elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Αυτη τη Κυριακή (09/09/07) μερικοί απο εμάς εδω πάνω τους βόρειους αποφασίσαμε να απολαύσουμε τη μαγεία του ουρανού στην Αλιστράτη Σερρών γύρω στις 10 το βράδυ περίπου. Ο καιρός δείχνει καλός, οπότε όλοι οσοι θελήσουν απο την γύρω περιοχή μπορούν να πλαισιώσουν τη παρέα μας, και να γευτούν τις ομορφιές του νυχτερινού ουρανού μαζί μας. Σας περιμένουμε !!! Υ.Γ. η Αλιστράτη Σερρών Βρίσκεται ακριβώς στα όρια των Νομών Δράμας και Σερρών. Είναι λιγότερο απο μισή ώρα και απο τις δύο πόλεις. dreamers and not, do not lower the head...
milia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Από ότι βλέπω προβλέπεται Σ/Κ παρατήρησης για πολλά μέλη του φόρουμσε Βόρεια, Κεντρική και Νότια Ελλάδα. Τέλεια δS>=0 (c.s.)
planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Από ότι βλέπω προβλέπεται Σ/Κ παρατήρησης για πολλά μέλη του φόρουμσε Βόρεια, Κεντρική και Νότια Ελλάδα. Τέλεια Νομίζω εμείς τους βάλαμε φωτιές φίλε Μιχάλη, λες να έχουμε τόσο μεγάλη επιρροή; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 dreamers and not, do not lower the head...
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Άντε να μαζευτούμε για να περάσουμε μια ευχάριστη βραδιά!! Σας περιμένουμε εγώ κ ο elohim και όλος μας ο εξοπλισμός!Και να μην έχετε όργανα δεν πειράζει καθόλου. Ελάτε για να γνωριστούμε και για να οργανώσουμε και καμιά αστροβραδιά για το μέλλον! Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Αλιστράτη Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 " Όσοι πιστοί προσέλθετε '' dreamers and not, do not lower the head...
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2007 Δεν βλέπω η Ανατολική Μακεδονία να έχει ιδιαίτερη συμμετοχή... Δεν πειράζει ίσως οι προσευχές μου να πιάσουν τόπο dreamers and not, do not lower the head...
dimitris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2007 Κάθε αρχή και δύσκολη.....υπομονή.....αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.... Φιλικά, Δημήτρης ΠρασόπουλοςΑλεξανδρούπολη/ Κομοτηνήhttp://prasopoulosdimitrios.blogspot.com/
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Συμφωνώ μαζί σου.... Εξάλλου σύνθημα μου είναι ότι δεν κατεβάζουμε κεφάλι ποτέ.... dreamers and not, do not lower the head...
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Απλά μου φαίνεται ότι το είπαμε τελευταία στιγμή και γι'αυτό μάλλον θα είμαστε μόνοι.. καλή δικαιολογία πάντως βρήκα Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
agis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 ισχύει ακόμα η συνάντηση;Επείδη είμαι από καβάλα πως ακριβώς μπορούμε να έρθουμε; http://flavors.me/agis
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Ισχύει. Θα συναντηθούμε στην Αλιστράτη μέσα Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Σε 20 λεπτά ξεκινάμε!!!!! Άντε καλή αντάμωση!! Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 καλησπερα σας θα το ηθελα πολυ να ερθω αλλα τα εργασειακα καθηκοντα με δεσμευουν για σημερα. και εγω απο σερρες ειμαι και θα ηθελα να βρεθουμε για κανα καφε , να τα πουμε Καθαρούς ουρανούς
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Μόλις γύρισα. Τέλειος ουρανός! Αν και όταν έφυγα από δω, Σέρρες, είχε σύννεφα, όσο έφευγα μακριά τα σύννεφα μειωνόταν και στην Αλιστράτη δεν είχε τίποτα! Πήγαμε σε ένα χωράφι 2 χλμ μακριά από το χωριό, σε καλό υψόμετρο, και μπορώ να πω ότι φέτος πρώτη φορά βλέπω τόσο καθαρά την ζώνη!! Ήταν τόσο έντονα άσπρη που νόμιζες ότι συννέφιασε!!! Είχαμε δύο κατοπτρικά dob, ένα SKYWATCHER 8'', ένα GSO 10'' και ένα διοπτρικό 70mm.Πρώτη φορά βλέπω από 8'' και μπορώ να πω ότι με τα ίδια προσοφθάλμια δεν έχει μεγάλη, αν όχι καθόλου, διαφορά με το 10''.Αξίζει με το παραπάνω τα 300 ευρώ του, το SKYWATCHER (αν και ήταν προσφορά) και είναι σίγουρα τρομερή επιλογή για αρχάριο.Επίσης πρέπει να κανονίσουμε κάτι πιο οργανωμένο οπότε όποιος θέλει μπορεί να μας πει για να ξέρουμε. Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 Να μαι κ γώ... Ο άλλος της παρέας... Πραγματικά ο συνονόματος και φίλος Κυριάκος έχει δίκιο...Μηδενική φωτορύπανση... Ξεχώριζες τα σμήνη του περσέα με γυμνό μάτι... Ο φίλος Κυριάκος κατα πολύ Πιό έμπειρος απο μένα μου έδειξε πάρα πολλές ομορφιές και γιαυτό τον ευχαριστώ και μέσα απο δώ.... Αν και οι δυό μας, μόνο, περάσαμε πολλοί ωραία... ¨οντως έχει ανάγκη η περιοχή για κάτι πιό οργανωμένο.... Πάντώς και ειλικρινά αδικείται η περιοχή με τέτοιο ουρανό... Πραγματικά να βλέπατε χθές μέσα απο τα μάτια μας.... Ευχαριστώ και Πάλι τον Φίλο μου ΣΕΡΡΕΣ (Κυριάκο) dreamers and not, do not lower the head...
agis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 Δε τα κατάφερα να έρθω τελικά εχθές Αλλά θα ήταν ωραίο να κανόνιζόταν κάτι οργανωμένο για τους ερασιτέχνες της ανατολικής Μακεδονίας όσοι και αν είμαστε και ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρω να σας ακολουθήσω... http://flavors.me/agis
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 Είμαστε 2, είμαστε 3, είμαστε 1013... μπα.. μάλλον είμαστε καμιά 1,2,3,4,5,6 μέχρι τώρα στην ανατολική μακεδονια.. καλά είναι! Θα γίνουμε περισσότεροι σίγουρα. Όταν είναι να κανονίσουμε κάτι θα σας ενημερώσουμε πολύ πιο νωρίς. Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
titan_ruler Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 Βάλτε και μένα στην πάρεα! Είμαι Σερραίος και εγώ! ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΟΣΚΑΡ ΓΟΥΑΙΛΝΤ
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 ποτε η επομενη συναντηση;;;; ειμαι μεσα!!!!!!!!!! Καθαρούς ουρανούς
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Μπορεί να αργήσει λίγο. Δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά είναι και η εξεταστική στην μέση... Θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 αυτό θα πεί λαός.... Στο Δρόμο που άνοιξαν οι Κυριάκοι dreamers and not, do not lower the head...
MIHALISP Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 αυτό θα πεί λαός.... Στο Δρόμο που άνοιξαν οι Κυριάκοι Βαλτε και εμενα στην παρεα.Δυστυχως ημουν εκτος Ελλαδος το Σ/Κ.Και απεχω μολις 30χλμ απο αλιστρατη.. .Την επομενη θα τα πουμε απο κοντα .Παντως απο Καβαλα δεν πρεπει να ειμαστε πανω απο 10...Ποσοι ειμαστε αραγε απο Σερρες-Καβαλα-Δραμα?
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Μέχρι στιγμής είμαστε 7! 4 Σέρρες 1 Δράμα 2 Καβάλα. Αν φτάσουμε τους 10 είμαστε πολύ καλά. Θα βάλω αγγελία στην πόλη : ζητούνται άνθρωποι με τηλεσκόπια Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα