peaceful Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Την ερχόμενη Κυριακή το πρώτο DVD της σειράς μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Φιλικά Σταύρος TS GSO 10' , skywatcer 100 bked, vixen ultima 9x63. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.Ευχαριστούμε πολύ!!Φιλικά Γιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
tomhel Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Αρχισαν οι καλες χειμωνιατικες προσφορες .....Αφου δεν μπορουμε να βγαινουμε τοσο πολυ εξω , παλι καλα που μας σκεφτονται οι εφημεριδες και τα περιοδικα..... thnx Σταυρο... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 Σημερα ηταν το πρωτο dvd!Φαινεται πολυ καλο! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 το πηρα και εγω ειναι καλο Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimidour Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 Τελικά αγοράζουμε τις εφημερίδες για τις προσφορές και όχι για να τις διαβάσουμε.... Το πήρα πάντως και εγώ! Και εγένετω φως.... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
o tilescopios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Μη ξεχνάμε και την συλλογή "η εγκυκλοπαίδεια του σύμπαντος" του Carl Sagan που είναι επίσης εξαιρετική. Καθε κυριακή αν και εχει ήδη βγεί η μισή Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Μη ξεχνάμε και την συλλογή "η εγκυκλοπαίδεια του σύμπαντος" του Carl Sagan που είναι επίσης εξαιρετική. Καθε κυριακή αν και εχει ήδη βγεί η μισή ειδικά τα επεισόδια αυτής της Κυριακής,ήταν συγκλονιστικά.Η ιδανική συνταγή για κάποιον που παρακολουθεί μαθήματα αστρονομίας για πρώτη φορά.Είναι βέβαιο ότι θα την αγαπήσει Δημήτρης ΚαπετανάκηςCGCG108-138: Mag 15.5v, να τ''αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimisi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Τα dvd με τους πλανήτες συνοδεύονται και με ωραία αφισούλα ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Τα dvd με τους πλανήτες συνοδεύονται και με ωραία αφισούλα Tην εχω κολλησει κιολας στο δωματιο μου! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Εμενα μου αρεσε το εξωφυλλο .Εχουν ζωγραφισει 3 LTP στη Σεληνη .Τα DVD πραγματι ειναι ωραια . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
tomhel Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Aυτο 2'πλο dvd το εχω στην κατοχη μου ( dvdshring ) εδω και 2 χρονια....Δεν ειναι υπερβολη εαν πω οτι τα εχω δει πανω απο 200 φορες το καθενα.. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Τα dvd με τους πλανήτες συνοδεύονται και με ωραία αφισούλα Tην εχω κολλησει κιολας στο δωματιο μου! Ομοίως... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Achilleas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Τα dvd με τους πλανήτες συνοδεύονται και με ωραία αφισούλα Το έχω διαπιστώσει και γω, αλλα η κλίμακα μεγέθους των πλανητών είναι τελείως άκυρη και μου την σπάει... Θα την κολλήσω και γω τι να κανω... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Τα dvd με τους πλανήτες συνοδεύονται και με ωραία αφισούλα Το έχω διαπιστώσει και γω, αλλα η κλίμακα μεγέθους των πλανητών είναι τελείως άκυρη και μου την σπάει... Θα την κολλήσω και γω τι να κανω... Αν εκαναν τα μεγεθη αναλογα τοτε η Γη και οι αλλοι πλανητες (εκτος απο τους γιγαντες) θα επρεπε να ειχαν μεγεθος κοκκου αμμου μπροστα στον Ηλιο που εχει η αφισα! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
KOTS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Υπεροχο το πρωτο dvd. Το 2ο κυκλοφορει τη Κυριακη? ελπιζω να μην εχω χασει τιποτα STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Achilleas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2006 Και γω ελπίζω να μην έχω χάσει τιποτα, βρε παιδιά πειτε μας εσεις που παρακολουθείτε...Που βρισκόμαστε? Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2006 Αυτη την κυριακη θα εχει το 2ο dvd απο τα 3 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
terring Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2006 Εγώ το τσίμπισα το πρώτο και πάω και για τα άλλα δύο "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2006 Eμενα μου αρεσε το εξωφυλλο .Εχουν ζωγραφισει 3 LTP στη Σεληνη . Σήμερα είδα το πρώτο DVD.Στο εξώφυλο δεν έχει τη Σελήνη, αλλά παρουσιάζει το Δία και έναν από τους μεγάλους δορυφόρους του, την Ιώ.Τα 3 μικρά φωτάκια στην σκοτεινή πλευρά της Ιούς (που λες ότι είναι LTP) είναι ενεργά ηφαίστεια στην επιφάνεια της. Φυσικά δεν είναι πραγματική φωτογραφία αλλά computer rendering... ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2006 πρωί πρωί στον Αλέκο(εφημεριδοπώλης..)-Ξέρεις τι θέλω...-είναι δυνατόν... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Astral-Force Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2006 το πηραμε και το 2ο dvd τελικα . επισης πολυ καλη προταση ειναι το ηλεκτρονικο πλανηταριο νο2 απο το discovery. δε χωραει αλλα το συρταρι ρε παιδια! παντως του sagan τα εχω σε περιοπτη θεση. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimidour Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2006 δε χωραει αλλα το συρταρι ρε παιδια! Αυτό ξαναπές το. Στο τέλος θα φύγουμε από το σπίτι για να χωρέσουν τα DVD's.... Και εγένετω φως.... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2006 δε χωραει αλλα το συρταρι ρε παιδια! Αυτό ξαναπές το. Στο τέλος θα φύγουμε από το σπίτι για να χωρέσουν τα DVD's....Χεχεχεχεχε ... εγω πρεπει να εχω 500 CD/DVD απο τις διαφορες προσφορες εφημεριδων ... ειναι οτι χρειαζεται για τετοιο καιρο οπου ειμαστε κλεισμενοι στο σπιτι λογω καιρου. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Foehammer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2006 Δεχομαι εισφορες... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα