kanenas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Το google earth είναι ένα πρόγραμμα που πολλοί το έχουμε χρησιμοποιήσει και ως ερασιτέχνες αστρονόμοι (συντεταγμένες). Τώρα λοιπόν έχει ένα νέο εργαλείο με όνομα "Sky". Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε τι κάνει.. Πατάς double cluster ή Μ13 στο search και μεταφέρεσαι εκεί. Έχει βασικά σχόλια για κάθε θέαμα, καθώς και πολύ καλές φωτογραφίες.. Δοκιμάστε το αν έχετε καλή σύνδεση στον ιντερνετ.. Σίγουρα πιο ελαφρύ και πιο φθηνό από άλλα ηλεκτρονικά πλανητάρια. Μπορεί να μην έχει το βάθος τους ή όλες τις λετουργίες, αλλά είναι ασύγκριτα φθηνότερο.. (0€) Και για τους μη σχετικούς, είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να γνωρίσουν το διάστημα.. Με σύνδεση στο hubblesite και τόσο γρήγορο περιβάλλον, νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον εργαλείο. http://earth.google.com/sky/skyedu.html Wow
quendi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Πράγματι, τόσο δημοφιλές που είναι το google earth παγκοσμίως νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να έρθει σε επαφή ο κόσμος με την αστρονομία και να ανακαλύψει τι υπάρχει εκεί ψηλά!! Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε kanenas, δεν είχα σκοπό να κάνω update και θα αργούσα να ανακαλύψω αυτό το νέο χαρακτηριστικό. Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
dimidour Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Ήμουν έτοιμος να φτιάξω το thread αλλά με πρόλαβες kanenas!!! Όντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική! Να δω τι άλλο θα σκεφτεί ο Γούγλης!!! Και εγένετω φως....
Pleiades Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Ευχαριστουμε "kanenas" για την ενημερωση!!Κι εγω ειχα το google earth και το ενημερωσα μολις ειδα το μηνυμα σου κι ετσι εχω ακομα "μια αστρονομικη εγκυκλοπαιδεια".Ειναι πολυ ωραιο!!! Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό...
Sofia L. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Μόλις βρήκα και κατέβασα κι εγώ την καινούργια έκδοση του Google Earth και μου αρέσει πολύ!!!! Ζουμάρει πολύ σε νεφελόματα κλπ,δίχνει κίνηση Σελήνης και Πλανητών για τους επόμενους 3 μήνες!! Κατεβάστε το! cheesy http//enastros.blog.com.gr/
Odysseus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2007 Εκτός από το Google Earth, υπάρχει και η τελευταία έκδοση του Nasa World Wind, η 1.4 που περιλαμβάνει εκτός από τη Γη, τη Σελήνη, τον Άρη και την Αφροδίτη, το Sloan Digital Sky Survey. Πρόκειται για κάτι αντίστοιχο με του Google.
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Πολύ καλή κίνηση!! Τώρα κατέβασα τη νέα έκδοση για να το δοκιμάσω. Αλήθεια, υποπτεύομαι ότι λειτουργεί μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο; Αυτό είναι ένα μειονέκτημα καθώς δεν μπορεί να λειτουργήσει στο "βουνό"! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Τα ξαναεγραψα εδω http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=65703#65703 Αλλα Τα Ξανα Γραφω και Εδω. Καλο ειναι αυτο που εκανε η Google, προωθει και την Αστρονομια, μπας και ευεσθητοποιηθει κανεις, Αλλα το Να Περιμενω να κατεβουν οι χαρτες απο το Internet το να μου Εμφανιζονται τα "Τετραγωνακια" ή "Τετραγωνα" Απο το Μεγεθος Της Φωτογραφιας( ) Ειναι Πολυ Σπαστικο Χιλιες Φορες Το Cartes du Ciel ή Ακομα Καλυτερα Οποιος Εχει Starry Night κ.τ.λ να τα Βλεπει Απο Εκει, Γιατι Οτι Αντικειμενο Θελει Το Φορτονει Κατευθειαν Απο Τον Υπολογιστη του Και ΟΧΙ απο το INTERNET και βλεπει Τον Ουρανο "οπως ειναι" και οχι "τετραγονισμενο". Βεβαια Πολυ καλλη η Δουλεια Που εχουν Κανει, Χαρηκα Οταν Το Ακουσα αλλα Ξενερωσα οταν Το Ειδα. Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Συμφωνώ με τον Bi2L Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
paisos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2007 Μια ερώτηση φίλος Bi2L, Είμαι νεός στο χόμπι κ ακόμα ψάχνομαι, τι ακριβώς είναι το Cartes du Ciel το Starry Night???
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2007 Αστρονομικό software.Περισσότερα δες εδώ :http://www.astrovox.gr/software.html
paisos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2007 2ο ευχαριστώ Προσπαθώ να βγάλω άκρη όπως βλέπεις χωρίς το τηλεσκόπιο (κάτι σαν το σαμάρι και το γάιδαρο.. όπως λέει ο λαός)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα