Ifikratis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 http://www.physics4u.gr/collabor/magic_physics.html IK Observing System
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 "Θα έχουμε ποτέ κατανοήσει πλήρως το φυσικό κόσμο;" Πολλα συγχαρητηρια φιλε μου Τηλεμαχε!!!!!! Εισαι αξιεπαινος!!!! Φιλικα Αγαπιος Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Heal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 ανθρώπους οι οποίοι παρακολουθούν μία παρτίδα σκάκι χωρίς να γνωρίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού και παρατηρώντας μόνο, προσπαθούν να κατανοήσουν τον τρόπο κίνησης των κομματιών καθώς και το σκοπό του κάθε παίκτη στο παιχνίδι. Μου άρεσε πάρα πολυ! Μπράβο και από μενα!
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Μπράβο σου Τηλέμαχε! Μακάρι όσοι έχουν παρεξηγήσει τη φυσική, να αλλάξουν άποψη, κάτι που είναι αρκετά πιθανό για όσους απ'αυτούς διαβάσουν το κείμενό σου. Astrophoto Album
maxplanck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Τηλεμαχε με συγκινησε η ομορφια ,η απλοτητα και ο αυθορμητισμος του λογου σου.Μπραβο φιλε
mrFrodo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Η θεωρία των Πάντων My favorite part Συνέχισε με αυτά τα εφηβικά μάτια. Που ψάχνουν. Που δεν ξεδιψάν. Ο Καζαντζάκης έλεγε "ανάθεμά τον, που ξεδίψασε". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Το Ιστολόγιό μου
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Τηλέμαχε μίλησες με ψυχή!!! ζηλεύω το γράψιμο σου παρόλο το νεαρό της ηλικίας σου. Με αλλά λόγια χαίρομαι τους ανθρώπους που μπορούν και βάζουν την προσωπική τους σφραγίδα. Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Τηλεμαχε, Μπραβο και απο μενα και ιδιαιτερα καλη συνεχεια! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Τηλέμαχε,συγχαρητήρια για την ώριμη σκέψη σου και την εύρυθμη χρήση του λόγου. Είμαι βέβαιος ότι θα σταδιοδρομήσεις στην επιστήμη που θα διαλέξεις. Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
skywalker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 ότι η Φυσική δεν είναι απλώς μία επιστήμη, αλλά είναι η Επιστήμη των Επιστημών μέσα από τη μελέτη της οποίας κατανοούμε το σύμπαν αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Μπραβο σου για το ποσο καλα αντιλαμβανεσαι κατι,που μερικοι εχουν αφιερωσει τη ζωη τους και απλα τους χαιδευει ενα αερακι.... Νικος Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Μπράβο Τηλέμαχε!Έπιασες το νόημα από νωρίς....κάποιοι άλλοι δεν θα το πιάσουν ποτέ... Σε περιμένουμε
KC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 η Φυσική δεν είναι απλώς μία επιστήμη, αλλά είναι η Επιστήμη των Επιστημών μέσα από τη μελέτη της οποίας κατανοούμε το σύμπαν αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό Τηλέμαχε, Μπράβο, πολύ μου άρεσαν αυτά που γράφεις!!! Για να κατανοήσουμε τον Κόσμο πρέπει να κατανοήσουμε τον ευατό μας και η Φυσική μας βοηθάει σε αυτό!!! Κώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Τηλέμαχεένα μεγάλο και μπράβο και από μένα!!Keep up the good work!!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Μια απτα ίδια...ενα μεγάλο μπράβο και απο εμένα
quendi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Ένα πανέμορφο κείμενο..από ένα πανέμορφο μυαλό..Είναι τόσο συγκινητικό να διαβάζεις τις σκέψεις ενός "αθώου" εφηβικού μυαλού. Τηλέμαχε συνέχισε ετσι! Σε περιμένουμε στο φυσικο! Η επιστήμη της φυσικής χρειάζεται ανθρώπους με όραμα που την αγαπούν στα αλήθεια.. Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Μπραβο Τηλεμαχε,υπαρχει ακομα ελπιδα για τον ανθρωπο,οταν βλεπουμε την επομενη γενια να εχει εκπροσωπους σαν και εσενα. Ξερεις ποια ειναι η πραγματικη μαγεια της φυσικης? Οτι δεν τελειωνει ποτε,ουτε με την λεγομενη θεωρεια των παντων,αν ποτε φτασουμε σε αυτη.Πριν την ανακαλυψη της κβαντικης φυσικης ολοι πιστευαν οτι η φυσικη εξαντληθηκε.Το ταξειδι ειναι που αξιζει,δηλαδη το να μαθαινουμε συνεχως καινουργια πραγματα,και οπου φτασουμε.Ειναι κριμα οι πιο πολυ ανθρωποι να μην ξερουν τι ειναι αστερι και τι πλανητης,και ακομα χειροτερα,να μην τους ενδιαφερει. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Σας υπερευχαριστώ όλους!!!!!!!!!!!! Να σας πω,είχα καιρό να ανοίξω.. η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως είχε δημοσιευτεί μέχρι που το υποψιάστηκα όταν είδα ένα προσωπικό μήνυμα με συγχαρητήρια για ένα άρθρο...βλέπω και εδώ ολόκληρο θέμα... τι να πω?δεν περίμενα ότι θα σας άρεζε τόσο, Τώρα ένας είναι ο σκοπός μου:...να περάσω στο Φυσικό του Α.Π.Θ....αυτό με καίει... Ευχαριστώ ξανά..
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Τώρα ένας είναι ο σκοπός μου:...να περάσω στο Φυσικό του Α.Π.Θ....αυτό με καίει... Τελεια και αλλος στην παρεα......Συμβουλη ...παρε την παρατηρησιακη αστρονομια απο το πρωτο ετος!!!Θα σε ωφεληση οσο δεν φανταζεσαι, και στο πεδιο των γνωσεων αλλα και σαν ανθρωπο.Εμενα βεβαια δεν θα με βρεις ( ελπιζω να παρω πτυχιο τον ιουνιο) αλλα θα βρεις τον Vegan!!!! καλη τυχη... Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
mosquito Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 τι λες τωρα!!!!! μπραβο και απο εμενα φιλε Τηλεμαχε!!!!! εισαι αστερι και βεβαια θα τα καταφερεις με το ΑΠΘ. μεσα απο την καρδια μου!!!
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Εγω παντως τον φιλαρακο μου τον Τηλεμαχο τον βλεπω να γινετε μεγαααααλος!!! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Τώρα ένας είναι ο σκοπός μου:...να περάσω στο Φυσικό του Α.Π.Θ....αυτό με καίει... Τελεια και αλλος στην παρεα......Συμβουλη ...παρε την παρατηρησιακη αστρονομια απο το πρωτο ετος!!! !!!Θα το κάνω!!!!! Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια..
Salvation Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Σας υπερευχαριστώ όλους!!!!!!!!!!!! Να σας πω,είχα καιρό να ανοίξω.. η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως είχε δημοσιευτεί μέχρι που το υποψιάστηκα όταν είδα ένα προσωπικό μήνυμα με συγχαρητήρια για ένα άρθρο...βλέπω και εδώ ολόκληρο θέμα... τι να πω?δεν περίμενα ότι θα σας άρεζε τόσο, Τώρα ένας είναι ο σκοπός μου:...να περάσω στο Φυσικό του Α.Π.Θ....αυτό με καίει... Ευχαριστώ ξανά.. Τηλέμαχε εγώ θα είμαι στο Μαθηματικό από διπλα!! It happened before. It will happen again. It''s just a question of ''when''. Lat: 39.367 Lon: 22.950
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Σας υπερευχαριστώ όλους!!!!!!!!!!!! Να σας πω,είχα καιρό να ανοίξω.. η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως είχε δημοσιευτεί μέχρι που το υποψιάστηκα όταν είδα ένα προσωπικό μήνυμα με συγχαρητήρια για ένα άρθρο...βλέπω και εδώ ολόκληρο θέμα... τι να πω?δεν περίμενα ότι θα σας άρεζε τόσο, Τώρα ένας είναι ο σκοπός μου:...να περάσω στο Φυσικό του Α.Π.Θ....αυτό με καίει... Ευχαριστώ ξανά.. Τηλέμαχε εγώ θα είμαι στο Μαθηματικό από διπλα!! Τα λέμε τότε.....
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Τηλέμαχε εγώ θα είμαι στο Μαθηματικό από διπλα!!Στο εύχομαι ολόψυχα, φίλε salvation !Μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση ! Astrophoto Album
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα