labis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 γεια σας παιδιααν και μαθηματικος δεν εχω ιδεα απο τηλεσκοπειαθελω να αγορασω ενα οικονομικο ,ισως του λιντλ με79,79 ευρω αλλα δεν ξερω αν θα δω τιποτα οπως και αν μπορω να συνδεσω πανω του μια νικον σλρ που εχω για καμια φωτογραφια
iorant Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 για να συνδεσεις την φωτογραφικη μηχανη σου πανω σε αυτο το τηλεσκοπιο θα πρεπει να παρεις καποιου ειδους adaptor . Το θεμα δεν ειναι εκει ομως , αν θελεις να φωτογραφησεις ουρανο θα πρεπει να εξοπλιστεις με αστροστατη (μοτερ δηλαδη) που το κοστος τους ειναι 70-80 ευρω τουλαχιστον διχως εγγυημενο αποτελεσμα. Το τηλεσκοπιο των 199 ευρω εχει αστροστατη και το μονο που θα χρειαστεις ειναι adaptor (t-ring για νικον καπου στα 20 ευρω) Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
dimidour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Συμφωνώ με τον iorant. Ασυζητητί το MEADE για φωτογράφηση... Και εγένετω φως....
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Ασυζητητί το MEADE για φωτογράφηση... Τρίτο θέμα που ανοίγει για τα συγκεκριμένα τηλεσκόπια... Τελοσπάντων. Το "ασυζητητί" της παραπάνω πρότασης του φίλου φαντάζομαι πως πηγαίνει όταν αναφερόμαστε στη σύγκριση μεταξύ των δύο, όχι πως είναι και ΤΟ τηλεσκόπιο για αστροφωτογράφηση το ΕΤΧ 70... Επειδή ενδιαφερΟΜΟΥΝ κι εγώ και το έψαξα λίγο, απ'οτι διάβασα η υποδοχή του ίσως να μην αντέχει και πολύ το βάρος μιας SLR στην κύρια εστία. Ίσως μπορείς να βγάλεις κάποιες piggyback (με τη μηχανή ΠΑΝΩ στο τηλεσκόπιο, απλά για να εκμεταλευτείς το μοτέρ του) με κάποιο ευρυγώνιο φακό. Αυτά.
iorant Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 εννοιτε πως μιλαμε μεταξυ των 2. Αλλα vag στο manual του τηλεσκοπιου στην αμερικη στο σιτε της meade http://www.meade.com/manuals/TelescopeManuals/ETXtelescopes/ETX-60-70AT%20manual.pdf το δινει σαν εκδοχη. απο θεμα βαρους τι να πω. δοκιμασε εδω αρκετα ενημερωμενa για το ετχ 70 http://www.scopetronix.com/etx60acc.htmhttp://astronomy.customer.netspace.net.au/welcome.htm Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Το ETX-70 ισοδυναμει με τηλεφακο 350mm ως προς την μεγεθυνση που θα δινει. Το πισω μερος του ειναι πλαστικο και δεν εμπνεει εμπιστοσυνη οπως σωστα αναφερθηκε. Παρε εναν φτηνο τηλεφακο 300mm απο το ebay να φωτογραφιζεις ευκολοτερα και καλυτερα!Το ETX-70 οπως δινεται δεν κανει ουτε καν για παραλληλη φωτογραφηση (piggyback) καθοτι δεν εχει ισημερινη σφηνα (wedge) η οποια πρεπει να αγοραστει η κατασκευαστει ωστε το τηλεσκοπιο να στηθει ως ισημερινο. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Εγω νομιζω οτι ακομα και αν αντεξει το φρενο του μπρατσου στην βαρια μηχανη,δεν ξερω αν ανταπεξελθουν τα μοτερ,αλλα και σε αυτην την περιπτωση η οδηγηση θα ειναι (ειδικα στην υψωση) μικρα αλματακια(jerks),αντι για συνεχη κινηση,οποτε αστροφωτογραφηση .
draculas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Αυτό με τα 80€, έχει πλαστικό εστιαστή, οπότε δεν παίζει σενάριο να στηρίξει ούτε αυτό το βάρος της SLR.Εγω προσωπικά, επειδή το πήρα σήμερα, θα το σκεφτώ σοβαρά να βάλω και την ψηφιακή επάνω..
darkmaster Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Όπως αναφέρει δεν έχει ιδέα απο τηλεσκόπια ο labis οπότε.... διάβασμα --
iorant Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 νομιζω οτι αδικα γραφουμε και μιλαμε και μιλαμε και ξαναγραφουμε. οι ενδιαφερομενοι ουτε που διαβαζουν. ρωτανε και μετα μας αφηνουν και συζηταμε μεταξυ μας για πραγματα που στο κατω κατω δεν θα μας αφορουσαν. (με τον συγκεκριμενο τροπο ερωτησης /συζητησης) Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 ρωτανε και μετα μας αφηνουν και συζηταμε μεταξυ μας για πραγματα που στο κατω κατω δεν θα μας αφορουσαν. (με τον συγκεκριμενο τροπο ερωτησης /συζητησης) Εχεις δικιο! Τρια θεματα εχουν ανοιχτει για τα ιδια τηλεσκοπια.. οι ενδιαφερομενοι ( ; ) ουτε καν εκαναν τον κοπο να κοιταξουν τις προσφατες συζητησεις. Ας μην απαντησουμε σε νεα θεματα για τα τηλεσκοπια του lidl ελεος πια!!! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
labis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 PAIDIA EYXARISTO OLOYSAGORASA TO BRESSEREYXARISTO GIA TH BOHUEIA NA DIALEXO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα