Achilleas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Απο αυτή την Κυριακή και για 7 Κυριακές, θα έχει στο ΒΗΜΑ της Κυριακής την Εγκυκλοπαίδια του Σύμπαντος...Είναι 7 DVD, σε μια ωραία θήκη! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Ωραία Thanks. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Σημερα πρωι πρωι το πηρα!Αν και εχω τα περισσοτερα dvd απο τo discovery and science καλυτερα να τα εχω μαζεμενα στην ομορφη θηκη τους! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
draculas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Το πήρα και εγω.. το 1ο DVD εχει τα 2 πρώτα επεισόδια απο το Cosmosφιλοδοξώ να τα πάρω όλα.. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
pentraks Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Kαι εγω το πήρα! η θήκη είναι άψογη αλλα ακόμα πιο άψογα τα DVD με το περιεχόμενο τους!!!!μπράβο στο ΒΗΜΑ ps ακόμα δεν το έχω βάλει στο DVD player και ελπίζω να είναι εχει σωστή εικόνα και ήχο (έχουμε και σε αυτα λόξα...) Imagination is more important than knowledge Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
draculas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Στην τηλεόραση φάινεται πολύ καλά, αλλα στο monitor του υπολογιστή μπορείς να διακρίνεις κάποιες ατέλειες στην συμπίεση του βίντεο.. τι να κάνουμε? δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.. Συμφωνώ οτι η θήκη είναι άψογη.. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
aiolos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 ps ακόμα δεν το έχω βάλει στο DVD player και ελπίζω να είναι εχει σωστή εικόνα και ήχο (έχουμε και σε αυτα λόξα...) Ο ήχος είναι πολυκάναλος... ΠΟΡΩΣΗΗΗΗΗΗ Όποιος έχει homecinema εννοείται Θεόδωρος Σπανός Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Γαλιλαίος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Εγώ είχα τα DVD αλλά μου έλειπε η θήκη και έψαχνα να τη βρω… «Το βιβλίο της φύσης είναι γραμμένο στη γλώσσα των μαθηματικών» Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
KOTS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Αν και τα εχω απο το Discovery and Science προτιμω να τα εχω στη θηκη τους Αχ ελπιζω να μου το πηραν σημερα οι γονεις γιατι εγω ξυπνησα στις 4! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
pentraks Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μόλις είδα το πρώτο DVD η εικόνα κλασσική παραγωγής 70'ς o ήχος σε κωδικοποίηση DD μια χαρά ακουγόταν! Οσο για το περιεχόμενο τι να πούμε με τώρα, απ τη μικρότερη σημασιολογική μονάδα ώς τα πέρατα του γνωστού σύμπαντος βασιλεύει το άπειρο και η τελειότητα της φύσης, σε όλα τα επίπεδα. Αραγε υπάρχει Πρωτεργάτης σε όλα αυτά? και μόνο η σκέψη σε τρομάζει... Imagination is more important than knowledge Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Αραγε υπάρχει Πρωτεργάτης σε όλα αυτάΝαι, το σύμπαν.Και είμαστε μέρος του. ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
pentraks Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Πάντως η συλλογή με διαφορετική συσκευασία κοστίζει retail 170 USD Imagination is more important than knowledge Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Ο ήχος είναι πολυκάναλος... ΠΟΡΩΣΗΗΗΗΗΗ Όποιος έχει homecinema εννοείται E μην νομιζετε πως εχει κ τα τρελα εφε.Ετσι οπως φευγουν οι γαλαξιες στην οθονη ακους κατι πραγματα απο τα πισω ηχεια.Γενικα αυτην την σειρα την ειδα με μεγαλη ευχαριστηση.Μου θυμησε τα νειατα μου.Εκανα 7 μηνες να την μαζεψω απ το discovery and science κ την ειδα σε 2 μερες.Οποιος δεν την εχει να σπευσει στα περιπτερα Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
csot Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2006 κι εγώ την πήρα μόνο για την θήκη τους γιατί του Discovery ήταν απαράδεκτη. Θυμάμε την σειρά να παίζει στην ΕΡΤ ή στην ΥΕΝΕΔ (χοχοχο μήπως είμαι λίγο μεγάλος Καταραμένε χρόνε, φως, Άινσταιν, παράδοξο των διδύμων Χρίστος "WorkaholiC" ΣωτηρόπουλοςΕθνικός Συντονιστής για τους Αστρονόμους Χωρίς Σύνορα & για τους Αστρονόμους των ΠεζοδρομίωνΈφορος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του Σ.Φ.Α.Κ.http://www.sfak.org Facebook: www.facebook.com/groups/sfakorg Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2006 Γιατί έχεις την εντύπωση πως με το παράδοξο των διδύμων θα ζήσεις περισσότερο; όχι,Απλά ταξιδεύεις στο μέλλον, πράγμα που δεν θα θελα με τίποτα, ιδίως αν γύριζα και έβλεπα ότι πέθαναν όλοι οι αγαπημένοι μου... ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
zantespear Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Απίστευτο το 4ο DVD το οποίο δεν είχα δει ποτέ!! Πλάνα από τη Σάμο της δεκαετίας του 70'' και ανάλυση στις φιλοσοφικές σχολές με πράγματα που δεν είχα ακούσει ποτέ. Αυτό το επεισόδιο πρέπει να το δούνε όλοί οι Ελληνές Τρομερό. Κρίμα που ο Σάγκαν έφυγε τόσο νωρίς Σπύρος Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
JOPBOUZAS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 παιδια εχασα το τρια dvd.τι κανω? rc 6" Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
zantespear Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Πάρε τηλ την εφημερίδα και ρώτα καλύτερα. Συνήθως έχουν spare Σπύρος Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Πρωτα ζητα απ τον περιπτερα να στο φερει για να γλυτωσεις τα μεταφορικα κ ισωσ την επισκεψη στην τραπεζα.Αν δεν τοτε κανε οπως σου ειπε ο zantespear Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
JOPBOUZAS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Σας ευχαριστω εκανα δουλεια με τηλεφωνο στο βημα rc 6" Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
pentraks Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Αν θες πες μας την διαδικασία σε περίπτωση που μας ξεφύγει κανένα τευχος, (ισως την προτείνω και σε αλλο forum που ασχολούνται αναφορικα με αυτα) Imagination is more important than knowledge Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Εμενα μου ξεφυγε το πεμπτο CD τοτε απο την προσφορα του Discovery&Science ... νομιζω πως αυτη την Κυριακη θα ειναι #5, σωστα παιδια? Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Αντώνη θα είναι το 5ο CD Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
skywalker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Επειδη ειμαστε Ελληνες,και ναι το αποδεικνυουμε απο το πρωι που θα ξυπνησουμε μεχρι το αλλο πρωι που θα ξυπνησουμε μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου JOPBOUZAS σχετικα με το τι εγινε στην εφημεριδα γιατι κ εγω εχασα το τελευταιο Cd.. Με συναδελφικη αγαπη,Νικος Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Αντώνη θα είναι το 5ο CDThank you, my friend! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα