Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που ΝΑ ΕΧΕΙ καπάκια για το πίσω μέρος των φακών Canon EOS; Τα χρειάζομαι για να προστατεύω τα Τ-rings των αστροφωτογραφικών αξεσουάρ από τη σκόνη.

Το σύμπαν έχει συνομωτήσει και δεν βρίσκω κατάστημα που να τα έχει διαθέσιμα. Μάλιστα, σε πολύ γνωστό κατάστημα της Αθήνας κατόπιν έρευνας στα stands μου «κράτησαν» ( :^o ) τηλεφωνικά τέσσερα τέτοια καπάκια (ανεξάρτητης εταιρίας κατασκευής) κι όταν πήγε φίλη να τα παραλάβει, της είπαν ότι δεν έχουν και μάλλον δεν θα ξαναφέρουν!!! (Εύγε για το σέρβις...) #-o

Όσο για τη διαθεσιμότητα ακόμη και βασικών αξεσουάρ στην επίσημη αντιπροσωπεία, ας συγκρατηθώ για πολλαπλή φορά... :-# :-# :-#

Αν κανείς τα δει κάπου θα με υποχρεώσει να με ειδοποιήσει.

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε
Φωτογραφικά Σκάνδαλος στη στοά Φέξη ρώτησες;

Υπάρχει λύση για την απληστία του ανθρώπου?

Πάν μέτρον άριστον

Δημοσιεύτηκε
Όχι, δεν έψαξα στα παραπάνω αλλά μόλις τα βρήκα σε γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης και θα μου στείλουν μιά πεντάδα με αντικαταβολή (ένα τελευταίο τους το άφησα για μαγιά :lol: ). Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Στεφανε,

Αν για καποιο λογο χρειαστεις και αλλα με το ιδιο αρνητικο αποτελεσμα στην Ελλαδα, οντως υπαρχουν πολλα στο eBay οπως αναφερει ο Γιωργος (της Canon και μαιμου).

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε
Επίσης το site του Γιαννάτου λέει ότι διαθέτει καπάκια αν δεν κάνω λάθος.

Ουδέν σχόλιον...

www.a-polaris.org

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης