nivam Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 http://www.williamoptics.com/prod_tel/patriot66/features0.htm Να στειλω ερωτημα αν υπαρχει εκδοση με τη σημαία του Γκαμπόν; YΓ. Να σημειωσω βεβαια οτι 50$ απο την τιμη αγορας γινονται δωρεα στον Αμερικανικο Ερυθρό Σταυρό 8" Meade LX90 LNT5" Celestron Nexstar SEZenithStar 66 F/5.9 SD Doublet Apo 9x63 Bresser Binos
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Για λυπηση ειναι......αλλο πραγμα ο πατριωτισμος,και αλλο η πλανη.......
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Εμένα μ'αρέσει πάντως! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Αν μου το χαριζαν (διοτι να αγοραζα τετοια αηδια δεν συζητειται) πρωτη δουλεια που θα εκανα θα ηταν βαψιμο Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Και πώς θα το έβαφες Ζωρζ; Κόκκινο, ζωγραφίζοντας ένα σφυροδρέπανο και γράφοντας USSR ;;; Κι εμένα μ αρέσει Αχιλλέα !!! Μόνο και μόνο γιατί ξεφεύγει απ τα κλασικά χρώματα !
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Και πώς θα το έβαφες Ζωρζ; Κόκκινο, ζωγραφίζοντας ένα σφυροδρέπανο και γράφοντας USSR ;;; Κι εμένα μ αρέσει Αχιλλέα !!! Μόνο και μόνο γιατί ξεφεύγει απ τα κλασικά χρώματα ! Οχι USSR βέβαια. CCCP
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Μόνο η φωτογραφία του Bush λείπει!!! Έλεος!!!
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 ...έφτασεεεεεε!....Οι κυρίες του forum που εκτίμησαν το τηλεσκόπιο ίσως ενδιαφέρονται και για τα ασορτί σκουλαρίκια! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Παιδιά είναι όντως λίγο χάλια, αλλά όχι μόνο λόγω αμερικής... Και την ελληνική σημαία να είχε πάνω το ίδιο χάλια θα μου φαινόταν.... Ίσως ένα ωραίο σχέδιο ή κάποιο pattern να ήταν ωραίο, αυτό όχι.
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Κάτι σε στυλ questar ας πούμε; «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Αυτό που έχει πάνω αστερισμούς κλπ λες; Ε ναι, σαφώς καλύτερο!
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Παιδιά είναι όντως λίγο χάλια, αλλά όχι μόνο λόγω αμερικής... Γιατι τι έχει η Αμερική? Όταν τα ΚΝιτάκια γεμίζουν τα πάντα με σημαίες της Κούβας κανείς δεν λέει τιποτα... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Συνεχίζουμε χωρίς πολιτικά ζητήματα δημοσίως... Astrovox "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Συμφωνώ κι εγώ ότι είναι κίτς αλλά... Σκεφθείτε το κι απο την πλευρά των Αμερικανών. Το έθνος αυτό είναι σε πόλεμο. Ξέρετε πόσοι έχουν συγγενείς που βρίσκονται στο Ιράκ? Το λέω αυτό γιατί έχω κι εγώ έναν εξάδελφο απο το σόϊ της γυναίκας μου που υπηρετεί εκεί με το Μηχανικό. Από την πλευρά τους είναι ίσως λογικό να προσπαθούν να υποστηρίξουν το Στρατό τους και το πατριωτικό τους αίσθημα. Ίσως βέβαια πατώντας πάνω σε αυτό το καλώς εννοούμενο πατριωτικό αίσθημα, μερικοί να βρήκαν ευκαιρία να τα οικονομήσουν παρουσιάζοντας προϊόντα αυτού του είδους. Τάκης Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
GeoAstrix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Αμέρικα......αχχχχχ.....όλες οι αυτοκρατορίες ανα τους αιώνες δημιουργουνται αργά αλλα σβήνουν σε "μια νύχτα"......για δείτε σε λίγο τον Μαρτιο του 2007 τι θα κάνει το Ιράν....αντίο δολλάριο...αντίο Αμέρικα απο τον οικονομικό χαρτη και συντομα και απο τον πολιτικό χαρτη.....Δε γλιτώνει κανεις απο την στατιστική ...ούτε και η ίδια η Ιστορία. Να δώ τι θα γίνει το προϊόν του θεματος σε περίπου 1 χρόνο. Πρέπει να πουλήσει πολλά τέτοια η Αμέρικα για να σωθεί!
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Πώς βλέπει ο πλανητάρχης το Μ45 με το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
KaragouniS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 αντι του Μ45 σου προτεινω να βαλεις το Ιραν και τα πετρελαια. Ειναι πιο κοντινος στοχος απο τις πλειαδες Mε το να παρατηρεις το συμπαν, καταλαβαινεις ποσο μικρος εισαι...HALO 2 rul3z
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Παιδιά το θέμα αφορούσε το τηλεσκόπιο και τη διακόσμησή του, ας μη το επεκτείνουμε...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Μόλις έμαθα ότι η Ιρακινή αντίσταση έβγαλε ένα ίδιο με την ιρακινή σημαία και όνομα SCUD. Με κάθε αγορά, κάνει ένα δώρο ένα RPG7 και έναν σωλήνα για ευνόητη χρήση.......... Πέρα ομως απο τα αστεία, η σημάία ενός εθνους είναι σύμβολο και ΔΕΝ θα πρέπει να απεικονίζεται επάνω σε εμπορικά αντικείμενα γιατί έτσι χάνει τη σημασία της. Δημήτρης
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημήτρη να μαντέψω πως ήσουν από τους τυχερούς που μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 δεν είδαν trendy πιτσιρίκες να φοράνε τη σημαία μας για παρεό στις παραλίες, σωστά??? ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
nivam Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Για να χαλαρωσω λίγο την κουβεντα η οποία παει να ξεφύγει σε αλλα επίπεδα, και μιλωντας για custom χρωματισμούς, δειτε εδω ενα πανεμορφο τηλεσκοπιο. Δειτε την δημοσιευση του Tom Trusock, ενα χρωμιομενο TMB 80! http://www.cloudynights.com/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/859672/page/0/view/collapsed/sb/5/o/o/fpart/20/vc/1 ή εδώ: http://www.cloudynights.com/ubbthreads/attachments/927411-922228-chrome.jpg ΦιλικάΝικος 8" Meade LX90 LNT5" Celestron Nexstar SEZenithStar 66 F/5.9 SD Doublet Apo 9x63 Bresser Binos
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημήτρη να μαντέψω πως ήσουν από τους τυχερούς που μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 δεν είδαν trendy πιτσιρίκες να φοράνε τη σημαία μας για παρεό στις παραλίες, σωστά??? Εεεεεεεεεε ναί, η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα, τουλάχιστον στον Ωρωπό δεν κυκλοφορούσαν έτσι. Αν το είχα δεί μάλλον θα είχα τσιρίξει. Ανεξάρτητα, το σχόλιό μου δεν αφορά μόνο τους Αμερικανούς, αφορά τους πάντες. Δημήτρης
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Όταν τα ΚΝιτάκια γεμίζουν τα πάντα με σημαίες της Κούβας κανείς δεν λέει τιποτα... Δεν ειδα να μοιραζουν τιποτα τηλεσκοπια με κουβανεζικη σημαια παντως... Παρεμπιπτοντως δεν ειναι κουβανοι στο Ιρακ ενω ο τεως πλανηταρχης και σφαγεας της Γιουγκοσλαβιας mr Clinton αγαπουσε πολυ τα κουβανεζικα πουρα Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Α, έτσι εξηγούνται όλα!!! Δεν μας το λεγες απ'την αρχή οτι είσαι τέτοιος να μην προσπαθούμε?! Δεν ξέρω για σένα αλλα εγώ όταν θέλω να ασχοληθώ με σημαίες χρησιμοποιώ αυτήν! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα