Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Οσοι έχετε υπολογιστή παλάμης (PDA η PDAphone με windows) μπορείτε να φορτώσετε αυτο το εξαίσιο προγραμματάκι για τις ουράνιες αναζητήσεις σας.

Το έχω περάσει στο s200 και δουλευει μια χάρά εχει παρα πολλες πληροφορίες και είναι σαν ένα starry night παλάμης...

Ps, Υπάρχει και έκδοση με μειωμένες λειτουργίες για απλα τηλέφωνα win smartphone καθως και έκδοση για PC.

PDA:

Handango.gif

Smartphone:

HandangoSP.gif

Καλές αναζητήσεις \:D/

Imagination is more important than knowledge
Δημοσιεύτηκε
Το έχω δοκιμάσει και είναι εκπληκτικό, για PocketPC και Smartphones. Για το PC δεν είναι τόσο καλό όσο πχ. το Starry Night, αλλά είναι πιο φθηνό, τουλάχιστον από τις καλές εκδόσεις του Starry Night (Pro και Pro Plus).
"All those moments will be lost in time... like tears in the rain."
  • 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

To εχω και εγω στο S200 αλλα μηπως ξερετε πως ακριβως θα το κανουμε να μην ειναι μονο demo version?

Καλο θα ειναι να απαντησουμε με prive για ευνοητους λογους..

Ευχαριστω πολυ,

φιλικα Νικος

Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,

εκει θα βρεις τη λυση...

www.orionas.gr

Δημοσιεύτηκε

Για κοιτάξτε και αυτό: http://www.astromist.com/

Μέχρι και έλεγχο του τηλεσκοπίου κάνει!! :P

By the way, αν κάποιος έχει κάποιο πρόγραμμα όπως το Pocket Stars ή κάποιο παρόμοιο, για Symbian κινητό (Siemens SX1), ας μου στείλει ένα πμ...

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
Έχω την undemo λύση και θα σας την πω το πρωί
Skywatcher DOB 8", TS WFT 110, ΕQ-EM10, Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Hyperion 3.5mm - 5mm - 8mm - 13mm - 17mm - 21mm, AllTelescopes 22X100 Binoculars
Δημοσιεύτηκε
Μιας και μιλάμε για software σε PDA και φορητά μήπως εχει παρει το ματι κανενός χάρτες του ουρανού για GPS?

κώστας

Τι εννοείς ακριβώς?

Δημοσιεύτηκε
Έχω την undemo λύση και θα σας την πω το πρωί

Λοιπόν, για την undemo λειτουργία του λογισμικού, πρέπει να γίνει αντικατάσταση ενός αρχείου μεγέθους 1.45ΜΒ στο φάκελο του προγράμματος. όποιος το θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα με μια διεύθυνση e-mail για να του το δώσω.

Skywatcher DOB 8", TS WFT 110, ΕQ-EM10, Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Hyperion 3.5mm - 5mm - 8mm - 13mm - 17mm - 21mm, AllTelescopes 22X100 Binoculars
Δημοσιεύτηκε
Μιας και μιλάμε για software σε PDA και φορητά μήπως εχει παρει το ματι κανενός χάρτες του ουρανού για GPS?

κώστας

Τι εννοείς ακριβώς?

Εχω ενα GPS φορητο της GARMIN (φωτο) στο οποίο μπορώ και φορτώνω χάρτες (Base map) μέσω της usb που διαθέτει. Σκέφτηκα οτι θα ήταν αρκετά χρησιμο να μπορούσα να φόρτωνα χάρτη του ουρανου, ετσι ωστε όπου και να βρίκεσαι να σου δίνει την "εικόνα" του ουρανού που βρίσκεται απο πάνω σου.

pt-etrexLegendc.jpg.3879897c637bd6d31957a18da6438a9f.jpg

meet me at my DIY web page : http://sarris.info
Δημοσιεύτηκε

Aaa οκ now i get the point.

Δυστυχώς δε γνωρίζω κάτι πάνω σε αυτό, στο δικό μου magellan gps εχω κλασσικούς χάρτες διαδρομών πάντως :o

Δεν ειναι καθόλου άσχημη ιδέα πάντως...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης