nkoumo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Προτείνω μιας και αρκετοί μένουν Αθηνα (σνιφ!) να φταξουμε εναν κατάλογο ή λίστα με τα καλύτερα αντικειμενα που μπορει να δει κανεις στον νυχτερινό ουρανό με τηλεσκόπια διαμέτρου που έχουν οι περισσότεροι(4''-8'').Εγω προσωπικα ειμαι νεος στο άθλημα , βασικά δεν ξέρω τίποτα, με 5'' κατοδιοπτρικό. Εχθες λοιπον εκτος απο τους πλανήτες ειδα :Διπλό Αστέρα Albireo Σμηνος Wild Duck Clusterκαι άλλα δύο σμηνη και ένα νεφέλωμα που δεν θυμάμαι τα ονοματα.Απο οτι καταλαβα φαινονται κάποια σμήνη μεγεθους μεχρι 5 περιπου.Η σειρά σας τωρα ...
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Εγώ από Αθήνα δε παρατηρώ ποτέ,εκτός από καμιά εκδήλωση με το κοινό. Είναι απογοητευτική η κατάσταση. Τις προάλλες είδαμε το Ring με το 16αρι του Πανεπιστημίου Αθήνας και απογοητευτήκαμε. Πόσο μάλλον με τα δικά μας... Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Φίλε μου είχε γίνει παλιότερα ένα thread και είχαμε γράψει αρκετά αντικείμενα που μπορεί να δει κάποιος. Ψάξε λίγο και θα το βρεις. EDIT: Το βρήκα. Δες εδώ : http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3768
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα