Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μια βόλτα θανάτου που έκανα κάποτε ως συνοδηγός στη Βάρκιζα με κάνει να πω πως η αδρεναλίνη απλά δε συγκρίνεται ακόμα και με την πρώτη ματιά του Κρόνου από τηλεσκόπιο... :mrgreen: Για να μη μιλήσω για τα πλευρικά G στις στροφές... :mrgreen:

ΥΓ: KOTS και εγώ ΕΛΕΟΣ φώναζα όταν ήμουν μέσα!!!!! :-# :-# :-({|= :-({|=

ΥΓ2: Κακό είναι να έχεις στο αμαξάκι σου... το δικό σου club??? 8) 8)

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε
Άσχετο αλλά το συγκεκριμένο χωράει......

Δε νομιζω κι εγω να το χωραει..

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα είναι ένα 10΄αποχρωματικό ή ένα 20΄Ritchey .Φυσικά με τα καλύτερα προσοφθάλμια.
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Δημοσιεύτηκε
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα είναι ένα 10΄αποχρωματικό ή ένα 20΄Ritchey .Φυσικά με τα καλύτερα προσοφθάλμια.

Δηλαδη η Mercedes τι θα επρεπε να ειναι? Συγνωμη για το off topic αλλα πιστευω οτι οσο να φτιαξεις ενα τετοιο αυτοκινητο ποτε δε θα φτασει την αξιοπιστια και τη τελειοτητα ενος πραγματικα ακριβου (απο τη μανα του) αυτοκινητου. Ειναι σα να ισοπεδωνεις ταυτοχρονα τις εταιριες BMW, Mercedes, Jaguar και οτι αλλο θες. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.. επισης πολυ συχνα ακουω οτι ξοδευουνε τα τρελα λεφτα (χιλιαδες ευρω) για να φτιαξουνε ενα τελειο ηχοσυστημα! Αυτο ομως δε γινεται. Οσα λεφτα και να ξοδεψεις στον ηχο του αυτοκινητου ποτε δε θα φτασει τη ποιοτητα του ηχου στο σπιτι σου (με το να ξοδεψεις τα ιδια ποσα εννοειται).

Για να το φερω το θεμα και στα αστρονομικα πλαισια ειναι σα να μου λες οτι θα βαλεις ενα αχρωματικο διοπτρικο τηλεσκοπιο 6 ιντσων σαν το δικο μου, θα το κωλοφτιαξεις με διορθωτες χρωματικου σφαλματος, θα αγορασεις τους τρελους προσοφθαλμιους και θα το βγαλεις καλυτερο απο ενα Televue 127. Ε οχι.. να λεμε και του στραβου το δικιο. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.

Παντως οσον αφορα τη βαση Paramount οσοι δεν εχετε προλαβει το τευχος ASTRONOMY του Οκτωβριου (το αγγλικο ομως περιοδικο) τρεξτε γρηγορα. Υπαρχει μια αγγελια στην οποια ο τυπος ξεπουλαει μια Paramount με ενα 14αρι Celestron!

Σιγουρα ειναι μια αγορα που αν τη κανεις σου μενει για χρονια μετα! Ισως και για παντα.

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

To mitsubishi evo 9 δηλαδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει ούτε κλιματισμό , πόσο μάλλον ηχοσύστημα.

Σε επιδόσεις πατάει κάθε άλλο αυτοκίνητο σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζει.

Σε ένα τηλεσκόπιο τι σε ενδιαφέρει : οι επιδόσεις του , η αξιοπιστία του , το φινίρισμά του η το πόσο γνωστό είναι; Μάλλον οι επιδόσεις ενδιαφέρουν περισσότερο νομίζω. Και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει άριστες επιδόσεις και σε πλανητική και σε deep sky. Ωχ μάλλον τα μπέρδεψα

λιγάκι! #-o :D

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Δημοσιεύτηκε
Και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει άριστες επιδόσεις και σε πλανητική και σε deep sky. Ωχ μάλλον τα μπέρδεψα

λιγάκι! #-o :D

Καλό είναι ,αλλά βινιετάρει λίγο στις υψηλές! :-({|= :mrgreen:

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

offtopic...

Για όσους μιλήσαν για "κάγκουρες"... το εν λόγω αμάξι είναι όπως βγαίνει από το εργοστάσιο της μαμάς mitsubishi και έχει προκύψει από αγώνες και με τη σοβαρή μελέτη πολλών μηχανικών, όπως σωστά προείπαν άλλοι

Δηλαδη η Mercedes τι θα επρεπε να ειναι? Συγνωμη για το off topic αλλα πιστευω οτι οσο να φτιαξεις ενα τετοιο αυτοκινητο ποτε δε θα φτασει την αξιοπιστια και τη τελειοτητα ενος πραγματικα ακριβου (απο τη μανα του) αυτοκινητου.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ!! Και είναι και ακριβό, εκτός και αν θεωρείς λίγα τα 50 χιλιάρικα που κάνει. Αλλά δίνεις 50 χιλιάρικα για γκάζι μόνο! Πόσο πάει μια μερσεντές με 280++ άλογα μαμίσια;; Το έπιασες πιστεύω...

Σκόρπιες σκέψεις:

http://ngc253.blogspot.com/

travel... without movement...

Δημοσιεύτηκε

Οτι κ να πούμε ρε παιδιά γι αυτό το μηχάνημα είναι λίγο.Πια μερσεντές κ κουραφέξαλα.

ουπς sorry heal τώρα το είδα :^o :^o :^o

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης