alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 ποια είναι η γνώμη σας για το C8-N; προσανατολίζομαι στην αγορά ισημερινού νευτωνίου 8". Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Foehammer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 γκουχ γκουχ.... Μην παρεις την εκδοση GT! ...Κατα τα αλλα, αριστο τηλεσκοπιο! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 γκουχ γκουχ.... Μην παρεις την εκδοση GT! ...Κατα τα αλλα, αριστο τηλεσκοπιο! ποια είναι η έκδοση gt; φώτισέ με λίγο Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Foehammer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Υπαρχει το C8-N και το C8-NGT. Το GT οπως θα καταλαβες ειναι με GoTo. Η βαση που εχει δεν ειναι αξιοπιστη, τουλαχιστον σε θεματα GoTo. Οσο αφορα tracking και slewing ειναι κουκλα! Αλλα το 90% των προσπαθειων που εχω κανει για να ρυθμισω το Go-To και να το στειλω σε στοχο κατεληξε σε αποτυχια! Οποταν, προσανατολιστου μακρια απο αυτη την εκδοση και κοιταξε αν μπορεις να συμβιβαστεις με την απλη (με διπλα μοτερ, εννοειτε) εκδοση. Αν θα το αγοραζα ξανα, αυτο θα εκανα! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 ευχαριστώ πολύ. λέω να πουλήσω το 5-ιντσο και να πάρω 8-ιντσο νευτώνιο. έχω εμμονή με τα ισημερινά νευτώνια. αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον,ίσως "παντρευτώ" κάποια μέγιστη διάμετρο για ισημερινό νευτώνιο ίδωμεν Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Foehammer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Για οτι θες, εδω! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα