mosquito Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΑΥΓΑ !!!!!!!
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Καλό Πάσχα και σε σένα κουνούπι και σε όλους τους φίλους στο ASTROVOX Astrophoto Album
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΛΑΨ... Καλο Πασχα παιδια!!! p.s. mosquito εχεις κανενα απ'αυτα τα αυγα παραπανω??? χιχιχι Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
mosquito Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 foehammer το συγκεκριμενο ειναι παλιο.τωρα εχει πεταξει φυλλαρακια.(πλακα κανω,ζει και βασιλευει και θα παιξεικαι φετος χεχεχε )εριξα πολυ γελιο με αυτο το προηγουμενο Πασχα αλλα με προδωσε οταν καταλαθος....μου επεσε απο τα χερια !!!!!!!! εχω αυτο ομως για ειδικες περιπτωσεις!!!!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 ΠΟΝΗΡΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ!!!!!!!!!
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Καλο πασχα και καλοφαγοτο αρνιιιι......!!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
dark nebula Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Kαλο πασχα astrovoxites ..αντε και να κανουμε κανα δικο μας ΠΑΣΧΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 ΚΛΑΑΑΑΨ....τι πασχα να κανουμε με τετοιο καιρο...ΚΛΑΑΑΑΑΑΨ....το accuweather δειχνει clear και εξω παει να βρεξει..ΚΛΑΑΑΑΑΑΨ.... ..καλα τσουγκρισματα..(κλααααααααψ) Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Καλό Πάσχα και Ανάσταση στις καρδίες όλων μας και φυσικά καθαρούς ουρανούς. Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλα τα μέλη του ASTROVOX και ας ευχηθούμε μόνο καθαρούς ουρανούς απο δω και πέρα
emmanouela Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Καλό Πάσχα και καλή διασκέδαση σε όλους...Όσο για τον καιρό θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας τα χαλάσει!!!
krubetis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Καλή Ανάσταση σ όλουs k καλούs καιρούs. Eδώ θυμήζει μανσεστερ όλο βρέχη.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Φιλοι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ας περασουμε καλα κι ωραια μαζι με τους ανθρωπους μας απο τους οποιους πολλοι λιγοι καταλαβαινουν γιατι καθε 3 και λιγο παιρνουμε τα βουνα και τα λαγκαδια.Τους υπολοιπους ας τους συγχωρησουμε ( μερες που ειναι ) Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
aiolos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Καλή Λαμπρή παιδιά και καλή ανάσταση της Φύσης Θεόδωρος Σπανός
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Καλο Πασχα σε ολους,θα μου λειψετε για μια εβδομαδα περιπου,και καλες παρατηρησεις.Θα ειμαι στο Χρυσοχωρι,20λεπτα πανω απο τη Ζαχαρω στην Πελοποννησο,ελπιζοντας να απολαυσω με το τηλεσκοπιο μου τους μακρινους κοσμους που μας προσφερουν οι σκοτεινοι ουρανοι Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους και από μένα. Πάνω απ' όλα ΥΓΕΙΑ γιατί χωρίς αυτήν τί να κάνεις τους καθαρούς ουρανούς?
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Παιδιά καλησπέρα σε όλους!!! Καλό Πάσχα να έχετε, όσοι πάτε προς Αγίους Αποστόλους (λίγο πριν τον Ωροπό) στείλτε πμ για σνάντηση και καφέ!!Ότι επιθυμείτε και μακριά από ιούς όπως αυτός που έχω αρπάξει στη δουλειά και έκανα να μπω στο site 2 βδομάδες!!!!! Πάντα με υγεία και καθαρούς ουρανούς!!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία πάνω απ'όλα ,χαρά ευτυχία σε σάς και τους δικούς σας και φυσικά με καθαρούς ουρανούς !!!!!(...αν και εγώ στο βωμό του τρίου μαγειρίτσα/αρνάκι/κοκορέτσι......τον θυσιάζω και τον καθαρό ουρανό ) Γιάννης υ.γ .........α! ναι.....ξέχασα και τα τσουρέκια και τις φλαούνες!!!!!
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 στο βωμό του τρίου μαγειρίτσα/αρνάκι/κοκορέτσι Αυτή είναι όντως η σωστή σειρά προτίμησης/προτεραιότητας!!! και τις φλαούνες!!!!! Αυτό πάλι τί είναι??? Εγώ πάντως από τώρα μαζεύω τα CD με τα... κλαρίνα για την Κυριακή! Αν κάνει και καλό καιρό ειδικά, να μπορέσω να σουβλίσω!
Heal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Vegan έγραψε:και τις φλαούνες!!!!! Αυτό πάλι τί είναι??? Κάτι ανάμεσα σε τσουρέκι και τυρόψωμο, εκλεκτό Πασχαλινό έδεσμα με Κυπριακές καταβολές... Καλό Πάσχα και από μένα, να έχουμε πρώτα αγάπη και υγεία και όλα τα αλλα έρχονται. Κώστας
Δημήτρης Κούτουλας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Προσυπογράφοντας τα ρηθέντα από τον Κώστα,να έχουμε πρώτα αγάπη και υγεία και όλα τα αλλα έρχονται.εύχομαι σε όλους μας Καλή Ανάσταση !! Ας είναι ευκαιρία το υπόλοιπο της Μ. Εβδομάδοςγια κάποια περισυλλογή για όλους μαςκαι η ημέρα της Λαμπρής, γιορτή χαράς και αγάπηςπου εύχομαι πάντα να υπάρχει σε κάθε μας μέρα. --Celestron C6N
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Αμήν παιδιά. Είθε να γίνει έτσι ! Astrophoto Album
skavak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Εύχομαι σε όλους Kαλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!! Στάμος
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑσε όλους όσους το θεωρούν τη μέγιστη στιγμή της πίστης τους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους όσους το θεωρούν μία καλή ανοιξιάτικη ευκαιρία για ξεκούραση ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑκαι σε όλους εκείνους που το Πάσχα δεν είναι τίποτα από τα δύο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα