Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2006 Δείτε αυτό το video.http://www.youtube.com/watch?v=H0pGEq7bhLM Είναι υπέροχη η αίσθηση της έλλειψης βαρύτητας Μου είχε πει παλιά ένας καθηγητής μου ότι στην Αγγλία υπάρχει ένα μέρος που μπορεί να πάει οποίος δίπατε και να νιώσει πως είναι όταν δεν υπάρχει βαρύτητα.Μου είχε πει ότι σε έβαζαν σε ένα μεγάλο δωμάτιο και από ότι μου είχε δώσει να καταλάβω αυτό ξαφνικά άρχιζε να κατεβαίνει απότομα.Ακριβώς δηλ ότι κάνει και το αεροπλάνο στο video και νόμιζες ότι δεν υπήρχε βαρύτητα.Ξέρει μήπως κανείς πληροφορίες γι αυτό Για το που ακριβώς βρίσκεται και αν φυσικά υπάρχει ακόμα Θα ήθελα υπερβολίκα να πάω
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2006 Μερικά video ακόμα http://www.youtube.com/watch?v=vaXIKpDhGyA&mode=related&search=http://www.youtube.com/watch?v=AzHYjSdTJWI&mode=related&search=
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2006 Υπέροχη σίγουρα η αίσθηση της αντι-βαρύτητας! Μακάρι να είχαμε την ευκαιρία, όλοι μας να το νιώθαμε αυτό
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2006 Ελπίζω να προλάβουμε την εποχή όπου τα διαστημικά ταξίδια θα είναι κάτι πολύ προσιτό... Η αίσθηση πρέπει να είναι υπέροχη!
KOTS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Θυμαμαι πριν απο καποια χρονια που αυτο γινοταν με αλλο αεροπλανο. Ηταν της ιδιας εταιριας αλλα Airbus300 και οχι Boeing727 Ωραια αισθηση αλλα οσο να ναι θα εκλαιγα τα λεφτα μου φιλε! Παει πολυ να δωσω 4000 ευρω για μια τετοια εμπειρια! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Εννοείται πως τα λεφτά είναι τρελά! Γι'αυτό λέω να φτάσουμε να δούμε εκείνη την εποχή... 10 ευρουλάκια για βόλτα εκτός ατμόσφαιρας!!
Foehammer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Αυτο νομιζω ειναι που θα δωσει το "Πολυ την Κυριακη"! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
KOTS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Στανταρ.. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Ξέρει κανείς μήπως για αυτό που είπα ότι υπάρχει στην Αγγλία Παιδιά εγώ θα τα έδινα τα 4000€ για νιώσω πως είναι σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας Ξέρει κανείς σε ποιο μέρος γίνεται αυτό(Αμερική να υποθέσω ) και κανένα site ή τέλος πάντων κάτι σχετικό
dimos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Mπορεί να δοκιμάσετε και το άλλο όσοι θέλετε να νοιώσετε την αίσθηση έλλειψης βαρύτητας.. Μαθήματα καταδύσεων στη θάλασσα! Το κάνουν και οι αστροναύτες της ΝΑΣΑ.. Πολύ πιο φθηνό και πρακτικό (+ και βλέπεις και τις ομορφιές του βυθού) ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Φίλε dimos κάνω ψαροντούφεκο αρκετά χρόνια αλλά φέτος έκανα και κατάδυση και ήταν υπέροχη εμπειρία Αλλά πιστεύω πως η έλλειψη βαρύτητας θα είναι εντελώς διαφορετικό
KOTS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Ξέρει κανείς σε ποιο μέρος γίνεται αυτό(Αμερική να υποθέσω ) και κανένα site ή τέλος πάντων κάτι σχετικό Το λεει μεσα στο video. Στο αεροδρομιο του Dallas STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Ναι τώρα το πρόσεξα και γω ότι το αεροπλάνο φεύγει από το αεροδρόμιο του Dallas.Αλλά αυτό δεν νομίζω να το κάνει το ίδιο το αεροδρόμιο αλλά κάποιος άλλος οργανισμός.
KOTS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Ε ναι βρε συ. Λες να ναι του αεροδρομιου? ειναι εταιρια η οποια εχει αγορασει ενα αεροπλανο η συνεργαζεται με καμια ΝΑΣΑ. Γιατι παιζει και αυτο.. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
dimos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Φίλε dimos κάνω ψαροντούφεκο αρκετά χρόνια αλλά φέτος έκανα και κατάδυση και ήταν υπέροχη εμπειρία Αλλά πιστεύω πως η έλλειψη βαρύτητας θα είναι εντελώς διαφορετικό Mπα.. η αίσθηση είναι η ίδια. Και αυτό το λένε οι αστροναύτες που έχουν πάει εκεί πάνω. Η μονή ουσιαστική διαφορά είναι ότι αντί για ψαράκια βλέπεις αυτή την πανέμορφη γαλάζια σφαίρα από ψηλά! ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Heal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Mπα.. η αίσθηση είναι η ίδια. Και αυτό το λένε οι αστροναύτες που έχουν πάει εκεί πάνω. Η μονή ουσιαστική διαφορά είναι ότι αντί για ψαράκια βλέπεις αυτή την πανέμορφη γαλάζια σφαίρα από ψηλά! Αυτό που νομίζω ότι κάνει τη διαφορά είναι το ότι χάνεις την αίσθηση του πάνω και του κάτω, αντίθετα κάτω από το νερό πάντα μπορείς να έχει το στοιχειώδη προσαντολισμό. Παντώς ακόμη και η εμπειρία της "πισίνας έλλειψης βαρύτητας" είναι κάτι το μοναδικό.
dimos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Mπα ...και στις καταδύσεις μπορείς να χάσεις προσανατολισμό ιδίως σε βαθιές καταδύσεις μέσα σε σπήλαια ή αν είσαι στα μεσόνερα... ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Vegan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Αυτό που νομίζω ότι κάνει τη διαφορά είναι το ότι χάνεις την αίσθηση του πάνω και του κάτω, αντίθετα κάτω από το νερό πάντα μπορείς να έχει το στοιχειώδη προσαντολισμό. Φίλε Κώστα θα διαφωνήσω λιγάκι, υπάρχουν περιπτώσεις που χάνεις τον προσανατολισμό σου στο νερό. Ειδικά το βράδυ.Όσοι βουτάνε θα συμφωνήσουν
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Ναι και στο νερό μπορείς να χάσεις τον προσανατολισμό σου όπως είπε ο Vegan και ο dimos.Η διαφορά που νιώθεις από ότι φαντάζομαι είναι στον τρόπο που μπορείς να κινηθείς.Στο νερό όταν κινείσαι βρίσκεις αντίσταση καθώς προχωράς ενώ σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας με την ΄΄παραμικρή΄΄ κίνηση μετακινείσαι και κατά την γνώμη μου αυτό είναι και το ωραίο
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Τα video που έδωσα στην αρχή υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσω και να τα έχω στο pc χωρίς να είμαι online
alepohori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 η βασικότερη διαφορά είναι ότι στο διάστημα δε δεχόμαστε την αντίδραση του βάρους μας,ενώ στο νερό τη δεχόμαστε(άνωση),αλλά,επειδή μοιράζεται σε κάθε σημείο του σώματός μας,την αντιλαμβανόμαστε πολύ λίγο. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Heal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Nα πω την αλήθεια δεν έχω εμπειρία από νυχτερινές καταδύσεις και σπηλιές. Επιμένω πάντως στο ότι η αίσθηση σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας λόγω ελεύθερης πτώσης είναι πολύ διαφορετική από την αίσθηση που έχει κάποιος σε μια πισίνα. Η αίσθηση της ισορροπίας σχετίζεται αφενός με το τι βλέπουμε και αφετέρου με την κατάσταση του κέντρου ισορροπίας που βρίσκεται στο λαβύρινθο πίσω από το αυτί μας. Στην ελεύθερη πτώση "ξεγελιέται" το κέντρο ισορροπίας που βρίσκεται πίσω από το αυτι, γιατί δεν αισθάνεται το υγρό που υπάρχει μέσα το βάρος του, οπότε χάνεται η αίσθηση του πάνω και του κάτω. Ταυτόχρονα ο οισοφάγος χαλαρώνει αφού παύει να υφίσταται τάση λόγω του βάρους του στομαχιού. Ο συνδιασμός αυτών των δύο δίνει μια πολύ περίεργη αίσθηση. Αντίθετα στην κατάδυση δεν αισθανόμαστε την αντίσταση του βάρους, αλλά δεν ξεγελιέται ο λαβύρινθος. Φυσικά σε μεγάλο βάθος ξεγελιέται οπτικά το πάνω και το κάτω και αυτό δίνει εν μέρει μια αίσθηση "έλλειψης βαρύτητας".
Vegan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Aκριβώς έτσι είναι Κώστα!Το έθεσες πολύ σωστά
Foehammer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Ελπιζω να μην ξεφευγω πολυ... Ειχα υποψην μου πειραμα οπου ενας ανθρωπος αφηνεταισε ενα κατασκοτεινο δωματιο, χωρις καθολου ηχο, να επιπλεειανασκελα σε νερο. Επιτυγχανεται ετσι η , σχεδον, ολοκληρωτικη ελλειψη προσανατολισμου, αισθησεων κ.λ.π.Τα υποκειμενα μιλανε για τον απολυτο τρομο! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
KOTS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2006 Ελπιζω να μην ξεφευγω πολυ... Ειχα υποψην μου πειραμα οπου ενας ανθρωπος αφηνεταισε ενα κατασκοτεινο δωματιο, χωρις καθολου ηχο, να επιπλεειανασκελα σε νερο. Επιτυγχανεται ετσι η , σχεδον, ολοκληρωτικη ελλειψη προσανατολισμου, αισθησεων κ.λ.π.Τα υποκειμενα μιλανε για τον απολυτο τρομο! Εδω ανασκελα ξαπλωνεις και στη θαλασσα καμια φορα οταν κανεις μπανιο και οπως επιπλεεις κλεινεις τα ματια για ενα λεπτο και κατα τη διαρκεια τα νευρα σου εινα τσαταλια. Ασε που οταν ανοιγεις τα ματια αλλου εχεις βρεθει οποτε η αισθηση του προσανατολισμου εχει ηδη χαθει.. Ποσο μαλλον σ αυτο που λες. Εγκεφαλικο... STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα