tomhel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Την Δευτερα 4/12 ερχετε αυτη η προσφορα , αρκετα καλη για πειραματισμους Εγω θα παρω μια για να φτιαξω μια βαση ( βλ. mastrovox ) για τα κυαλια μου... http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20061204.p.tipodas
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Μαλλον δεν θα κανεις δουλεια,γιατι ο βασικος παραγοντας για χρηση κυαλιων,(εκτος απο την σταθεροτητα),ειναι το υψος.Τα χαρακτηριστικα που εχει ο τριποδας της προσφορας,μαλλον δεν επιτρεπουν την μετασκευη,γιατι πρεπει να συνδιασεις τελικο υψος γυρω στα 2 μετρα(για να μπορεις να παρατηρεις κοντα στο ζενιθ),και αντιστοιχη σταθεροτητα.Εγω χρησιμοποιω ενα αρκετα στιβαρο "Velbon" με τελικο υψος 1,80 και μικρη προεκταση,και παλι δεν ειμαι 100% ικανοποιημενος.
PapGeo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Αν 112 εκατοστά είναι το συνολικό της ύψος, δεν θα την συνιστούσα. Είναι πολύ χαμηλή. Πιθανότατα, δεν θα μπορείς να την χρησιμοποιείς ούτε καν καθιστός, περνώντας τα πόδια σου εσωτερικά, κάτω από το κεντρικό τριγωνικό δέσιμό της, εκτός βέβαια αν μαζί της χρησιμοποιήσεις παιδική καρέκλα – σκαμνάκι! Φιλικά PapGeo
draculas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Μα αυτό είναι ενα απλό φωτογραφικό τρίποδο..μπορείς να βρείς δεκάδες διαφορετικά (και πιο στιβαρά..) σε μαγαζιά με φωτογραφικά είδη..δε νομίζω να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή απο το συγκεκριμένο.
tomhel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Γιαυτο εγραψα " πειραματισμους'' . Το πολυ πολυ να μην κανει και να το πεταξω...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Δεν μου γεμιζει το ματι καθολου ο συγκεκριμενος τριποδας. Ενα ελαφρη αερακι η αγγιγμα και φανταζομαι θα επηρεαζει το ειδωλλο αρκετα ευκολα. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Τρίποδες σαν αυτόν είναι ακατάλληλοι για παρατήρηση του ουρανού με κιάλια. Ωστόσο, αν κάποιος είναι διατεθημένος να επενδύσει σ΄ένα τρίποδα για τέτοια δουλειά, θα αναταμοιφθεί με άνετες και παραγωγικές παρατηρήσεις. Σχετική συζήτηση: http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=1040&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=%EA%E1%E8%E9%F3%F4%FC%F2 Φιλικά, Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
xXx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Νομίζω πως αυτός ο τρίποδας δεν αξίζει!Στην εικόνα μοιάζει σαν ετοιμμόροπο...Αν βέβαια θες να το δοκιμάσιες η τελική απόφαση είναι δική σου! !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
tomhel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2006 Ετσι κιαλλιως πριν το αγορασω , θα το δω στο μαγαζι....Εαν ειναι χαρτινο , φυσικα και δεν θα το παρω...
draculas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2006 Πάντως είναι ιδανικός για φωτογραφικές μηχανές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα