alepohori Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 παιδια εχω μια ερωτηση λιγο γενικη,αλλα με απασχολει αρκετα: τι προυποθεσεισ πρεπει να ικανοποιει ενα τηλεσκοπιο ωστε να χρησιμοποιηθει για αστροφωτογραφιση; δηλαδη εστιακη αποσταση,διαμετρος αντικειμενικου ή κατοπτρου (διοπτρικο ή κατοπτρικό αντίστοιχα) κτλ. εννοείται με ισημερινή βάση. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Νομίζω οτι αν υπάρχει αστροστάτης, το αποτέλεσμα θα είναι αξιοπρεπές, όπως και να ναι το τηλεσκόπιο... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Michalis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Το βασικότερο από όλα είναι η στήριξη, και πόσο καλά κάνει tracking. Όσο μεγαλύτερη ακρίβεια τόσο πιο ακριβή είναι. Συνήθως τα καλά mounts κοστίζουν παραπάνω από τον ΟΤΑ. Δωρεάν ενέργεια για όλους...Φτάνει πια η εξάρτηση από το πετρέλαιο.
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Ευχαριστω για τισ απαντησεις σας.ελπιζω να γνωρισω καποιους απο εσας στο παρνωνα,καθως δεν εχω δει κανενα σας απο κοντα Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα