gkarapetsas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 Έχω τα Skymaster 15x70 από τα οποία μπορώ να πω ότι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος. Θα ήθελα όμως να αγοράσω κι ένα ζευγάρι 7χ50 ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιω και χωρίς τρίποδα. Είδα ότι ο Νομικός έχει τα Bresser Corvette 7x50, τα οποία έχουν ΒΑΚ 4 πρίσματα και είναι fully multicoated. Η τιμή τους φαίνεται ελκυστική αφού είναι γύρω στα 100 Ε. Εχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτά τα κυάλια κι αν ναι αξίζουν τον κόπο;
gkarapetsas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Μα κανένας;;; Έχει κανείς τουλάχιστον να μου προτείνει κάποια άλλη σχετικά οικονομική και καλή λύση;
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 olympus EXPS I , 8x42. bak4 fully multi coated, 6,5 μοίρες πραγματικό οπτικό πεδίο.γύρω στα 150 ευρώ. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
chder Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Τα έχω πάρει και είναι πολύ καλά. Συγκρινόμενα με τα Vixen Ultima 10x50, που έχω, μπορώ να πω ότι δε βλέπω διαφορές (κάποιος ωστόσο πιο ειδικός θα μπορούσε να βρει - πρακτικά εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι). Τα Olympus είναι τα κιάλια, που χρησιμοποιώ για όλες τις δουλειές - ακόμα και για αστροπαρατήρηση δίπλα στο κύμα - γιατί λόγω της τιμής τους μπορώ να τα αντικαταστήσω εύκολα. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
chder Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 olympus EXPS I , 8x42. bak4 fully multi coated, 6,5 μοίρες πραγματικό οπτικό πεδίο.γύρω στα 150 ευρώ. Προφανώς αναφέρομαι σε αυτά τα κιάλια. Φιλικά, chder
gkarapetsas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Έχετε υπόψη σας κάποιο κατάστημα οπου μπορώ να τα αγοράσω; Αλήθεια έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν σε τρίποδα;
chder Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Εγώ προσωπικά τα είχα αγοράσει από ένα κατάστημα φωτογραφικών ειδών στην Ακαδημίας (σχεδόν δίπλα στη Λυρική Σκηνή). Νομίζω πως είναι αντιπρόσωποι της Olympus.
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Νομίζω λες το Photo Olympia Ακαδημίας 57210-3616212 ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα