Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Μαγκες,

Ισως να ειναι μια αλλη προσφορα της Meade η οποια τελικα θα εγκαταληψει. Το λεω αυτο επειδη δεν μπορω να βρω τιμες στο διαδικτυο και μαλιστα στο eBay υπαρχει μονο μια προσφορα (999$).

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Μαγκες,

Ολες οι ενδειξες ειναι οτι εχει και GOTO ... η τιμη στην Αμερικη ειναι 799$: http://www.optcorp.com/product.aspx?pid=1-600-603-572-9011 ... οποτε η τιμη του LIDL ειναι ιδια με αυτη στην Αμερικη και παρολο που υπαρχουν 25-30% δασμοι/φοροι.

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Εγώ έχω LXD-75 είναι το ίδιο απλά εγώ έχω SC 8" επάνω σε αυτήν την στήριξη.

Και μόνο για την στήριξη είναι καλό σε αυτά τα χρήματα!!! και με FL 762mm

το βάζω πάνω στο 8" SC και το χρησιμοποιώ για οδήγηση. Και έχω καβάντζα μια στήριξη :wink:

Απλά δεν νομίζω να το φέρουν στην Ελλάδα :(

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Πάντως σε κάποιο site αμερικάνικο το είδα προσφορά 599$!! Ακόμα πιο φθηνά δηλαδή, αλλά και στέλνει και Ελλάδα μέσω UPS ή USPS αλλά τα μεταφορικά δε συμφέρουν λογικά.... Πάντως για Αμερική δίνει δωρεάν μεταφορά με UPS!! Δείτε:

http://www.opticsplanet.net/meade-lxd75-n-6ec-newtonian-telescope.html

Αν έχει κανείς κάνα κονέ αμερική ας μας φέρει 2-3 να υπάρχουν!! :mrgreen:

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
Η τιμή στην προσφορά των Lidl είναι σε euro;

Λογικά ναι! Φίλοι μου εγώ ετοιμάζομαι να το πάρω αν το φέρουν και στην Ελλάδα!!!! Από την προηγούμενη προσφορά του Lidl με το ΜΕΑDE ΕΤΧ 70 έμεινα πολύ ευχαριστημένος!!!!

Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε
Μια και ανέφερες τα ΕΤΧ, το προηγούμενο Σάββατο βρέθηκα στα Carrefour των Πατρών. Μέσα σε αυτά, στο κατάστημα των RadioShack, έμαθα ότι, όλα τα RadioShack των Carrefour, έχουν 50% έκπτωση σε αρκετά είδη τους μέχρι τις 8 ή 9 Δεκεμβρίου. Μεταξύ αυτών και το ΕΤΧ-90 στα 350 ευρώ, χωρίς όμως autostar, αλλά με τον απλό electronic controller. Δεν γνωρίζω αν μαζί παρέχεται τρίποδας.
Δημοσιεύτηκε
απο τα lidl ειχα παρει το 70/700 με EQ3 meade (79ευρω )φυσικα και συμβουλη μου ειναι οταν βγαλει το lidl τηλεσκοπιο χτυπηστε το αφοβα. Αν βγαλει το LXD75 το εχω παρει με την μια. Η στιριξη του μονο αξιζει τα διπλα (περιπου) !! Εχω την εντυπωση οτι δεν θα το βγαλει στην ελλαδα! :cry:

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε
παντος μια συκγριση στις τιμες του ιρλανδεζικου με το ελληνικου στην ελλαδα οι τιμες ειναι λιγο κατω, σε λεγομενα βαρια προιοντα.

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε

http://www.meade.com/lxd75/lxd75.pdf

θα βρειτε το manual του τηλεσκοπιου. ειναι το μοντελο SΝ-6 με purex κατοπτρα (το μοντελο Ν-6 εχει 162mm και οχι 152mm , αλλα δεν ειναι pyrex)

GO-TO included :D

Δημοσιεύτηκε
1000 φορες εγγυηση Lidl!!!!Δεν σου αρεσει γιατι κρινεις οτι κανει πχ κραδασμους?Το δινεις πισω (εντος μηνος)και παιρνεις πισω τα χρηματα σου.Επισης αν χαλασει τους το πηγαινεις και....περιμενεις ή επισκευη,ή αντικατασταση.Δεν τρεχεις,δεν στενοχωριεσαι,και στο φιναλε εχεις δωσει 600€.Μπορει να ειναι μεγαλομπακαλικο,αλλα στην δυσκολη ωρα σου δινουν λυση,οχι σχολια παρηγοριας 8) 8) 8)
Δημοσιεύτηκε

Αν επικοινωνίσουμε με το τμήμα εξυπηρέτησης των Lidl στην Ελλάδα, μήπως μας δώσουν πληροφορίες για την άφιξη του προϊόντος;

www.lidl.gr

Γραφετε καθαρά, χωρίς μουντζούρες.
Δημοσιεύτηκε
1000 φορες εγγυηση Lidl!!!!Δεν σου αρεσει γιατι κρινεις οτι κανει πχ κραδασμους?Το δινεις πισω (εντος μηνος)και παιρνεις πισω τα χρηματα σου.Επισης αν χαλασει τους το πηγαινεις και....περιμενεις ή επισκευη,ή αντικατασταση.Δεν τρεχεις,δεν στενοχωριεσαι,και στο φιναλε εχεις δωσει 600€.Μπορει να ειναι μεγαλομπακαλικο,αλλα στην δυσκολη ωρα σου δινουν λυση,οχι σχολια παρηγοριας 8) 8) 8)

Η επιστροφή χρημάτων ναι, είναι η προσφορότερη λύση απεμπλοκής. Και την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές. Αν όμως χρειαστεί υποστήριξη κάποιο προϊόν τους μετά, διατηρώ αμφιβολίες αν αυτή είναι εφικτή σε κάθε περίπτωση.

Πριν 2 περίπου χρόνια αγόρασα από τα Lidl ένα πλήρες φορητό σετ δορυφορικής λήψης, αλλά, αρχικά, δεν κατάφερνα να βρω τον δορυφόρο για να το εγκαταστήσω. Το κινητό (!) τηλέφωνο του service, που έδινε το συνοδευτικό βιβλιαράκι οδηγιών, ήταν συνεχώς απενεργοποιημένο και μάλιστα, αφορούσε σύνδεση από την… Βουλγαρία! Ευτυχώς, βρήκα ένα πολύ εξυπηρετικό ελληνικό φόρουμ κι έλαβα όλες τις σχετικές πληροφορίες και υποδείξεις. Ευτυχώς, μέχρι σήμερα η δορυφορική μου λειτουργεί άψογα.

Φιλικά

PapGeo

Δημοσιεύτηκε

:-k :-k :-k :-k Εχεις δικαιο οσον αφορα τις τεχνικες πληροφοριες.Ο ....ταμιας του Lidl ειναι σιγουρα αναρμοδιος για να σου λυσει τυχον αποριες.

Δυστυχως ομως ,οταν οι αποριες δεν ειναι απλουστατες,παλι μεσα απο φορουμ λυνονται, Ελληνικα ή ξενα (οσο και να απευθυνεσαι στους "επισημους" ).

:-k :-k :-k :evil:

Δημοσιεύτηκε
Μια και ανέφερες τα ΕΤΧ, το προηγούμενο Σάββατο βρέθηκα στα Carrefour των Πατρών. Μέσα σε αυτά, στο κατάστημα των RadioShack, έμαθα ότι, όλα τα RadioShack των Carrefour, έχουν 50% έκπτωση σε αρκετά είδη τους μέχρι τις 8 ή 9 Δεκεμβρίου. Μεταξύ αυτών και το ΕΤΧ-90 στα 350 ευρώ, χωρίς όμως autostar, αλλά με τον απλό electronic controller. Δεν γνωρίζω αν μαζί παρέχεται τρίποδας.

To LIDL στα 199 Ε είχε το ΕΤΧ-70ΑΤ με autostar και τρίποδα!!!

Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε
Κ να το φερει θα το εχει μονο σε μερικα καταστηματα.Τουλαχιστον μεχρι στιγμης σε ολλα τα ακριβα προιοντα που φερνει ετσι κανει
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

Γεια σου Παναγιώτη! Τι κάνει το… «μωρό» σου? :wink:

Σε όσα RadioShack έχω επισκεφθεί μέσα σε Carrefour, θυμάμαι πάντα ένα ΕΤΧ-90 να φιγουράρει – καμία φορά μεταξύ άλλων τηλεσκοπίων της Meade - πάνω στις βιτρίνες τους. Το ζήτημα είναι το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο να παρέχεται στα χρήματα αυτά με τον γνωστό τρίποδα (μακράν στιβαρότερος από αυτόν του ΕΤΧ-70) και βέβαια η προσφορά να μην αφορά το σκονισμένο και ταλαιπωρημένο από τις ορδές των επισκεπτών έκθεμα-κράχτη της βιτρίνας. Η έλλειψη autostar δεν θα με πείραζε προσωπικά, αφού γνωρίζω να βρίσκω ό,τι με ενδιαφέρει στον ουρανό, αλλά υπάρχει πάντα και η δυνατότητα αναβάθμισης, με την αγορά του autostar. Και όλα αυτά εφόσον το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο θα κάλυπτε τις ανάγκες μου…

Φιλικά

PapGeo

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης