Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

"Το ανθρώπινο γένος πρέπει να μετακομίσει σε ένα πλανήτη πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, για να προστατευτεί το μέλλον των ειδών", προειδοποίησε ο καθηγητής φυσικής Stephen Hawking!

http://tech.pathfinder.gr/xpaths/future/238536.html

Δημοσιεύτηκε

το ανθρωπινο γενος πρεπει να αποβαλει την βλακεια και την υπεροψια, να εργαστει ομαδικα και ειρηνηκα να αφησει θρησκευτικους φανατισμους στην ακρη ταξικες διαφορες ,την φτωχια και την κατασπαταληση των πορων του πλανητη και να σκεφτει την ειρηνηκη και σωστη διαβιωση πανω σε αυτον τον πλανητη.

Δεν ειναι δυνατον ενας πολιτισμος να αναπτυξει τεχνολογια που να του επιτρεπει μετοικοιση σε αλλο αστρικο συστημα και να μη μπορει να συμβιωσει σε εναν χαρισματικο πλανητη (για λιγο ακομα δηλαδη) που στο κατω κατω εξελιχθηκε με αυτα τα μετρα και σταθμα ,το κουστουμι ανθρωπος ραφτηκε πανω στα μετρα πλανητης γης.

και αν παει σε αλλον πλανητη τι μου λεει οτι δεν θα παρει μαζι του την συνηθεια να καταστρεφει τα παντα (οπως καταστρεφει και την γη ΜΑΣ) και καταστρεψει και εκει τον πλανητη.

Εδω ταιριαζει η ρηση του Κ.καραμανλη (οχι του juniour,του αλλου με τα φρυδια) προσαρμοσμενη σε αστρικα δεδομενα.

Δεν ειναι στραβω το συμπαν ,στραβα διακτινιζομαστε

(θελει η μαιμου μπανανα ?) αναρωτω τον εαυτο μου

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε
το ανθρωπινο γενος πρεπει να αποβαλει την βλακεια και την υπεροψια, να εργαστει ομαδικα και ειρηνηκα να αφησει θρησκευτικους φανατισμους στην ακρη ταξικες διαφορες ,την φτωχια και την κατασπαταληση των πορων του πλανητη και να σκεφτει την ειρηνηκη και σωστη διαβιωση πανω σε αυτον τον πλανητη.

Συμφωνώ απόλυτα.

=D> =D> =D> =D> =D>

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ απόλυτα.

=D> =D> =D> =D> =D>

και εγώ συμφωνώ απόλυτα..Ας καταφέρουμε να θρέψουμε πρώτα όλους τους ανθρώπους στη Γη και μετά το ξανασυζητάμε.Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.Ό,τι κάνουμε εδώ στη Γη , θα το κάνουμε και οπουδήποτε αλλού αν δεν αλλάξουμε μυαλά.

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

Ο Carl Sagan είχε πει πως όταν βάλουμε τον εαυτό μας σε τάξη, τότε θα είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε στα άστρα και στους γύρω πλανήτες. Προσωπικά όμως πιστεύω πως ο αποικισμός του διαστήματος είναι εξίσου συμαντικό με την επίλυση των προβλημάτων στον πλανήτη μας. Για παράδειγμα η κατασκευή πόλεων στην Σελήνη θα βοηθείσει στην ανακούφιση της Γης μας από την ανεξέλεκτη επέκταση των πόλεων. Εννοείτε όμως πως ταυτόχρονα θα πρέπει να κατασκευάσουμε νέες οικολογικές πόλεις και να αλλάξουμε τις ήδη υπάρχουσες. Αν αδιαφορήσουμε για τον πλανήτη μας, θα αυτοκαταστραφούμε. Αν δεν επεκταθούμε στο διάστημα, πάλι θα αυτοκαταστραφούμε. Πρέπει λοιπόν να γίνουν και τα δύο για να επιβειώσουμε.

Ποιός ξέρει; Ίσως οι λύσεις των προβλημάτων μας να βρίσκονται εκεί ψηλά. :D

ONeill_colony.jpg

cylindrical_colony.jpg

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

:cheesy:

Δημοσιεύτηκε
"Το ανθρώπινο γένος πρέπει να μετακομίσει σε ένα πλανήτη πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, για να προστατευτεί το μέλλον των ειδών", προειδοποίησε ο καθηγητής φυσικής Stephen Hawking!

Αν περιμέναμε τον Hawking να μας το πει αυτό, τότε θα είχαμε πραγματικά πρόβλημα.

Δημοσιεύτηκε
Για παράδειγμα η κατασκευή πόλεων στην Σελήνη θα βοηθείσει στην ανακούφιση της Γης μας από την ανεξέλεκτη επέκταση των πόλεων. Εννοείτε όμως πως ταυτόχρονα θα πρέπει να κατασκευάσουμε νέες οικολογικές πόλεις και να αλλάξουμε τις ήδη υπάρχουσες. Αν αδιαφορήσουμε για τον πλανήτη μας, θα αυτοκαταστραφούμε. Αν δεν επεκταθούμε στο διάστημα, πάλι θα αυτοκαταστραφούμε. Πρέπει λοιπόν να γίνουν και τα δύο για να επιβειώσουμε.

Νομίζω πως η Σελήνη δεν θα είναι σύντομα (μέχρι το τέλος του αιώνα) ικανή να φιλοξενήσει αρκετά μεγάλο πληθυσμό για να κάνει διαφορά. Ο Άρης το ίδιο. Νομίζω ότι η πιο σύντομα εφικτή λύση είναι τροχιακές κατοικίες, σε συνδυασμό με κάποιο φθηνό τρόπο για να ανεβαίνουμε σε τροχιά (πχ. space tower) και ιατρική δυνατότητα να ζούμε σε συνθήκες μικροβαρύτητας.

"All those moments will be lost in time... like tears in the rain."
Δημοσιεύτηκε
Νομίζω πως η Σελήνη δεν θα είναι σύντομα (μέχρι το τέλος του αιώνα) ικανή να φιλοξενήσει αρκετά μεγάλο πληθυσμό για να κάνει διαφορά. Ο Άρης το ίδιο. Νομίζω ότι η πιο σύντομα εφικτή λύση είναι τροχιακές κατοικίες, σε συνδυασμό με κάποιο φθηνό τρόπο για να ανεβαίνουμε σε τροχιά (πχ. space tower) και ιατρική δυνατότητα να ζούμε σε συνθήκες μικροβαρύτητας.
Σαν αυτό στην εικόνα δηλαδή :)

torus2tn.jpg

Stanford torus

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Δεν ειναι δυνατον ενας πολιτισμος να αναπτυξει τεχνολογια που να του επιτρεπει μετοικοιση σε αλλο αστρικο συστημα και να μη μπορει να συμβιωσει σε εναν χαρισματικο πλανητη (για λιγο ακομα δηλαδη) που στο κατω κατω εξελιχθηκε με αυτα τα μετρα και σταθμα ,το κουστουμι ανθρωπος ραφτηκε πανω στα μετρα πλανητης γης.

και αν παει σε αλλον πλανητη τι μου λεει οτι δεν θα παρει μαζι του την συνηθεια να καταστρεφει τα παντα (οπως καταστρεφει και την γη ΜΑΣ) και καταστρεψει και εκει τον πλανητη.

Εδω ταιριαζει η ρηση του Κ.καραμανλη (οχι του juniour,του αλλου με τα φρυδια) προσαρμοσμενη σε αστρικα δεδομενα.

Συμφωνώ απόλυτα. 100%

Δημοσιεύτηκε

=D> =D> =D>

dreamers and not, do not lower the head...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης