sotiris2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10, 2006 Baader Hyperion 99€...προσφορά....Πλανητάριο....Επίσημοι αντιπρόσωποι!!Aktis...δεν ανοίγει το site.....μπορεί να είναι μεσημέρι!!Xμ!!
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάιος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10, 2006 Σωτήρη, πόσα site καταστημάτων γνωρίζεις που να κλείνουν το μεσημέρι;Και πόσους χρήστες που να έχουν ζητωκραυγάσει στο στύλ: Celestron Ultima 2X Αktis 99€! ...Πλανητάριο 130€ (προσφορά από 170€)! Αν εκτός από την Aktis και το Πλανητάριο εισάγει πλέον τη γκάμα της Baader, αυτό είναι ευτύχημα για μας αφού ο ανταγωνισμός ωφελεί οικονομικά τον καταναλωτή. Ωστόσο επειδή το forum έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από αναίτιες βολές (λάσπη) κατά αντιπροσώπων, εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ασφαλώς πρέπει να αναφέρουμε τιμές και διαφορές τιμών όπου τις εντοπίζουμε, αλλά δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε υπονοούμενα κατά των εισαγωγέων ιδίως όταν δεν στηρίζονται από τα δεδομένα (oι Hyperion απ' ότι βλέπω έχουν 99€ και στην Aktis). Μιά από τις δυνατότητες που δίνει το forum είναι να αλληλοενημερώνονται οι χρήστες για τις καλύτερες δυνατές τιμές στην ελληνική αγορά. Η πληροφόρηση έχει αξιοπιστία όταν οι τιμές έχουν πράγματι ελεγχθεί και παρουσιάζονται με σοβαρότητα. Διαφορετικά δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά και προβλήματα. Φιλικά, Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Συμφωνω και εγω σ'αυτο.Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εμεις ειμαστε ερασιτεχνες,και αναφερομενοι σε επαγγελματιες, πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε,πως το γραφουμε,και γιατι το γραφουμε.Απο την αλλη μερια,η απαιτησεις του πελατου δικαιολογουνται να ειναι υψηλες(οπως το κοστος των προιοντων-δικαια πραγματα).Σιγουρα η κακη ειδηση βγαινει ευκολοτερα απο την καλη,μια που η καλη θεωρειται δεδομενη( )αλλα πρεπει να υπαρχουν και τα σχετικα επιχειρηματα.
sotiris2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Αγαπητέ κύριε ΣοφολόγηΥποδέχομαι την παρέμβασή σας ως άκρως θετική για το σύνολο των νέων μελών και νεοεισερχομένων χρηστών στο forum - συμπεριλαμβανομένου και εμού. Η απόσταση στην αντίληψη μεταξύ αναγνώστη και νέου μέλους συγγραφέα στο forum χρειάζεται έναν ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής. Ναί βέβαια έχετε απόλυτο δίκιο και το αναγνώρισα και εγώ μετά την δεύτερη ανάγνωση. Παρασυρμένος ίσως από τις εμπορικές δραστηριότητες που με βασανίζουν, ενίοτε παραμορφωτικά ενίοτε άμεσα. Να τονίσω ότι η σχέση μου, πολύ καιρό τώρα, με τον κύριο Ηλιόπουλο είναι φανταστική και πέρα από κάθε προσδοκία. Έγνοια ήταν και ελαφρά ανησυχία.......με ιντερνετικές αδυναμίες έκφρασης.... Αναλαμβάνω την ευθύνη Σας ευχαριστώ
sotiris2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Διόρθωση ''συμεριλαμβανομένου και εμού''.......όχι...........ΚΑΙ ΕΜΟΥ ΠΡΩΤΟΥ. * Πρέπει επιγώντος να πιω εναν καφέ ακόμα.....και να ξαναβρώ την φόρμα μου..
maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Η προσοχη στα γραφομενα μας με βρισκει απολυτα συμφωνο.Μη ξεχναμε ποσες οικογενειες εξαρτωνται οικονομικα απο την καλη πορεια στην αγορα μιας επιχειρησης εισαγωγης και εμποριας αστρονομικων ειδων (αλλα και γενικοτερα!)Η δε τηρηση ισων αποστασεων ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΑλλοιως το Astrovox κινδυνευει να χασει την αξιοπιστια του.Και ακομη χειροτερα να θεωρηθει ως χωρος εκδηλωσης προβοκατσιας υπερ του ενος ή του αλλου.ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον συντροφοι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα