Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Τις τελευταίες δύο μέρες μύρισε φθινόπωρο. Έτσι είπαμε φίλοι και γνωστοί από το chat του astrovox, να μαζευτούμε για μία τελευταία φορά αυτή τη χρονιά και να απολαύσουμε παρέα τον έναστρο ουρανό.Λέμε ο τόπος συνάντησης να είναι κάπου κοντά στην Αθήνα, πιθανότατα Κιθαιρώνα ή Αλεποχώρι.Ο καιρός το Σάββατο δείχνει να είναι καλός.Όσοι πιστοί προσέλθετε. Υ.Γ : Επιτρέπονται οι φωνασκίες, η μουσική, οι καφέδες, οι μπύρες και τα σουβλάκια
nicktremoulis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 ο χαλβας επιτρέπεται; http://tiemathasimera.blogspot.comhttp://parnonas1420.blogspot.comhttps://erasitexnisprogrammatistis.blogspot.com/
Achilleas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Παμε Αλεποχωρι που είναι αρκετα κοντα... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Νίκο, ο χαλβάς δεν επιτρέπεται, μάλλον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Ωραία ιδέα Τουλάχιστον να γνωρίσω κάποιους πρίν από την Πάτρα. Και πριν το Novosibirsk φυσικά... για να μη ξεχνιώμαστε!! Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Πολυ ωραια!!! Ειμαι μεσα (εκτος απροοπτου).Αλλα... θελω να καταγειλω την Κατερινα για ρατσιστικο θεμα!Τι θα πει "συναντηση Αθηναιων"? Members only? Παρακαλω να συμπεριλαβετε και τους Πειραιωτες στο τιτλο του θεματος. Ευχαριστω. Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Το ομολογώ, είμαι ρατσίστρια.Μάλιστα ξέχασα ν αναφέρω πως πρέπει να είναι Αθηναίοι, τουλάχιστον 3 γενεές πίσω ... Εξαιρείται ο σεφ και ζαχαροπλάστης της Ε.Α.Ε, κ. Τρεμούλης (μόνο αν καταφτάσει με κατσαρόλα ζεστού και λαχταριστού χαλβά). Νικόλα, ντεν χώραγε στον τίτλο καρδιά μου. Άλλωστε τίτλος είναι όχι διήγημα
sevax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Είμαι μισοαρβανίτης <<ντόποιος γέννημα-θρέμα>>Ελευσίνιος μου επιτρεπετε νά έλθω;πεθήμησα τόν χαλβά τού Τρεμοούλη Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Κατερίνα, επειδή μου έταξες κάποτε >> http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=59490&highlight=#59490 ελπίζω να κρατήσεις την υπόσχεση που έδωσες τότε στο newbe. Ακόμα και τη μερίδα του χαλβά σου χαρίζω (η δεν πρέπει Περιμένω επίσημη πρόσκληση με πμ. Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Εχω να παω σε εναν γαμο,αλλα μαλλον θα σας ερθω,χωρις τηλεσκοπιο ομως,και καπως αργα.Το Αλεποχωρι βεβαια δεν ειναι Χιλιαδου,αλλα δεν βαριεσαι. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να έρθω.Μακάρι..... Ο ειδικός...απεσταλμένος θα με ενημερώσει για την κατάσταση των οικοπέδων-παρατηρητηρίων,γιατί την τελευταία φορά που είχαμε πάει,ήταν χωράφια Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
sevax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να έρθω.Μακάρι..... Ο ειδικός...απεσταλμένος θα με ενημερώσει για την κατάσταση των οικοπέδων-παρατηρητηρίων,γιατί την τελευταία φορά που είχαμε πάει,ήταν χωράφια Ο ειδικός....απεσταλμένος γύρισε βρήκε ποιό μεγάλο οικόπεδο ελεύθερο εκεί κοντά. ή πάμε στόν Κιθαιρώνα.Ο καιρός νά είναι καλός, Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Νομίζω ότι για πολλά άτομα είναι καλύτερα στον Κιθαιρώνα,Στο αλεποχώρι μπορεί να μας πυροβολήσει κανένας αγρότηςγια καταπάτηση καλλιεργιών. ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
vasiamits Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Οπότε να πούμε για Κιθαιρώνα να τελειώνει; Μιας και η διαδρομή είναι γνωστή στους περισσότερους και δεν θα ενοχλούμε και κανέναν. http://www.cool-stuff.gr/
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Ευχαριστούμε τον ειδικό απεσταλμένο, για την άμεση ανταπόκριση. Νομίζω πως ο Δημήτρης έχει δίκιο και καλύτερα θα ήταν να συναντηθούμε στον Κιθαιρώνα.Ο χάρτης της διαδρομής βρίσκεται στο σάιτ της Ε.Α.Ε :http://astronomia.org.gr/sites.pdf Τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε συνεννόηση : vasiamits 69 467 365 27, Κατερινα 69 79 866 155 Υ.Γ : Γιάννη, μια Κυρία κρατάει πάντα τις υποσχέσεις της ! (Και ειδικά όταν της χαρίζουν γλυκά... )
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Θα επικοινωνήσω για λεπτομέρειες. Ευχαριστώ Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Κιθαιρώνα θέλετε;Κιθαιρώνα θα πάμε! Νομίζω ότι για πολλά άτομα είναι καλύτερα στον Κιθαιρώνα,Στο αλεποχώρι μπορεί να μας πυροβολήσει κανένας αγρότηςγια καταπάτηση καλλιεργιών. Όσο για το παραπάνω,κανένας δε πρόκειται να μας ενοχλήσει,αν του πω ότι είμαι Αλεποχωρίτης γέννημα-θρέμα! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
sevax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Ο ειδικός απεσταλμένος σάς αναφέρη 1)Δέν υπάρχει θέμα αγρότη γιατί βρήκα τόν ίδιο καί αυτός μού έδειξε τόν χώρο.2)Καμία αντήρηση γιά Κιθαιρώνα,χώρο μπόλικο έχει,καί 1414 μέτρα υψ.μ. είναι, μήν εχει πολύ αέρα μόνο, αν καί έχει κάποια υπόστεγα ανοικτά πρός ΑΝ.Ν.καί λίγο Δ. ορίζοντα.Καί εγώ θέλω να δώ τί ουρανό έχει;3)Από Ελευσινα αερογέφυρα κόμβος Αττική οδό, καί εθνική Α.Κ. καί πρός Μάνδρα-Θήβα είναι 30΄μέχρι τά Βίλλια, καί 30'40'από Βίλλια κορυφή λόγο στενότητος καί στροφων τού δρόμου.Αυτά πρός τό παρόν. ΑΑΑ...καί νά πείτε στόν ΑΙΟΛΟ μα μήν φυσάει. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Εγώ θα πρότεινα Αλεποχώρι,στο μέρος που λέει ο Δημήτρης,λόγω της πολύ πιο εύκολης προσβασιμότητας. Από κει και πέρα,προτείνετε και ας αποφασίσει ο λαός. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 οκ, αποφασίστε που θα πάμε και θα έρθω και εγώ (αρκεί να έχω πληρωθεί... ) ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 οκ, αποφασίστε που θα πάμε και θα έρθω και εγώ (αρκεί να έχω πληρωθεί... ) Τι τα θές τα λεφτά στο βουνό; Αποφασίστε για να οργανωθούμε... Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
vallias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΜΑΖΙ.
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Γιάννη:1) Βενζίνη2) Πολλά σουβλάκια!!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Γιάννη:1) Βενζίνη2) Πολλά σουβλάκια!!! Αργύρη, Λύσεις: 1) Δεν παίρνεις αυτοκίνητο (αν έμενε από μπαταρία τι θάκανες) 2) Κυμαδόπιτα με τυρι & κυμαδόπιτα χωρίς τυρί Αλλά ας φύγουμε απο το τσιμέντο Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
vasiamits Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις, αποφασίσαμε να πάμε Κιθαιρώνα Το πιο πιθανό είναι να πάμε στο χειμερινό σημείο, γιατί την τελευταία φορα που πήγα στο καλοκαιρινό ο άνεμος ήταν απαγορευτικός. Παρόλαυτα θα ελέγξω και το καλοκαιρινό όταν φτάσω. Τηλέφωνα υπάρχουν σε δημοσίευση πιο πάνω, και μέχρι τότε μιλάμε απο εδώ. http://www.cool-stuff.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα