aristarchus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Μαγκες, Πολλα συχαρητηρια για το σημερινο Lunar Photo of the Day του Ηλια - δειτε http://www.lpod.org/?m=20061218 - και το εξωφυλλο βιβλιου του Γιωργου Ταρσουδη - δειτε http://www.astrothraki.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=601&Itemid=107 . Αν δεν κανω λαθος, ο Ηλιας ειναι ο τεταρτος απο την παρεα μας να ειναι στο προσκηνιο του Lunar Photo of the Day και το εξωφυλλο του Γιωργου ΔΕΝ χρειαζεται κουβεντα (τα λεει ολα). Χαιρομαι να βλεπω τετοιες ελληνικες επιτυχιες σε διεθνες χωρο και με αγωνια περιμενω τα επομενα σας χτυπηματα. Καλη συνεχεια! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Μπράβο Καλή συνέχεια παιδιά.
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Σας ευχαριστώ κ. Αντώνη και Νικόλα για τα καλά σας λόγια, και να πω απλά ποιο σημαντική είναι η επιτυχία του Ηλία γιατί το LPOD του εκτός το ότι έχει πολύ ενδιαφέρων σαν παρατήρηση και στόχος μπήκε σε μια περίοδο που παρατηρώ ότι ο πήχης έχει ανέβει στο LPOD πάρα πολύ. Για του φίλους μου να πω ότι στις 2 Δεκεμβρίου γεννήσαμε και τον γιο πλέον μετά από πολλές τρομάρες, και είναι η ποιο ευτυχισμένη περίοδος στην ζωή μου, κυριολεκτικά γέμισε το σπίτι μας. Φυσικά χρόνο για αστρονομία δεν έχω πλέον, ευτυχώς και ο καιρός δεν βοηθάει για παρατηρήσεις οπότε μικρό το κακό. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλές γιορτές. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Γιώργο, συγχαρητηρια για τον γιο σου, να ζησει και να τον δεις όπως επιθυμει!! Καταλαβαίνω απόλυτα την χαρά σου! Μπραβο Ηλία οι φωτογραφίες πολύ καλες! Ηθελες τον καταλληλο εξοπλισμο για να ξεκινήσουν τα... θαυματα Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
KC Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Ηλία και Γιώργο συγχαρητήρια!!! Η μεθοδική και συστηματική δουλειά, ο κατάλληλος εξοπλισμός και η αγάπη για την αστρονομία είναι η συνταγή για την επιτυχία. Γιώργο να σου ζήσει ο γιος. Να τον καμαρώσετε εσύ και η γυναίκα σου όπως επιθυμείτε. Κώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
alepohori Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Συγχαρητήρια και από μένα. Ηλία,η φωτογραφία αυτή δείχνει την λίκνιση του άξονα της Γης,έτσι δεν είναι; Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Ηλία και Γιώργο πολλά συγχαρητήρια!! Γιώργο να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας!!Ηλία καλορίζικος ο εξοπλισμός, να είσαι καλά και να έχεις πάντα καθαρούς ουρανούς!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
iorant Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Τα σεβη μου... Για του φίλους μου να πω ότι στις 2 Δεκεμβρίου γεννήσαμε και τον γιο πλέον μετά από πολλές τρομάρες, και είναι η ποιο ευτυχισμένη περίοδος στην ζωή μου, κυριολεκτικά γέμισε το σπίτι μας. Φυσικά χρόνο για αστρονομία δεν έχω πλέον, ευτυχώς και ο καιρός δεν βοηθάει για παρατηρήσεις οπότε μικρό το κακό αντε τωρα σε λιγο θα εχεις καθηκοντα εκαπιδευτη, με το γιο στα βουνα και στα λαγκαδια . να σας ζησει (να τον δειτε με 20'' ) Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Γιώργο, κι από μένα να σας ζήσει και ότι επιθυμείτε!Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας!Δημήτρη κοίτα σε παλαιότερο θέμα:http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=1940&sid=faecc78bec752daab80a3aca78dfdc4b
sergios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Γιώργο να σου ζήσει το νέο αστέρι σου! Συγχαρητήρια και στους δύο σας, Ηλία και Γιώργο, για τις επιτυχίες σας. Αντε και εις ανώτερα (το επόμενο στάδιο είναι το APOD?)!
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Κατ αρχην(Γιωργο) να σου ζησει ο υιος(ο δικος μου εχει γινει κι ολας 50 ημερων)και χαιρομαι που ολα πηγαν κατ ευχην.Για τις φωτογραφιες σου,εχω να σχολιασω οτι δεν βλεπουμε πλεον μετριες ή καλες,αλλα πολυ καλες εως καταπληκτικες.Ηλια,εσυ "υποχρεουσαι"να αποδιδεις ετσι,μετα απο τοσες επιδοσεις με τις 5'' του ΕΤΧ.Ειμαι σιγουρος οτι αν βοηθησει ουσιαστικα ο καιρος θα τριβουμε τα ματια μας με τους πλανητες που θα δουμε απο το 11αρι..Παιδια,συγχαρητηρια.
quendi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Γιώργο να σου ζήσει ο υιος, Ταρσούδης Jr!!! Πράγματι, που καιρός τώρα για αστρονομία! Και βέβαια για άλλη μια φορά συγχαρητήρια και στους δυο σας για τις επιτυχίες σας. Πάντα τέτοια! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις ευχές σας!!!Σημαδιακό είναι ότι είναι Τοξότης σημαδεύει τα άστρα, για να δούμε τι φρούτο θα γίνει!!! μάλλον έχω αρχίσει να γίνομαι χαζομπαμπάς. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Αγαπητοί φίλοι συγχαρητήρια και από εμένα. Πρόκειται πραγματικά για πολύ σημαντική δουλειά!!Γιώργο ακόμη πιο πολλά συγχαρητήρια για το μωρό σου.Να σου ζήσει και να είναι πάντα γερό.Φιλικά Γιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
dimidour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Με την σειρά μου θερμά Συγχαρητήρια τόσο για τις εκδοτικές επιτυχίες, όσο και για την έλευση του νέου μέλους στην οικογένειά σου Γιώργο. Συμμερίζομαι την χαρά σου για τον γιο, αφού και εγώ σε 5 μήνες περιμένω τον ή την διάδοχο..... Την Παρασκευή θα μάθω τι θα προκύψει Να σου ζήσει και φυσικά......ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!! Και εγένετω φως....
sarrisc Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Γιωργο να σου ζήσει, να τον χαίρεσαι και ο Θεος να του δινει φώτιση ! κωστας meet me at my DIY web page : http://sarris.info
arasteo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Γιώργο, συγχαρητήρια για τον υιό, θα σας προσφέρει απίστευτες στιγμές ευτυχίας!!! Ηλία,σου εύχομαι να έχεις πάντα τέτοιες επιτυχίες!!! Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Μπράβο παιδιά, πάντα επιτυχίες και ευτυχισμένες στιγμές
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Τελικά εκτός από τις ωραίες στιγμές που σου δίνει η παρατήρηση και η φωτογράφηση ένα άλλο καλό κομμάτι είναι και η επικοινωνία εδώ στο forum. Αν και τα ποιο πολλά παιδιά δεν εδώ σας ξέρω από κοντά ούτε με ξέρετε μου δώσατε τις ευχές σας και τον καλό σας λόγο. Ελπίζω στο επόμενο συνέδριο να βρεθούμε όλοι και να γνωρισθούμε καλύτερα και από κοντά. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2006 Να σας ζησει κυριε Γιωργο Θα πιουμε στη υγεια του Συγχαρητηρια και στους δυο σας για τις φωτογραφιες .Ειναι υπεροχες Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
KaragouniS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 ωραιες φωτογραφιες παιδια (χαιρετισματα και στον συντοπιτη Ηλια Χασιωτη ) Mε το να παρατηρεις το συμπαν, καταλαβαινεις ποσο μικρος εισαι...HALO 2 rul3z
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα