Βιβή Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 :DDD δεν έιναι κάτι σπουδαίο!! αλλα είναι μια αρχή.... ε?
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Μπράβο Βιβή Πολύ καλή πρώτη προσπάθεια Πες μας αν θες και τον εξοπλισμό σου
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Μπραβο Βιβη!Τι εξοπλισμο χρησιμοποιησες? Υ.Γ. Η εκλειψη ειναι?
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Nick με προλαβες!
Heal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Είναι μια καλή αρχή, θα τη θυμάσαι αυτή την έκλειψη για πάντα, ένα πράγμα μη φοβάσαι να κάνεις: να πειραματιστείς και όλα θα έρθουν. Κώστας
skywalker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Επιτελους!!!! Keep going~~ Νικος Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 και λίγη επεξεργασία θα την κάνει ακόμα καλύτερη...(είναι καμένη η πάνω πλευρά... Μπράβο πάντως...
Βιβή Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 skywatcher114 και μια ψηφιακή canon S3 IS. κρατούσα τη μηχανή με το χέρι απότε δυσκολέυτικα λιγάκι. όλες βγαίνανε κουνημένες. δεν ξέρω πολλά από επεξεργασία φωτογραφιών με τον υπολογιστεί αλλα δεν νομίζω οτι έχω και κανένα αξιόλογο πρόγραμμα. το πρόγραμμα του scaner είναι..
Achilleas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Οταν βαλεις την ψηφιακη πανω μην ξεχνας να παιζεις και λιγο με την εστιαση του τηλεσκοπιου, οχι μονο της ψηφιακης! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Βιβή, έχεις μια καταπληκτική μηχανή! Για να μην βγαίνουν κουνημένες οι φωτογραφίες χρησιμοποίησε ISO, αλλά οχι πολύ (μέχρι 400) γιατί αλλιώς θα έχουν θόρυβο.Όσον αφορά την επεξεργασία, προμηθεύσου όπωσδήποτε το PhotoShop
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Με λίγη επεξεργασία μπορούμε να βελτιώσουμε κάπως το αποτέλεσμα
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Η αλήθεια είναι πως όταν μια φωτογραφία "καεί" (υπερφωτιστεί) είναι λίγα αυτά που μπορούμε να κάνουμε, διότι χάνεται πληροφορία... Οπότε καλύτερα μια ελαφρά υποφωτισμένη φωτο που μπορεί να ανοίξει πιο εύκολα αργότερα.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Το προσοφθαλμιο που χρησιμοποιησες ειναι καποιο απο αυτα που συνοδευαν το τηλεσκοπιοο σου ? Αν ναι μου εκανε εντυπωση το ποσο λιγο χρωμα εβγαλε στο χειλος σε σχεση με αλλα προσοφθαλμια που υποτειθεται αγιραζουμε αργοτερα για καλυτερη ποιοτητα . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Achilleas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Να και η δική μου εκδοχή της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ φωτογραφίας...Την κατέβασα, την πείραξα λίγο και την ξανανέβασα, ελπίζω να μην σε πειράζει! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Βιβή Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 με photoshop τις πειράξατε? έχει διαφορά!!!!! έχετε το έλευθερο να κάνετε οτι θέλετε με τισ φωτογραφίες μου.. το προσοφθάλμιο ήταν μάζι με το τηλεσκόπιο, το 25.
Βιβή Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 παιδια ευχαριστώ πολύ όπως είναι φυσικό θα ξαναπροσπαθήσω σύντομα (μόλις μειωθούν λιγάκι τα 8 μποφορ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα