασης που θα ανάψουν . Φιλικά "blackjanuaryout"
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Πιστεύω πως όταν κάποιος αποκαλεί τον εαυτό του "ερασιτέχνη αστρονόμο" απλά και μόνο επειδή παρατηρεί συστηματικά τον ουρανό, απλά αδικεί αυτούς που με ιδρώτα, κόπο και χρήμα προσφέρουν πραγματικό έργο στην επιστήμη... Δεν αδικει κανενα ουτε υποδηλωνει μη αναγνωριση των προσπαθειων τους.Δευτερον ειτε σας αρεσει ειτε οχι εσεις ειστε οι "αιρετικοι" και ελιτιστες που ισχυριζεστε τα περι "προσφορας" για να ναι καποιος ερασιτεχνης αστρονομος!Και τελος γιατι δεν προκειται να ασχοληθω αλλο... το κοινο αισθημα πως χαρακτηριζει καποιον που ασχολειται με την παρατηρηση του ουρανου γνωριζει πραγματα εχει εξοπλισμο; Ερασιτεχνη αστρονομο φυσικα! Ζητω η ερασιτεχνικη αστρονομια στην Ελλαδα!Ζητω το astrovox !Ζητω η 29/3/2006!Κατω οι ελιτιστες και τα λογοπαιγνια τους! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Vegan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Γιάννη χαίρομαι που τουλάχιστον βρήκαμε ένα κοινό σημείο, δυστυχώς ένα κομμάτι του "ιδανικού κόσμου" είναι πραγματικότητα στις Σκανδιναβικές χώρες, γιατί όχι και σε εμάς; Έλα ντε...Άραγε έχει σκεφτεί κάποιος, τι σπουδαίος καταλύτης θα ήταν αυτός για την κοινωνία μας; Tell me and i forgetShow me and i rememberinvolve me and i UNDERSTAND Α!, και δεν πιστεύω πως έχουμε μόνο ένα κοινό σημείο, αντιθέτως πιστεύω πως έχουμε λίγα σημεία διαφωνίας
Vegan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Καταθέτω πρόταση προς τους Moderators Να καλοπισθούν και να εκτυπωθούν όλες οι δημοσιεύσεις του GiorgosGr.... Best seller θα γίνει
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Να καλοπισθούν και να εκτυπωθούν όλες οι δημοσιεύσεις του GiorgosGr.... Δεν χρειαζεται καλλωπισμος οπως ειναι μια χαρα ειναι.Τα εσοδα τα χαριζω στο astrovox Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
inest Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Φιλε Αργυρη , για να ληξει το θεμα εχω να σου πω τα εξης.Στο προφιλ μου γραφω ακριβως οτι ειμαι. Στο ΑΠΘ προφανως και υπαρχει κατευθυνση αστρονομιας και προφανως οποιος ασχολειτε με τον κλαδο "παρατηρησιακη" ειναι φοιτητης παρατηρισιακης αστρονομιας. Αρα απλα λεω την τωρινη μου ιδιοτητα οπως εσυ φιλε Αργυρη λες οτι εισαι ...... (συγνωμη αλλα δεν ξερω τι κανεις)!!! και συνεπως το μονο που δεν ειμαι ειναι ψωνιο.ψωνιο = αυτος που νομιζει για τον εαυτο του ιδιοτητες τις οποιες δεν ειναι και οποιες τον ανεβαζουν κοινωνικα ._ Το σχολιο για τις παπιες το ξαναλεω πηγαινε προς μερικους (και οχι ολους εδω μεσα προφανως) (και προφανως οχι προς το vegan ας ειναι καλα που πηγε να με "σωσει" απο την οργη του οχλου) οι οποιοι στην αρχη ειχαν την αντιθετη αποψη με την πλειοψηφια και κατα καποιο τροπο δεν τολμησαν να συνεχισουν.... Και προφανως δεν πηγαινε προς ατομα που εχουν την αντιθετη γνωμη !!!!!Τωρα αν αλλα λεω εγω και αλλα καταλαβενεις εσυ τοτε δεν σου φταιω σε τιποτα!!! Οι συζητησεις στο Astrovox ειναι ανοιχτες στο καθενα. Συνεπως θα σε παρακαλουσα να μην παιρνεις το μερος των ατομων που εχουν αντιθετη αποψη απο εμενα ή που νομιζουν οτι τους προσελαβα, και να τους αφησεις να μου το πουν οι ιδιοι. Επισης σε πληροφορω φιλε Αργυρη οτι ειμαι ενηλικος ανθρωπος, εχω γνωμη, ψηφιζω, και αρα ειμαι μελος της κοινωνιας και αυτο που ειπες μονο ως ρατσιστικο θα μπορουσα να το χαρακτηρισω. Κριμα!!!! Επισης ειναι η τελευταια φορα που γραφω ενα δημοσιο μυνημα που να απευθυνεται μονο σε σενα . Το μονο που δεν επιζητω ειναι να κλειδωθει η συζητηση. ΦιλικαΓιαννης Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Γιώργο για άλλη μια φορά ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Φίλε Γιάννη,Επειδή άλλα λες και άλλα καταλαβαίνω, άλλος είπε για το προφίλ και τη κατεύθυνσή σου και όχι εγώ (..........).Θα σου απαντήσω τι δουλειά κάνω σε π.μ., με το που θα δημοσιευτέι αυτή εδώ η απάντηση.Το θέμα με τις.... πάπιες και τη γρίπη των πουλερικών θεωρείται λήξαν.Το συμπέρασμα ότι παίρνω το μέρος ατόμων αντίθετης γνώμης από τη δικιά σου που ακριβώς το έβγαλες??Τα άτομα που θέλησαν να σχοληθούν μαζί σου, το έκαναν. Σιγά μη κάνω και... προπαγάνδα εναντίον σου!!!Τέταρτη φορά που χρησιμοποιείς άσχημη έκφραση (με είπες ρατσιστή).... Δε θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι βγάζεις απλά λάσπη εναντίον όσων δε συμφωνούν με τα γραφόμενά σου. Αυτό θα ήταν ανώφελο.Φυσικά και είσαι ενήλικος, δεν έχεις ψηφίσει ακόμα αλλά θα γίνει και αυτό και εννοείται πως είσαι μέλος της κοινωνίας. Ξέρεις τι δεν έχεις όμως φίλε μου??? Σεμνότητα και χαμηλά το κεφάλι (η ωριμότητα και οι εμπειρίες το αλλάζουν αυτό).... Αναζητάς διαχωριστικές γραμμές εκεί που δε χρειάζεται... Ναι, σε πείραξε άμα πουν εμένα τον άσχετο "ερασιτέχνη" και σου φάω τον τίτλο... Τόση σημασία έχει πιά?? Αν με πεις stargazer θα νιώσεις πιο όμορφα?? Δε με πειράζει όπως και να με πεις, σταμάτα να βλέπεις το δέντρο και κοίτα το δάσος! Κανείς μας δεν επιζητά ένα τίτλο! Εγώ σπάζομαι με την επιμονή σου για μια απλή έκφραση!Νιώθεις ότι μου κάνεις χάρη που απαντάς προσωπικά σε εμένα?? Μα από αυτά τα μηνύματα που στέλνουμε βλέπουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι τι είμαστε... Ακόμα και να επιζητούσες να κλειδωθεί η συζήτηση, πραγματικά νομίζεις ότι θα γινόταν????? Και αν θα γινόταν, θα κέρδιζες κάτι με αυτό????Εγώ σου εύχομαι (όπως και σε όλους εδώ μέσα) να πας όσο πιο ψηλά γίνεται!! Αν μια μέρα γίνεις μεγάλος και τρανός αστρονόμος, θα εύχομαι να μπορώ να έρθω σε μια διάλεξή σου να σ'ακούσω! Να καταφέρω να πάρω κάτι από τη δικιά σου γνώση για να γίνω καλύτερος "ερασιτέχνης αστρονόμος" ή όπως αλλιώς το (μας) λες! Και μακάρι να είμαι μέσα στην αίθουσα να σε χειροκροτώ και εγώ!!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Και γράψε λάθος για το εκλογικό σου δικαίωμα! Κεκτημένη ταχύτητα... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Τα γραφομενα του inest τα αφηνω ασχολιαστα εκτος απο το: και προφανως οχι προς το vegan ας ειναι καλα που πηγε να με "σωσει" απο την οργη του οχλου δεν καταλαβα ποιος ειναι ο "οχλος" ; οι χρηστες του astrovox; οχλος και μη σκεπτομενοι σε αντιθεση προφανως με εσενα που σαι σκεπτομενος; Οφειλεις να ανακαλεσεις! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
inest Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Φίλε Γιάννη,Επειδή άλλα λες και άλλα καταλαβαίνω, άλλος είπε για το προφίλ και τη κατεύθυνσή σου και όχι εγώ (..........). Οκ λαθος δικο απλα καπου το διαβασα και επειδη ηταν πολλα τα post.... Σεμνότητα και χαμηλά το κεφάλι (η ωριμότητα και οι εμπειρίες το αλλάζουν αυτό).... Για μενα φιλε Αργυρη πιστευω οτι εχω τουλαχιστον αυτογνωσια για το τι ειμαι και το τι κανω στη ζωη μου. Αλλα δεν καταλαβαινω, με συμβουλευεις να ειμαι σεμνος και να χαμηλωσω το κεφαλι επειδη εχω διαφορετικη γνωμη απο εσενα. Δηλαδη τι ??? τωρα εσυ μου την ειπες με τον πυρινο λογο σου και εγω πρεπει να κανω την παπια (ή κοτα ή οτι αλλο θες)???? Φιλικα Γιαννης Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δεν καταλαβα ποιος ειναι ο "οχλος" ; οι χρηστες του astrovox; οχλος και μη σκεπτομενοι σε αντιθεση προφανως με εσενα που σαι σκεπτομενος; Οφειλεις να ανακαλεσεις! (η επαναληψη ειναι μητηρ της μαθησεως!) Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
inest Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Τα γραφομενα του inest τα αφηνω ασχολιαστα εκτος απο το: και προφανως οχι προς το vegan ας ειναι καλα που πηγε να με "σωσει" απο την οργη του οχλου δεν καταλαβα ποιος ειναι ο "οχλος" ; οι χρηστες του astrovox; οχλος και μη σκεπτομενοι σε αντιθεση προφανως με εσενα που σαι σκεπτομενος; Οφειλεις να ανακαλεσεις! Οκ σφαλμα καθως εγραφα γρηγορα και συγνωμη!!γραψε απο την οργη του κοσμου Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Οκ σφαλμα καθως εγραφα γρηγορα και συγνωμη!! γραψε απο την οργη του κοσμου Οκ η εξηγηση και η συγνωμη δεκτη για μενα θεωρειται ληξαν. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα