feynman64 Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Γεια σε όλους, είδα προηγούμενα posts για παρατήρηση εντός Αττικής (και πως άλλαξαν τα μέρη προς το χειρότερο, Σούνιο, Ανάβυσσος κτλ). Μένω Δροσιά οπότε έχω τον Διόνυσο πολύ κοντά μου, το τηλεσκόπιο φτάνει σε μια εβδομάδα. Θα κάνω σίγουρα και μια βόλτα μόνος μου προς Άγιο Πέτρο πριν έρθει το τηλεσκόπιο, ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πρόσφατη εμπειρία από την περιοχή και μέρη που μπορείτε να προτεινετε. Επίσης, τι γίνεται με ασφάλεια, αδέσποτα κτλ γιατί θα είμαι μόνος μου. Μπαλκόνια έχω 2, με περιορισμένη πρόσβαση στον ουρανό, Σελήνη και πλανήτες θα μπορώ από το σπίτι αλλά κάτι άλλο δύσκολα. Μια εναλλακτική που είχα σκεφτεί επειδή γνωρίζω την περιοχή, είναι στο Ντράφι. Υπάρχουν δρόμοι με άσφαλτο που διατρέχουν το (τελείως καμμένο..) βουνό. Κοιτάνε προς Αθήνα αλλά μπορώ να στρέψω το τηλεσκόπιο προς την άλλη μεριά. Ευχαριστώ! 1
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν (επεξεργάστηκε) Καλό είναι να έχεις παρέα, δύο άτομα είναι καλύτερα από ένα , τουλάχιστον σε μέρη που θα πας για πρώτη φορά και δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις Το επεξεργάστηκε 1 ώρα πριν ο τσιαγκας προδρομος Καθαρούς ουρανούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα