Νίκος Κατσαμάκας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 Μη με κατηγορήσετε, όμως δεν άντεξα και αγόρασα ένα σωστό θηριάκι. Είναι το C-10 NGT! Το πήρα την Τρίτη και σήμερα βρήκα την ευκαιρία να το στήσω σε εσωτερικό χώρο για να εξοικειωθώ. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, είναι που και το προηγούμενο τηλεσκόπιό μου ήταν νευτώνειο σε ισημερινή στήριξη (αν και στα 130 mm ήταν πιο απλό). Τώρα περιμένω τον καιρό να ανοίξει και μέχρι τότε σχεδιάζω τι θα δω την πρώτη φορά. Ανυπομονώ για να είμαι ακριβής... Με έχει φάει η αγωνία. Τέτοιο άγχος με τον καιρό είχα μόνο όταν ξεκινούσα για Καστελλόριζο.
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 Με το καλό να φτιάξει ο καιρός για να χαρείς το νέο σου απόκτημα.Καλορίζικο και καλές παρατηρήσεις.ΦιλικάΓιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 Νικόλα καλορίζικο είναι ένα πολύ καλό τηλεσκόπιο, πολύ καλή η επιλογή σου!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 Με γεια το τηλεσκοπιο! Μην ανυσηχεις μετα μερικες μερες ο καιρος παντα φτιαχνει οταν παιρνεις καινουργιο τηλεσκοπιο αλλα τυχαινει ( ; ) να εχει πανσεληνο ΥΓ ομως φετος με την πανσεληνο ειναι και εκλειψη σεληνης οποτε μαλλον θα σαι τυχερος και θα την κανεις στην "καταρα" των νεων τηλεσκοπιων Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Achilleas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Με γεια το τηλεσκοπιο! Μην ανυσηχεις μετα μερικες μερες ο καιρος παντα φτιαχνει οταν παιρνεις καινουργιο τηλεσκοπιο αλλα τυχαινει ( ; ) να εχει πανσεληνο ΥΓ ομως φετος με την πανσεληνο ειναι και εκλειψη σεληνης οποτε μαλλον θα σαι τυχερος και θα την κανεις στην "καταρα" των νεων τηλεσκοπιων LOL πράγματι!!! Και γω το'χα πάθει! Είναι και αυτό μια μορφή γκαντεμιας! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Νίκος Κατσαμάκας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Ναι, αλλά αν η γκαντεμιά κρατήσει μέχρι και την έκλειψη, θα με κυνηγάτε όλοι μαζί μέχρι την άκρη της Γης
koyote Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Ας ειμαστε αισιοδοξοι.Μπορει η γκαντεμια να μην επιβεβαιωθει.Οταν εγω πηρα τηλεσκοπιο την πρωτη κιολας νυχτα ειχε ξαστερια Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Ξέρω κι εγώ γιατί χάλασε ο καιρός...Γιατί είναι... χειμώνας !!! Καλορίζικο και "καλοτάξιδο"
draculas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Καλορίζικο και απο μένα, και καθαρούς ουρανούς σύντομα!! Υ.Γ. αν κάποιος άλλος αγοράσει τηλεσκόπιο μέχρι την Παρασκευή, γλιτώνεις το κυνηγητό!! (θα κυνηγάμε τον άλλο!)
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Με γεια το τηλεσκοπιο! Μην ανυσηχεις μετα μερικες μερες ο καιρος παντα φτιαχνει οταν παιρνεις καινουργιο τηλεσκοπιο αλλα τυχαινει ( ; ) να εχει πανσεληνο ΥΓ ομως φετος με την πανσεληνο ειναι και εκλειψη σεληνης οποτε μαλλον θα σαι τυχερος και θα την κανεις στην "καταρα" των νεων τηλεσκοπιων LOL πράγματι!!! Και γω το'χα πάθει! Είναι και αυτό μια μορφή γκαντεμιας!ΟΛΟΙ μας το εχουμε παθει ... αλλα αυτη την φορα θα ειναι αξιολογο! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Και εγώ που κατηγορούσα τον εαυτό μου Πάνω που συμπλήρωσα τον εξοπλισμό που ήθελα για φωτογράφηση, και επιτέλους δέησα να φιάξω (όχι τελείως, αλλά αρκετά για να την χρησιμοποιήσω) την CCD που βασανίζω μήνες τώρα, μας πήρε και μας σήκωσε Καλορίζικο και καθαρούς ουρανούς
alepohori Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 Ανακοίνωση: Απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς από οποιονδήποτε και καθ'οιονδήποτε τρόπο η αγορά νέων τηλεσκοπίων και προσοφθαλμίων,τουλάχιστον μέχρι τα ξημερώματα της 4/3/2007. Η απαγόρευση θα αρθεί κατόπιν και μόνον νέας ανακοίνωσης. Ευχαριστώ! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 Και εγω (παρακαλω και) ευχαριστω! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 ρε παιδια τι γινεται πολυ συννεφια εχει εδω και μερες.εγω λεω να φυσιξουμε ολοι μαζι μπας και μπορεσουμε να δουμε κανενα αστρο... stargazeshots.com
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 ρε παιδια τι γινεται πολυ συννεφια εχει εδω και μερες.εγω λεω να φυσιξουμε ολοι μαζι μπας και μπορεσουμε να δουμε κανενα αστρο... Μιχαλη, Ας μεινουν οι προβλεψεις οπως ειναι τωρα και θα ειμαστε μια χαρα! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2007 Φίλε Νίκο καλορίζικο το μωρό σου!!Να το προσέχεις και θα σε προσέχει ανάλογα και αυτό!! Φίλε Αντώνη, τώρα που λέμε για αγορές, πριν την έκλειψη της Κίνας λέω να τσιμπήσω κανα 20ιντσο Obsession.... Δε πιστεύω να έχεις πρόβλημα, έτσι??... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα