Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Καλημέρα σε όλους! Τα Lidl από σήμερα έβγαλαν κυάλια 10x25 με 9.90 ευρώ.Πήρα 2 ζευγάρια αλλά ακόμα είναι στο κουτί τους. Δίνουν και εγγύηση (νομίζω 3 χρόνια).Αν κάποιος ενδιαφέρεται καλό θα ήταν να βιαστεί... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
draculas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Τα είδα και εγω στο διαφημιστικό φυλλάδιο. Κατ'αρχήν μιλάμε για 10€ κυάλια οπότε φοβάμαι να ρωτήσω περι ποιότητας κατασκευής. (πως είναι αλήθεια?)Θα παρατηρήσω όμως οτι έχουν πολύ μικρό άνοιγμα, τόσο, ωστε να μη βολεύουν για σχεδόν οποιαδήποτε αστρονομική παρατήρηση..(βέβαια για επίγειες παρατηρήσεις ισως να είναι ιδανικά..)
PapGeo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Σωστά, τα κιάλια διαμέτρου 25mm είναι «πολύ λίγα» για αστρονομική χρήση, λόγω περιορισμένης φωτοσυλλεκτικής ικανότητας. Είναι πολύ ωφέλημα όμως για ημερήσια χρήση σε εκδρομές και διακοπές γενικά, όταν δεν μπορείς, ή δεν θέλεις να έχεις μεγάλο βάρος μαζί σου. Έχω κι εγώ ένα ζευγάρι (όχι από LIDL) και μου έχουν χρησιμεύσει ιδιαίτερα σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα ρίχνεις στον σάκο σου, ή τα δένεις στη ζώνη σου και τα ξεχνάς μέχρι να τα χρειαστείς.
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Καλημέρα σε όλους! Τα Lidl από σήμερα έβγαλαν κυάλια 10x25 με 9.90 ευρώ.Πήρα 2 ζευγάρια αλλά ακόμα είναι στο κουτί τους. Δίνουν και εγγύηση (νομίζω 3 χρόνια).Αν κάποιος ενδιαφέρεται καλό θα ήταν να βιαστεί... Ελπίζω να τα θέλεις καθαρά για επίγεια παρατήρηση αλλιώς, κρίμας ακόμα και τα 10 ευρώ...
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2007 Καλημέρα σε όλους! Για αστρονομική χρήση έχω τα Celestron Skymaster 15x70 και για επίγεια θα έχω αυτά!Δεν είναι καθόλου άσχημα, ένα ζευγάρι που άνοιξα χτες βράδυ είναι χωρίς στίγματα στους φακούς, διαθέτει πανάκι καθαρισμού, έχουν κορδόνι για το λαιμό, είναι πανάλαφρα και διαθέτουν θήκη που περνιέται στη ζώνη.Πιστεύω πως ήταν μια πολύ καλή αγορά (πάντα για επίγειους στόχους, έτσι?..) σε σχέση με την ποιότητα και την τιμή τους! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα