Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

"Θα έχουμε ποτέ κατανοήσει πλήρως το φυσικό κόσμο;"

Πολλα συγχαρητηρια φιλε μου Τηλεμαχε!!!!!! =D> Εισαι αξιεπαινος!!!!

Φιλικα

Αγαπιος

Ad Astra Per Aspera

www.agapioselia.com

Δημοσιεύτηκε
ανθρώπους οι οποίοι παρακολουθούν μία παρτίδα σκάκι χωρίς να γνωρίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού και παρατηρώντας μόνο, προσπαθούν να κατανοήσουν τον τρόπο κίνησης των κομματιών καθώς και το σκοπό του κάθε παίκτη στο παιχνίδι.

Μου άρεσε πάρα πολυ!

Μπράβο και από μενα!

Δημοσιεύτηκε

Τηλέμαχε μίλησες με ψυχή!!! ζηλεύω το γράψιμο σου παρόλο το νεαρό της ηλικίας σου. Με αλλά λόγια χαίρομαι τους ανθρώπους που μπορούν και βάζουν την προσωπική τους σφραγίδα.

Φιλικά Γιώργος

=D> =D> =D>

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Τηλέμαχε,

συγχαρητήρια για την ώριμη σκέψη σου και την εύρυθμη χρήση του λόγου. Είμαι βέβαιος ότι θα σταδιοδρομήσεις στην επιστήμη που θα διαλέξεις.

Στέφανος

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε
ότι η Φυσική δεν είναι απλώς μία επιστήμη, αλλά είναι η Επιστήμη των Επιστημών μέσα από τη μελέτη της οποίας κατανοούμε το σύμπαν αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Μπραβο σου για το ποσο καλα αντιλαμβανεσαι κατι,

που μερικοι εχουν αφιερωσει τη ζωη τους και απλα τους χαιδευει ενα αερακι....

Νικος

Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,

εκει θα βρεις τη λυση...

www.orionas.gr

Δημοσιεύτηκε
η Φυσική δεν είναι απλώς μία επιστήμη, αλλά είναι η Επιστήμη των Επιστημών μέσα από τη μελέτη της οποίας κατανοούμε το σύμπαν αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό

Τηλέμαχε,

Μπράβο, πολύ μου άρεσαν αυτά που γράφεις!!! Για να κατανοήσουμε τον Κόσμο πρέπει να κατανοήσουμε τον ευατό μας και η Φυσική μας βοηθάει σε αυτό!!!

Κώστας

“The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.”

― William Shakespeare, Julius Caesar

ALBIREO OBSERVATORY

Αlbireoobservatory

Δημοσιεύτηκε
Ένα πανέμορφο κείμενο..από ένα πανέμορφο μυαλό..Είναι τόσο συγκινητικό να διαβάζεις τις σκέψεις ενός "αθώου" εφηβικού μυαλού. Τηλέμαχε συνέχισε ετσι! Σε περιμένουμε στο φυσικο! Η επιστήμη της φυσικής χρειάζεται ανθρώπους με όραμα που την αγαπούν στα αλήθεια..

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Μπραβο Τηλεμαχε,υπαρχει ακομα ελπιδα για τον ανθρωπο,οταν βλεπουμε την επομενη γενια να εχει εκπροσωπους σαν και εσενα. Ξερεις ποια ειναι η πραγματικη μαγεια της φυσικης? Οτι δεν τελειωνει ποτε,ουτε με την λεγομενη θεωρεια των παντων,αν ποτε φτασουμε σε αυτη.Πριν την ανακαλυψη της κβαντικης φυσικης ολοι πιστευαν οτι η φυσικη εξαντληθηκε.Το ταξειδι ειναι που αξιζει,δηλαδη το να μαθαινουμε συνεχως καινουργια πραγματα,και οπου φτασουμε.Ειναι κριμα οι πιο πολυ ανθρωποι να μην ξερουν τι ειναι αστερι και τι πλανητης,και ακομα χειροτερα,να μην τους ενδιαφερει.:D
Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε

Σας υπερευχαριστώ όλους!!!!!!!!!!!! :D

Να σας πω,είχα καιρό να ανοίξω..

η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως είχε δημοσιευτεί μέχρι που το υποψιάστηκα όταν είδα ένα προσωπικό μήνυμα με συγχαρητήρια για ένα άρθρο...βλέπω και εδώ ολόκληρο θέμα...

τι να πω?δεν περίμενα ότι θα σας άρεζε τόσο,

Τώρα ένας είναι ο σκοπός μου:...να περάσω στο Φυσικό του Α.Π.Θ....αυτό με καίει...

Ευχαριστώ ξανά..

Δημοσιεύτηκε

Τώρα ένας είναι ο σκοπός μου:...να περάσω στο Φυσικό του Α.Π.Θ....αυτό με καίει...

Τελεια και αλλος στην παρεα......

Συμβουλη ...παρε την παρατηρησιακη αστρονομια απο το πρωτο ετος!!!

Θα σε ωφεληση οσο δεν φανταζεσαι, και στο πεδιο των γνωσεων αλλα και σαν ανθρωπο.

Εμενα βεβαια δεν θα με βρεις ( ελπιζω να παρω πτυχιο τον ιουνιο) αλλα θα βρεις τον Vegan!!!!

καλη τυχη...

Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... dance004.gif dance017.gif

J.N

Δημοσιεύτηκε

τι λες τωρα!!!!! μπραβο και απο εμενα φιλε Τηλεμαχε!!!!! εισαι αστερι :cheesy:

και βεβαια θα τα καταφερεις με το ΑΠΘ. μεσα απο την καρδια μου!!!

Δημοσιεύτηκε

Τελεια και αλλος στην παρεα......

Συμβουλη ...παρε την παρατηρησιακη αστρονομια απο το πρωτο ετος!!!

!!!Θα το κάνω!!!!! :D

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια..

Δημοσιεύτηκε

η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως είχε δημοσιευτεί μέχρι που το υποψιάστηκα όταν είδα ένα προσωπικό μήνυμα με συγχαρητήρια για ένα άρθρο...βλέπω και εδώ ολόκληρο θέμα...

Ευχαριστώ ξανά..

Τηλέμαχε εγώ θα είμαι στο Μαθηματικό από διπλα!!

It happened before. It will happen again. It''s just a question of ''when''.

Lat: 39.367 Lon: 22.950

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ ξανά..

Τηλέμαχε εγώ θα είμαι στο Μαθηματικό από διπλα!!

Τα λέμε τότε..... :D

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης