kostasp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Γεια σας παιδιά, είμαι και εγώ ένας αγοραστής του Meade etx70. Έχω ήδη δει τον Κρόνο, την Αφροδίτη και τον Δία. Και εγώ όταν είδα τον Κρόνο μόνο που δεν έκλαψα από την συγκίνηση. Ένα παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα (τώρα 29 χρονών). Το Δία τον είδα το Σάββατο (19/03/07) όταν γύρισα από clubing. Είχαμε πάει με την παρέα μου να φάμε σούπες μετά το ξενύχτι. Τους έλεγα για το τηλεσκόπιο μου. Τους είπα ότι από πλανήτες είχα δει μόνο Κρόνο και Αφροδίτη και αυτό διότι οι άλλοι πλανήτες βγαίνουν αργά το βράδυ αυτήν την εποχή. Τότε κατάλαβα ήταν η κατάλληλη ώρα για να δω τον Δια. Έτσι πήγα στο σπίτι και είδα τον ΔΙΑ και 4 από δορυφόρους του. Με λίγη προσπάθεια (ίσως και λίγο φαντασία) ξεχώρισα 2 με 3 λωρίδες. Είδες τι σου κάνει η λαχτάρα. Πέντε το πρωί, κουρασμένος από όλη την μέρα να βλέπω τα άστρα.
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 ...Είδες τι σου κάνει η λαχτάρα. Πέντε το πρωί, κουρασμένος από όλη την μέρα να βλέπω τα άστρα.Κώστα, η συγκίνηση της παρατήρησης θα σε κάνει συχνά να αγνοείς τη φυσική κούραση για να βρεθείς κάτω από τον έναστρο ουρανό με το τηλεσκόπιο. Αυτό άλλωστε προσφέρει σημαντική ψυχική ξεκούραση... Καλές παρατηρήσεις! Φιλικά, Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
draculas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2007 Αυτό άλλωστε προσφέρει σημαντική ψυχική ξεκούραση... Ω ναι...
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2007 Για σας και εγω τον ειδα !!!!! και εμεινα μαγεμενος ...kostasp δεν ειναι φαντασια!!!! ισα που διακρινοντε με ενα 70αρι ενω οι ιω γανημιδης ευρωπη και καλυστω διακρινοντε καλα και φωτινα , εγω εχω το skylux της bresser 70mm εδω και δυο μηνες και ειδα δια-κρονο[...]-αφροδιτη-αρη -ποσηδονα-Μ31 -πλειαδες-ιαδες-νεφελομα οροιωνα. ειναι πολυ καλη εμπιρια ιδιως οταν το εχεις παθως και μερακι απο παιδι.[/code] Καθαρούς ουρανούς
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2007 εεε!!!!! ο Διας με την ιο Καθαρούς ουρανούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα