emmanouela Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 εχει δει κανεις το εργο K-PAX ; Ναι το είχα δει στο λεωφορείο όταν πήγαινα Γιάννενα!Οφείλω να ομολογήσω ότι αν και σχετικά άγνωστη ταινιούλα δεν ήταν χαζομάρα!Κάθε άλλο θα έλεγα..
astroilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 ολες οι καλες ταινιες,που εχουν και καποιο νοημα,ποτε δεν γινωνται γνωστες http://www.cig.canon-europe.com/a?i=nuncBHDpp7
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Πες τα Χρυσόστομε!!!!
aiolos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Έχει δει κανεις την ταινία "Τί στο μπιπ ξέρουμε;" Θεόδωρος Σπανός
antony Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Νομίζω κάνετε αναφορά σε συτό εδώ το συστημα . "blackjanuaryout"
Takver Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Νομίζω κάνετε αναφορά σε συτό εδώ το συστημα . Ποιο ειναι αυτο; απο που ειναι αυτη η ωραια εικονουλα; Αν και νομιζω οτι μιλουσαν για το αλλο, αυτο που φαινεται μισο, πανω δεξια: ο τριτος πλανητης του εχει πολυ ωραια θεα.... ...we didn t come to Anarres for safety, but for freedom.
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Από την ταινία Κ-PAX, την ώρα που ο πρωταγωνιστής κάνει σκαρίφημα του ηλιακού του συστήματος, για να το εξηγήσει στους δύσπιστους γήινους. Astrophoto Album
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Πάντως στο enterprise.com έχει το εξής παράξενο κατ' εμέ άρθρο. http://www.enterprisemission.com/ir_analysis.html Από ότι μπορώ να καταλάβω, χωρίς να σημαίνει ότι είμαι ο κατάλληλος κριτής για το θέμα, δύο περιπτώσεις αναγνωρίζω. Ή ο συγγραφέας φτιάχνει ή παραμορφώνει τα δεδομένα και τα παρουσιάζει ως γνήσια, ή κάτι παίζεται. Επίσης με προβληματίζει το αν το όργανο THEMIS του Odyssey, έχει τόσο καλή ανάλυση στην επιφάνεια. Θα το ψάξω όσο μπορώ. IK Observing System
tomhel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Πάντως στο enterprise.com έχει το εξής παράξενο κατ' εμέ άρθρο. http://www.enterprisemission.com/ir_analysis.html Από ότι μπορώ να καταλάβω, χωρίς να σημαίνει ότι είμαι ο κατάλληλος κριτής για το θέμα, δύο περιπτώσεις αναγνωρίζω. Ή ο συγγραφέας φτιάχνει ή παραμορφώνει τα δεδομένα και τα παρουσιάζει ως γνήσια, ή κάτι παίζεται. Επίσης με προβληματίζει το αν το όργανο THEMIS του Odyssey, έχει τόσο καλή ανάλυση στην επιφάνεια. Θα το ψάξω όσο μπορώ. O συγγραφεας Richard C. Hoagland ειναι αρκετα γνωστος στην πατριδα του σαν επιφανης επιστημων , αστρονομος , ερευνητης ΑΛΛΑ επισεις και σαν ενας εμπορικος,τσαρλατανος και ψευδοεπιστημονας.....Η βασικη θεωρια του εχει να κανει με την υπαρξη ενος αρχαιου ( πολυ πιο αρχαιοτερου απο του γηινου ) εξω-γιηνου πολιτισμου , ο οποιος ειχε φτιαξει μια πολη στην περιοχη της Κυδωνιας ( Cudonia planitia - στα ελληνικα μεταφραζετε Κυδωνια η πολη του Βασιλια Κυδων στη Αρχαια Κρητη , εκει που πιστευτε οτi ειναι σημερα τα Χανια ) , οπως επισεις και το 'Προσωπο του Αρη ' ......Στο enterprisemission.com υπαρχουν πολλα αρθα του , που με 'επιστημονικες' μεθοδους ( τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν μπορω να τις κρινω ) αναλυει τα ευρηματα απο φωτογραφιες πολλων διαστημικων προγραμματων ( viking,opportunity,mgs κ.τ.λ) ......Αν και πιστευω πως η ιδιοτητα του μαλλον τινει προς αυτην του (ΑΝ)επιστημων Λιακοπουλα , μου αρεσει να σκαλιζω το site του που και που ...Xωρις να θελω να ακουστω και εγω σαν ενας ακομα ' λιακος ' , πιστευω ακραδαντα πως κατι παιζετε με αυτον τον πλανητη , γιαυτο αλλωστε οι τοσες συνεχης αποστολες...Ποιος ξερει , ισως τα εγγονια ή δυσεγγονα μας θα πινουν καφε εκει βλεποντας την γη να ανατελει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα