alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 αγαπητοί φίλοι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι η εγχείρηση πέτυχε! ψέκασα το εσωτερικό του σωλήνα με μαύρη ματ μπογιά,αφού φυσικά είχα βγάλει το πρωτεύον. για να μη ψεκαστεί και το δευτερεύον, το κάλυψα με μεμβράνη. εκ πρώτης όψεως, οι μικροαντανακλάσεις εξαλείφθηκαν,μένει μόνο να δω στη πράξη τα αποτελέσματα έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο με σπρέυ μπογιά.τι αποτελέσματα είχε;; Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
draculas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 O giorgosGR μια φορά μου είπε να βάλω βελούδο μέσα στον σωλήνα, ακούγεται πολύ καλό, αποτελεσματικό και εύκολο.είναι στα αμεσα σχέδια, πριν πάω στον Πάρνωνα, και θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα..
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 δεν είμαι υπέρ του βελούδου. έχω διαβάσει τις σχετικές δημοσιεύσεις. μπορεί να αφήσει χνούδι και να εμποδίζει την θερμική εξισορρόπιση εξωτερικής και εσωτερικής θερμοκρασίας. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Foehammer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ!!! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Ξέχασα να σας πω ότι η μεμβράνη στο δευτερεύον άφησε λεκέ ο οποίος βγήκε εύκολα με έναν ψέκασμα με υγρό καθαρισμού φακών ( το οποίο πήρα από τα "οπτικά Λάσκαρης" ,συγνώμη για την διαφήμιση αλλά έχω δοκιμάσει πολλά υγρά και δε θέλω να παιδευτείτε όσο εγω,ψάχνοντας για το καλύτερο!!!), και με σκούπισμα με μαλακό πανί. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Χθες δοκίμασα το τηλεσκόπιο με την αντιανακλαστική επίστρωση. τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά.είδα αρκετή διαφορά,τουλάχιστον από την αθήνα που βρίσκομαι και με δεδομένη την μικρή διάμετρο του τηλεσκοπίου ου (5 "). είμαι βέβαιος ότι αν είχα μεγαλύτερο,θα είχε μεγαλύτερη διαφορά,αλλά αυτό είανι άλλο θέμα! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα