Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε (επεξεργάστηκε)

Πλέον δουλεύω εντατικά τους χάρτες καθημερινά για μια ώρα πριν κοιμηθώ αργά το βράδυ. Είμαι σε καλό δρόμο αλλά έχει ακόμη δουλειά. Ευελπιστώ οτι την άνοιξη του 2026 θα εχω τελειώσει.

Αυτό που ανακάλυψα μόλις τώρα είναι μια περιοχή με πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και έντονο ελληνικό στοιχείο, που εως τώρα δεν έχω παρατηρήσει με τηλεσκόπιο (μάλλον λόγω του ότι είναι στην δυτική μεριά της Σελήνης και άρα απαιτείται παρατήρηση αργά τη νύχτα σε μέρες που ακολουθούν την Πανσέληνο. 

.thumb.JPG.b254c8805a6077eb79560bc5e4e24e7e.JPG

Το επεξεργάστηκε ο vagkaf
  • Μου αρέσει 3
  • 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε (επεξεργάστηκε)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ 

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η σύλληψη της συγκεκριμένης ιδέας αποτελεί προϊόν προσωπικής έμπνευσης.

Παρατήρησα ότι το 2022 κυκλοφόρησε ένα βιβλίο (1η έκδοση) με θεματολογία και εικαστική προσέγγιση που παρουσιάζουν αξιοσημείωτες ομοιότητες με τη δική μου δουλειά. Αναφέρω απλώς ότι η ανάπτυξη του δικού μου εγχειρήματος είχε ξεκινήσει νωρίτερα — συγκεκριμένα, το σχετικό νήμα είχε δημοσιευθεί ήδη από το 2021 — ώστε να υπάρχει σαφής τεκμηρίωση του χρόνου δημιουργίας.

Η παρούσα αναφορά γίνεται αποκλειστικά για λόγους διαφάνειας και καταγραφής της δημιουργικής διαδικασίας, χωρίς καμία πρόθεση σύγκρισης ή αξιολόγησης άλλων έργων.

Οι φωτογραφίες κάτω είναι όλες από το astroshop.

Screenshot_20251102_154634_Chrome.thumb.jpg.6d8ab68cbce82eb5ca92e6bdf0fdec5f.jpg

Screenshot_20251102_154626_Chrome.thumb.jpg.a5f8e34fb2be9406292acc4f0289ea18.jpg

Oculum-Verlag-Atlas-Duplex-Moon.thumb.jpg.7b5e31c356728b4ec487edbc20043f9a.jpg

Oculum-Verlag-Atlas-Duplex-Moon(1).thumb.jpg.5d65b21edd9fc80a7a08db21d71172f7.jpg

Το επεξεργάστηκε ο vagkaf
  • Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Είναι αξιέπαινη η προσπάθειά σου Βαγγέλη,όπως και η διευκρίνηση που μόλις έκανες παραπάνω!

Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχή ολοκλήρωση του έργου σου! 🙂

• Ευχαριστώ 1

"Δεν γνωρίζεις τίποτα,μέχρι να εξασκηθείς σε αυτό" Richard P.Feynman

"Πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής,πανουργία,ού σοφία φαίνεται" Πλάτων

Αλήθεια <=> Αγάπη[Ταπεινότητα[Δικαιοσύνη]]

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης