KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Επειδη τελευταια εχω συχνη επαφη με τις υπηρεσιες των ΕΛΤΑ λογω ανανεωσης εξοπλισμου,εχω να ναφερω οτι τα ΕΛΤΑ λειτουργουν αψογα,και ακρως οικονομικα.Ειλικρινα χαιρομαι που μια "δημοσια υπηρεσια" αποτελει εξαιρεση του κανονα,που θελει το "δημοσιο" να στελεχωνεται απο αργομισθους και ανεπαρκεις αδιαφορους υπαλληλους.Χαρακτηριστικα,προσφατα εστειλα ενα δεμα 50 γραμμαριων στον Πυργο με την ACS,εφθασε μετα απο 2 ημερες,(απο σταθμο ACS σε σταθμο ACS) και κοστισε 12€.Πριν ενα μηνα περιπου,εστειλα δεμα 400γραμμαριων με τα ΕΛΤΑ(απλη αποστολη) στην....Λιθουανια,εφθασε μετα απο 3 ημερες,και κοστισε 4€.Επισης στο παρελθον παρελαβα δεμα 3κιλων,συστημενο απο Ναξο,και τα μεταφορικα ηταν περιπου 7-8€.Μου ηρθε δε,μετα απο 3 εργασιμες ημερες.Δεν ξερω τι γινεται.......Τα ΕΛΤΑ προσφερουν πολυ φθηνες υπηρεσιες,οι οι αλλοι "γδερνουν"????(μαλλον το δευτερο,γιατι ειναι φθηνοτερη η αποστολη ενος αντικειμενου απο Αμερικη μεσω USPS,παρα με κουριερ εντος Ελλαδος)
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Οχι δεν κάνεις καθόλου λάθος.Τα Ελτα είναι γρηγορότερα φθηνότερα κ το ίδιο αξιόπιστα.Καρατσεκαρισμένο τουλάχιστον για την περιοχή μου.Το μόνο κακό ειναι που δεν τα φέρνουν στο σπίτι σου Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Ηλια, Οι παρατηρησεις σου ειναι κατι που εχω εκφρασει εγω πολλες φορες ... τα ΕΛ.ΤΑ ειναι μια απο τις μοναδικες υπηρεσιες στην χωρα μας που πραγματι ειναι υπηρεσιες για τον πολιτη. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Heal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Ναι για τα ΕΛΤΑ θα πω και εγώ τα καλύτερα. Οι τιμές πολύ καλές και σε περιπτώσεις που ήθελα αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση δεν είχα κανένα παράπανο, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα ταχυδρομεία του εξωτερικού -μάλλον τα δεύτερα πρέπει να ζηλέψουν τις καλές τιμές.
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Οπως και οι καταραμενοι κουριερ .... παραδειγμα ειναι τα ΕΛ.ΤΑ για ολους τους εμπλεκομενους! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Darkchilde Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2007 Πράγματι τα ταχυδρομεία έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Μόνο που θα έπρεπε τους υπολογιστές να τους βάλουν σε όλα τα ταχυδρομεία της χώρας, και αυτό θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει. Π.χ. Το ταχυδρομείο της Ν. Ιωνίας (Αττική) έχει σύστημα υπολογιστών ενώ το ταχυδρομείο του Ν. Ηρακλείου (Αττική) δεν έχει ακόμα σύστημα υπολογιστών! Το ιστιολογιόν μου: The Dark Side of the Force and Other StoriesΕλληνικό Forum για Science Fiction και FantasyΟ Κόσμος της Επιστήμης
dimidour Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Εμένα μου καθυστερούν πάντα τις συνδρομές μου και έχω την εντύπωση πως μου έχασαν και το τεύχος Ιουνίου του Scientific American πράγμα που φυσάω και δεν κρυώνει. Μέχρι και καταγγελία έκανα αλλά από την στιγμή που δεν ήταν συστημένο δεν μπορεί να αναζητηθεί πουθενά.... Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει στα ΕΛΤΑ Νέας Ιωνίας.... Και εγένετω φως....
bouzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Γίνεται όντως καλή δουλειά, κυρίως λόγω απελευθέρωσης της αγοράς και ανταγωνισμού με τις ιδιωτικές εταιρείες (σε πολλές εκ των οποίων οι υπάλληλοι έχουν ζηλέψει τη χάρη των δημοσιοϋπαλλήλων και προσπαθούν να τους ξεπεράσουν - σε όλα τα αρνητικά). Πάντως (για να πω και την προσωπική πικρή μου ιστοριούλα), το πρώτο μου τηλεσκόπιο ήταν ένα διοπτρικό bresser εκ Γερμανία, κόστος περί τα 400 μάρκα (τότε, πριν περίπου 10 χρόνια) το οποίο μου στάλθηκε ταχυδρομικώς. Φυσικά το "πρώτο μου τηλεσκόπιο" δε το έλαβα ποτέ αφού στην πορεία εξαφανίστηκε (με τη μέθοδο κλόπ-ερφιλντ / έγινε αόρατο!!) και στον προορισμό έφθασε μόνο η κούτα!! Την ίδια τύχη είχαν και δύο πανάκριβες κάρτες για synthesizer αξίας 50.000 δρχ έκαστη (τότε, γύρω στο 1990), η μία εκ των οποίων στάλθηκε από Ελλάδα σε Γερμανία και η άλλη το αντίθετο. Για καμία απώλεια δε μπόρεσα να βρω άκρη, ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος και όπως υποψιάζομαι η "δουλειά" έγινε μάλλον στην άλλη πλευρά. Γι αυτό και το αναφέρω, για σύγκριση με τα δικά μας ΕΛΤΑ που ποτέ δε μου συνέβη κάτι αντίστοιχο, σε αποστολές εσωτερικού. Κοιτώντας ψηλά και μακριάhttp://astronomy.bouzaras.info
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Πάντως εγώ δεν έχουμε και την καλύτερη εξυπηρέτηση στα ΕΛ.ΤΑ στη Κοζάνη..Όσα βιβλία έχω παραγγείλει από το πλανητάριο θεσ/νικης αλλά και από την Αθήνα αργούν πολύ για να τα παραλάβω, και εκτός από αυτό μια μέρα όταν παρήγγειλα από την Αθήνα το ''Κοσμολογία της Νόησης'' μου έδωσαν λάθος πακέτο! Καλά που το πρόσεξα πριν φύγουμε και δεν μπορούσα να το επιστρέψω μετά! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Παιδια ΕΛΤΑ κ παλι ΕΛΤΑ!!Πληρωσα 140 ευρω στην FEDEX για μια παραγγελια 100 δολαριων απο αμερικη κ την ιδια μερα απο τα ΕΛΤΑ παρελαβα παλι απο αμερικη πραγματα 200 δολαριων πληρωνοντας 28 ευρω! Ακομα τα κλαιω τα 140 ευροπουλα!!! Δεν ηξερα δεν ρωταγα? Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 το δεμα που πληρωσες 140€,μηπως ηταν πολυ ογκωδες ή βαρυ,ενω το αλλο αν και ακριβοτερο ηταν ελαφρυ και μικρο?Στα μεταφορικα δεν παιζει ρολο η αξια(εκτος αν ασφαλισεις το δεμα) αλλα ο ογκος και κυριως το βαρος.Επισης στην περιπτωση των 28€,μαλλον για τα ......."ΕΛΤΑ" των ΗΠΑ θα αναφερεσαι(USPS),αφου σου το εστειλαν απο εκει.(η USPS ειναι φοβερα οργανωμενος φορεας,και κοντραρει τον στρατο σε υποδομες και οργανωση!!!!)
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 οχι φιλε KOSTAKIS , δεν ηταν ογκωδες , το starrynight ηταν δηλαδη ενα κουτι με το βιβλιο κ τα CD!!H αναλυση των εξοδων ηταν , αποθηκες , εξοδα διατακτικης εκτελωνισμου , φορος ( 22 ευρω) κ κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι. Αν πηγαινα μονος για τον εκτελωνισμο θα γλυτωνα τα 25 ευρω αμοιβη του εκτελωνιστη.Αυτα μου ειπαν απο FEDEX!! Ασε με να κλαιω....Μου κοστισε οσο το pro k βαλε!!! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
Canopus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 (η USPS ειναι φοβερα οργανωμενος φορεας,και κοντραρει τον στρατο σε υποδομες και οργανωση!!!!) σωστόοος, η USPS είναι σε πολλές περιπτώσεις συνώνυμο του κράτους στις ΗΠΑ, από τον καιρό της Άγριας Δύσης Και εγώ πάντως από τα ΕΛΤΑ μόνο καλές εμπειρίες έχω. Αλλά ας μην πω για το παράδειγμα ΟΤΕ-εναλλακτικών ή εν γένει σύγκριση Δημοσίου-Ιδιωτικού στην Ελλάδα, γιατί ο μπος θα αρχίσει πάλι να μοιράζει κάρτες και λουκέτα, και δικαίως οχι φιλε KOSTAKIS , δεν ηταν ογκωδες , το starrynight ηταν δηλαδη ενα κουτι με το βιβλιο κ τα CD!! Μα καλά, αυτοί οι άνθρωποι που πουλάνε το starry night, δε σε αφήνουν να το κατεβάσεις όλο από το σάιτ τους και στη συνέχεια να σου "πουλάνε" το "κλειδί"-"άδεια" να το χρησιμοποιήσεις;; Τστστσ μερικές εταιρείες ζουν στα 1980 ακόμα Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Αναφερθηκα στα ΕΛΤΑ γιατι εκαναν μονοι τους εκτελωνισμο κ απλα μου εστειλαν ενα χαρτι με τα εξοδα συνολικα 28 ευρω φοροι κλπ κ πηγα στο ταχυδρομειο της γειτονιας μου κ το παρελαβα!Υποψιν πως το δεμα των ΕΛΤΑ ηταν βαρυτερο κ ογκοδεστερο! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Πριν αγοράσουμε από το εξωτερικό οτιδήποτε συμβουλευόμαστε το thread του Αντώνη για το καλό της τσέπης μας!! http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5482 «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
nemea Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξαρτάται από την ποιότητα των υπαλλήλων. Σε όλες τις υπηρεσίες (δημόσιες ή ιδιωτικές) το πλαίσιο λειτουργίας τους προβλέπει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Η εφαρμογή όμως του πλαισίου αυτού είναι δουλειά των προϊσταμένων και των υφισταμένων τους. Ο ανθρώπινος λοιπόν παράγοντας είναι κρίσιμο σημείο, και γι' αυτό παρατηρούμε την ίδια υπηρεσία, τη μία φορά να λειτουργεί άψογα και την άλλη όχι. Γραφετε καθαρά, χωρίς μουντζούρες.
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Αφου την πατησα τοτε το μελετησα το topic του Αντωνη! Παντως γενικα εχω κερδισει πολλα αγοραζοντας απο αμερικη κυριως! Παντα βεβαια ζητουσα αναγραφη μειωμενης αξιας εξωτερικα στο δεμα.Παμε για αλλα...... Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα