Foehammer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Αρκετα καλο! Βασικος ατλαντας (μεχρι 6 μεγεθος) με τα λαμπροτερα μεσσιερ! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
dimidour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Φαίνεται πολύ καλό! Θα το κατεβάσω και θα επανέλθω! Και εγένετω φως....
darkmaster Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δυστυχώς δε μπορώ αν το εγκαταστήσω --
jupiter Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 όπα!!! τσεκάρετε και αυτό http://skytonight.com/observing/skychart/3308826.html και όσοι πιστοί.... μήπως όμως είναι λιιιίγο αρρωστημένο??? scooby doobi dooo!!!!!!
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Μπορεί κάποιος να μας πει πως γίνεται η εγκατάσταση στο πρόγραμμα που έδωσε ο japetus ; Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
vtsamis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Katapliktiko!!Loipon, ego ekana download to arxeio zip sto laptop, extract ta 2 arxeia sto skliro,kai:me yperythres metefera to arxeio: MobileStarChart-1.0-0.09.jar sto kinhto moy.Apokei kai pera to trexei amesos to kinito ws efarmogi!To mono poy allaxa itan oi arxikes syntetagmenes, apo tokio, ebala athina: px LAT 38,0 kai LON 23,78 kai ola OK !Super!MobileStarChart-1.0-0.09.zip https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
GeoAstrix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Mε πρόλαβε ο Βαγγελης ....Είναι ετσι ακριβώς όπως τα λέει...Το πρόγραμμα διαθέτει μόνο τα αντικείμενα Messier και αστέρια μεγέθους 6 ,κάνει zoom μεχρι 10 μοίρες πεδίο έχει πραγματική ώρα και μπορεί να τρέξει κανείς το χρόνο μπρός-πίσω.Εχει αναζήτηση αντικειμένου και goto.Διαθέτει πολύ καλό interface και ....ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΡΑΣΗ.Είναι το cartes du ciel στο κινητό σας (αρκετά περιορισμένο φυσικά) αλλα για τους πιο απαιτητικούς είναι ένα πολύ χρήσιμο μνημόνιο για τα αντικείμενα Μessier!Εγω το βρήκα καταπληκτικό αν και στο κινητό μου δε μου φορτώνει αστέρια πανω απο 5 παρόλο που το επιλέγω και έχω φορτώσει και τα εξτρα 1,2,3 αρχεία; Μαλλον είναι πρόβλημα του δικού μου κινητου. Καλή διασκέδαση!
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Είναι ΠΟΛΥ ωραίο !!!!!!!!!!!!!!!!! Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
nikfoe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 πολύ καλό πρόγραμμα!!! Thanks japetus
Lefterisst Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2007 Πολύ Καλό και Γρήγορο! Thanks for sharing the info. Λευτέρης Astronomy compels the soul to look upwards and leads us from this world to another. Plato, The RepublicGreek author & philosopher in Athens (427 BC - 347 BC)
alepohori Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 Ευχαριστούμε πολύ!Η επιλογή της κόκκινης απεικόνισης είναι όλα τα λεφτά!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
angelos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 Σε ποία μνήμη του τηλεφώνου σώζονται τα αρχεία?Μπορεί κανείς να τα σώσει στo memory stick του Sony Erickson 750i και να το τρέξει από εκεί? Φιλικά, angelos
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 εχω και εγω το ιδιο κινητο...το περασα κανονικα στην μνημη αλλα δν εγκαθισταται...αν μπορει καποιος ας μου πει τι πρεπει να κανω... stargazeshots.com
dimpap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2007 Για τσεκάρετε και αυτόhttp://sideralis.free.fr/download.html C:\Documents and Settings\mimis\Επιφάνεια εργασίας\Horizon%20view%20with%20cursor.jpg Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
draculas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2007 Για τσεκάρετε και αυτόhttp://sideralis.free.fr/download.html Ωραίο και πρακτικό, αν και με περιορισμένες επιλογές, μου αρέσει όμως που έχει και ενα μίνι "ιστορικό" για τα σημαντικότερα αστέρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα