Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Φιλε Παναγιωτη λεμε και εμεις να ανεβουμε για τις 19 ομως.

Και εγω δυστυχως σε οποιο site και να μπω βλεπω κακοκαιρια.

Ευχομαι να πεσουν εξω! [-o<

Φιλικά

Δημήτρης Κ.

Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)

Δημοσιεύτηκε

Το κακό είναι με το Πάρνωνα ότι μέχρι τελευταία στιγμή,δεν ξέρεις τι καιρό θα έχει...

Το πιό πιθανό είναι να έχει άσχημο καιρό, μιας και παρακολουθώ συνεχή πτώση της Βαρομετρικής Πίεσης..... :cry: :-k

Πέτρος Δεσύπρης

Corvus Eye Observatory

ATHENS / S Y R O S

http://www.pdesypris.com/

http://www.ceo-despet.blogspot.com/

Δημοσιεύτηκε

Άν είναι δυνατόν!!!

Να βρεθεί γρήγορα αυτός που αγόρασε τηλεσκόπιο αυτές τις ημέρες και να μαστιγωθεί δημοσίως!!! :mrgreen: :mrgreen:

Ας ελπίσουμε ότι οι μετεωρολόγοι θα διαψευσθούν και ο καιρός θα μας κάνει το χατίρι.

Τάκης

Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο !

Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας...

http://www.spartastronomy.gr

Δημοσιεύτηκε

This is Sparta..

Ο καιρός αυτή τη στιγμή είναι αίθριος και στον ουρανό δεν υπάρχει ούτε υποψία απο σύννεφα. Θερμοκρασία 26ο C περίπου. Τα ίδια πάνω κάτω και στην Τρίπολη όπου εργάζομαι. Ο ουρανός πάνω απο τον Πάρνωνα πεντακάθαρος.

Όμως μόλις άκουσα στο Alter για καταιγίδες το Σαββατοκύριακο :(

Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας...

Δημοσιεύτηκε

Πραγματι πολυ ασχημα.

Δεν το βλεπω να το γλυτωνουμε.

Αντε να περιμενεις τωρα μεχρι να πεσει παλι το φεγγαρι! #-o

Φιλικά

Δημήτρης Κ.

Δημοσιεύτηκε

ο καιρός δεν μας πτοει!

ξερω ότι θα έχει πολύ καλό φαγητό, πολύ καλή παρέα και πολλές ενδιαφέρουσες αστρονομικές (ναι αστρονομικές) εκπλήξεις ασχέτως καιρού!

(Πέτρο- Λέω ακούτε?)

Δημοσιεύτηκε
Παιδια οπου κ να κοιταξα για τον καιρο απογοητευτηκα!!!! Κριμα!! Τωρα αν εχει χαλβα οπως ρωταει κ η Κατερινα ισως ερθω γιατι πρεπι να βαλω κανα κιλο κ ειναι μια καλη ευκαιρια!!!!!! :D

Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...

Δημοσιεύτηκε
Εμενα τελικα δε με βλεπω να ερχομε με τετοιο καιρο.Κριμα κ ειχα κανει τοση προεργασια ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Εμενα τελικα δε με βλεπω να ερχομε με τετοιο καιρο.Κριμα κ ειχα κανει τοση προεργασια ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Έεεχει ο καιρός γυρίσματα... :wink:

Διάθεση να υπάρχει.

αλλα είναι χοντρό σπάσιμο :mrgreen:

Δημήτρης

Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ

ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)

Δημοσιεύτηκε

Σε όσους είχα παι ότι δεν θα αναίβω να το ξεχάσουν! Θα αναίβω ό,τι καιρό κ να έχει για 2 λόγους:

α) Για ενίσχυση στην κουζίνα

β) Για την φοβερή παρέα

Ο καιρός κατά 90% θα είναι κακός, είναι ο άγραφος νόμος του εκδρομέα- ορειβάτη- πρόσκοπου- αστρονόμου, 3 βδομάδες φοβερός καιρός και μόλις έρχεται η μέρα της εξόρμησης όλα γυρνάνε και κλείνουν οι ουρανοί! Τι να κάνουμε; Έτσι είναι...

Τα λέμε απάνω λοιπόν με :cheesy: ή :frown: !!!

Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Μονο αν χιονισει δεν ερχομαι.Σκεφτειτε τροπους για δημιουργικη διαμονη στο καταφυγιο.Οποιος πτοηθει απο τον καιρο,θα χασει!

Με Νικο Τρεμουλη ποτε δεν πλητεις,ποτε δεν πεινας και ξεχνας την κακοκαιρια. :D :D

Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε

Τελευταία ενημέρωση απο Τρίπολη.

Ο καιρός δυστυχώς έχει αλλάξει αρκετά. Η θερμοκρασία έχει πέσει στους 11ο C κι έχει αρκετό αέρα. Ο ουρανός είναι κατά τα 7/8 νεφοσκεπής.

Τα ίδια και όσο μπορώ να δώ πάνω απο το βουνό.

Τα πράγματα δυστυχώς δεν προμηνύονται ευχάριστα. Κρίμα. Ήθελα να δώ τόσους φίλους.

Τάκης

Δημοσιεύτηκε

Tάκη, κράτα μας ενήμερους σχετικά, μέχρι και αύριο το μεσημέρι εάν είναι δυνατό,τουλάχιστο να γνωρίζουμε τι θα συναντήσουμε στο δρόμο μας ή εάν θα πρέπει να αναβάλουμε..... :cry: :-k

Επίσης θα μπορούσε ο Β.ΤΣΑΜΗΣ...να επικοινωνήσει με το φύλακα του καταφύγειου,νωρίτερα, προκειμένου να ξέρουμε κάτι περισσότερο για την κατάσταση του καιρού, μιας και η Ε.Μ.Υ, δίνει έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τόπους.!!!! :?: :idea:

Πέτρος Δεσύπρης

Corvus Eye Observatory

ATHENS / S Y R O S

http://www.pdesypris.com/

http://www.ceo-despet.blogspot.com/

Δημοσιεύτηκε

Για όσους προγραμμάτιζαν εκδρομή στον Πάρνωνα, ας μη την ακυρώσουν! Πάντα περνάμε πολύ καλά άσχετα με τον καιρό! Αυτή τη φορά, λόγω των σχεδίων που κάναμε για την εκδήλωση στη Λάρισα, δεν θα είμαι στο βουνό, αλλά το ελπίζω για τις επόμενες εξορμήσεις... :roll:

Φιλικά, Στέφανος

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Προτείνω σε όσους έρθουν Πάρνωνα,αν έχουν και μπορούν,να φέρουν όποιο εκπαιδευτικό αστρονομικό υλικό διαθέτουν. Ό,τι υλικό δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς!!!! Ακόμα και φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή σε κάποιο μέσο αποθήκευσης, ή ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε κάποια πρόχειρη παρουσίαση που θα μπορούσε να γίνει μέσα στο καταφύγιο.

Εγώ έχω ας πούμε ένα folder που έχω μαζέψει πολλά αρχεία,σχετικά με την αστρονομία,ανάμεσα στα οποία είναι και μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες.

Είμαι βέβαιος ότι αν γίνουν 2-3 πρόχειρες παρουσιάσεις προς κάποιους οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει στην ερασιτεχνική αστρονομία,θα φύγουν από τον Πάρνωνα την Κυριακή γνωρίζοντας 5 βασικά πράγματα κι ας μην είδαν ούτε ένα αστέρι!!

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Είμαι βέβαιος ότι αν γίνουν 2-3 πρόχειρες παρουσιάσεις προς κάποιους οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει στην ερασιτεχνική αστρονομία,θα φύγουν από τον Πάρνωνα την Κυριακή γνωρίζοντας 5 βασικά πράγματα κι ας μην είδαν ούτε ένα αστέρι!!

Κάτι σαν αλληλοδιδακτικό σχολείο αστρονομίας λοιπόν;

Πολύ καλή ιδέα -εύχομαι να το διασκεδάσετε!

Κώστας

Δημοσιεύτηκε

Εγώ δεν εύχομαι απλώς να το διασκεδάσετε, είμαι σίγουρη πως θα το διασκεδάσετε ! :wink: :mrgreen:

***Παρακαλείται στην επιστροφή από Πάρνωνα, ο θεράπων Ιατρός - Ειδικος στη... Σιελορροιολογία, Αξιότιμος κ. Τρεμούλης, όπως εκτελέσει χρέη delivery boy και αφήσει στην οικία μας, πακέτο - καβατζάρισμα, λαχταριστού μυρωδάτου ευγέστου γλυκίσματος! ( μπας και μας σταματήσει η ρημάδα η σιελόρροια με αυτό το χαλβά ! ) :P

Δημοσιεύτηκε

Κοιταζωντας προς την μερια που βρισκεται ο Παρνωνας υπαρχουν πολυ πυκνα συννεφα.

Υπαρχει καποιος απο την περιοχη να μας πει καλυτερα τι επικρατει?

Φιλικά

Δημήτρης Κ.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης