Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μετά την αγορά των TS 20X80 Triplet, είναι αναγκαίο να πάρω και μια αξιόλογη βάση για να τα χαρώ. Και αυτό γιατί τα εν λόγο κιάλια, ζυγίζουν γύρω στα 2,5 κιλά, και επιπλέον έχουν και μεγάλη μεγένθυνση. Ο προυπολογισμός δεν είναι μεγάλος, γύρω στα 60-100 euro. Θα ήθελα τις προτάσεις σας.

Ένας παράγοντας που πρέπει να ληθφεί υπόψι είναι η και φορητότητα. Μεγάλες και άβολες στηρίξεις δεν είναι ιδιαίτερα επιθυμητές...

Φιλικά,

Μιχάλης

Δωρεάν ενέργεια για όλους...Φτάνει πια η εξάρτηση από το πετρέλαιο.
Δημοσιεύτηκε

Είχα δει ένα πολύ ωραίο τρίποδα στον Πάρνωνα, της Canon νομίζω, και πρέπει να ήταν του Adam. Μπορείς να του στείλεις πμ να τον ρωτήσεις.

Από εκεί και πέρα, οποιοδήποτε στιβαρό και ψηλό κατά προτίμηση τρίποδο σου κάνει νομίζω.

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε

Σκέπτομαι να πάω μια βόλτα στον Κατερέλο να δω από κοντά ορισμένα. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού τρίποδα? Ποια σημεία πρέπει να προσέξω?

(εκτός από τα προφανή, ποιότητα καταστκευής, πόσο βάρος αντέχει...)

Δωρεάν ενέργεια για όλους...Φτάνει πια η εξάρτηση από το πετρέλαιο.
Δημοσιεύτηκε

Tο υψος!!!!Πρεπει να σου παρεχουν μια σχετικη ανεση ακομα και κοντα στο ζενιθ.Επισης να προσεξεις τα ορια υψωσης της κεφαλης.Οι περισσοτερες δεν ανεβαινουν αρκετα.

Αρα λοιπον:Στιβαροτητα,υψος,πεδιο.

Καλη επιλογη 8)

Δημοσιεύτηκε

Μιχάλη,

συγνώμη που δεν θα αναφερθώ στο θέμα με λεπτομέρεια, αλλά δες και κάποιες παλιότερες σχετικές δημοσιεύσεις, όπως:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=577&highlight=miyauchi (στο 3ο post)

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=1040&highlight=unomat

Φιλικά, Στέφανος

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης