pentraks Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Και τι δεν θα έδινα..... http://www.texasjim.com/NASApix/NASA%20pix.htm εσεις? Imagination is more important than knowledge
lunar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Ειναι ολες υπεροχες λες και εισαι διπλα του ειναι... Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Υπερθεαμα!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Και τι δεν θα έδινα..... http://www.texasjim.com/NASApix/NASA%20pix.htm εσεις? Χαρίζεται στη NASA ή σε όποιον άλλον μου δώσει τη δυνατότητα να βρεθώ εκεί: 1. ένα σπίτι 83 τ.μ στην Αθήνα.2. Ένα αμπέλι στο νομό Ιωαννίνων. 3. 4 στρέμματα με ελιές στην Εύβοια. (pentraks, ευχαριστούμε για το link )
lunar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Χαρίζεται στη NASA ή σε όποιον άλλον μου δώσει τη δυνατότητα να βρεθώ εκεί: 1. ένα σπίτι 83 τ.μ στην Αθήνα.2. Ένα αμπέλι στο νομό Ιωαννίνων. 3. 4 στρέμματα με ελιές στην Εύβοια. (pentraks, ευχαριστούμε για το link ) Νυφη με προικα Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Πωωωωω... Αυτή είναι η εκατοστή απάντηση μου, και φυσικά θα έδινα άνετα 100.000 ευρώ για να πάω.Ας με έκλειναν και μέσα μετά , αλλά.. σιγά να μην γυρνούσα!! Μακάρι βέβαια να ήταν μόνο 100.000 ευρώ.. Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Ομορφιά.. Δέος... Τέλειες... dreamers and not, do not lower the head...
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Απιστευτα ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!! Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ε Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εδινα κ τη στηριξη απο το τηλεσκοπιο για να παω. Ειλικρινα θα εδινα τα παντα για να παω.
Pleiades Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Ευχαριστουμε για το link! Ειναι οντως ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΕΣ οι φωτογραφιες αυτες.Μπορειτε να δειτε κι αλλες πολλες φωτογραφιες απο την συγκεκριμενη αποστολη του Endeavour STS118 που εγινε τον περασμενο Αυγουστο προς τον ISS, εδω: http://www.nasa.gov/mission_pages/shuttle/multimedia/index.htmlΞεχωριζω μια πολυ ιδιαιτερη που αφορα τα δειγματα που αφηνουν εκτεθημενα στο διαστημα http://www.nasa.gov/externalflash/118_gallery/hi-resjpgs/15.jpg Μπορειτε να εχετε την χαρα να βλεπετε ζωντανα παρομοιες εικονες μαζι και τις αποστολες μεσα απο την Nasa tv, δειτε εδω: http://www.nasa.gov/mission_pages/shuttle/main/index.html Εχουν ξεκινησει οι προετοιμασιες για την επομενη αποστολη του Discovery STS-120... για τις 23/10/2007 ειναι προγραμματισμενη η εκτοξευση, στην οποια αποστολη, θα ειναι commander η Pamela A. Melroy Stay tunned... Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό...
draculas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Χαρίζεται στη NASA ή σε όποιον άλλον μου δώσει τη δυνατότητα να βρεθώ εκεί: 1. ένα σπίτι 83 τ.μ στην Αθήνα.2. Ένα αμπέλι στο νομό Ιωαννίνων. 3. 4 στρέμματα με ελιές στην Εύβοια. (pentraks, ευχαριστούμε για το link ) Εγω δίνω ενα νεφρό!!
dimisi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Πραγματικά είναι φοβερές αυτές οι φωτογραφίες!!!Και τι δεν θα έδινα να ήμουν εκεί ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Για να συνειδητοποιησει κανεις που βρησκεται σε σχεση με το συμπαν,μαλλον θα πρεπει να βρεθει εκει και να δει τη γη μας να αιωρειται στο διαστημα. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
milia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 Και τι δεν θα έδινα..... http://www.texasjim.com/NASApix/NASA%20pix.htm εσεις? Πολύ ωραίες οι φότος.Thanx... Εγώ δεν θα'δινα τίποτε να'μαι στην θέση τους.Προτιμώ την ασφάλεια της πολυθρόνας μου . δS>=0 (c.s.)
milia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 Ειλικρινα θα εδινα τα παντα για να παω. Την ζωή σου ; δS>=0 (c.s.)
NUKE Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 Παιδια, και εγω θα εδινα σχεδον τα παντα για να παω στο διαστημα... Παντως,επειδη ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος, πιστευω οτι θα παω.Ειμαι 18 τωρα οποτε εχω ακομα χρονια...
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2007 Όσο περίεργο ή ανεύθυνο ακούγεται.... εγώ θα έδινα και την ζωή μου........ Τουλάχιστον αυτό μέχρι και πριν 8.5 μήνες (όσο η ηλικία της κόρης μου........) Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
ourania Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 Παιδιά οι φωτογραφίες είναι απερίγραπτες Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν να τα βλέπει κανείς όλα αυτά από ψηλά ούτε τι θα έδινα για να πάωΌνειρο...
nansy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 Πραγματικά είναι υπεροχες, εξαιρετικές,φοβερές.........!!!!!!!!Και τι δεν θα εδινα για να ήμουν και εγω εκει!!!!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 Πω πω!!!! Απλά είναι τέλειες!!!Ζηλεύω!!!Θέλω και εγώ!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Tsagaris Menios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 Η φωτογραφιες σας ειναι καταπληκτικες για αυτο βαλτε τα δυνατα σας να εχουμε περισσοτερες.Θα ηθελα να μου πει καποιος ποσες μοιρες να βαλω το τηλεσκοπιο για τον πολικο αστερα,γιατι δεν τον βλεπω με τοσα φωτα της πολης και ειμαι αρχαριος,η θεση μου ειναι ο Πειραιας ΜΕΝΙΟΣ
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Η φωτογραφιες σας ειναι καταπληκτικες για αυτο βαλτε τα δυνατα σας να εχουμε περισσοτερες.Θα ηθελα να μου πει καποιος ποσες μοιρες να βαλω το τηλεσκοπιο για τον πολικο αστερα,γιατι δεν τον βλεπω με τοσα φωτα της πολης και ειμαι αρχαριος,η θεση μου ειναι ο Πειραιας Νομίζω 90 μοίρες είναι..Αλλά μην σε πάρω στον λαιμό μου.. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Bi2L Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Η φωτογραφιες σας ειναι καταπληκτικες για αυτο βαλτε τα δυνατα σας να εχουμε περισσοτερες.Θα ηθελα να μου πει καποιος ποσες μοιρες να βαλω το τηλεσκοπιο για τον πολικο αστερα,γιατι δεν τον βλεπω με τοσα φωτα της πολης και ειμαι αρχαριος,η θεση μου ειναι ο Πειραιας Νομίζω 90 μοίρες είναι..Αλλά μην σε πάρω στον λαιμό μου.. λιγο off topic αλλα δεν πειραζει. 90 μοιρες σημαινει οτι ο πολικος ειναι καθετα (αυτο συμβαινει στον βορειο πολο. Στον Πειραια ειναι 37 μοιρες. (Το βρησκεις ανετα στο Google Earth) Παντος οι Φωτογραφίες ειναι αρκετα ωραιες (αν και η μαγεια τους τις κανει να φαίνονται ψευτικες) Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Tsagaris Menios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Απο τον πειραια, στο λιμανι ειναι αδυνατον να παρακολουθησης τον ουρανο, με τα δυσκολιας βλεπεις καποιους πλανητες και αστερισμους. Οσοι ειναι επαρχια η μακρια απο τα φωτα των πολεων ειναι τυχεροι ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΝΙΟΣ
magasgiorgos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 ΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Και τι δεν θα έδινα..... http://www.texasjim.com/NASApix/NASA%20pix.htm εσεις? Χαρίζεται στη NASA ή σε όποιον άλλον μου δώσει τη δυνατότητα να βρεθώ εκεί: 1. ένα σπίτι 83 τ.μ στην Αθήνα.2. Ένα αμπέλι στο νομό Ιωαννίνων. 3. 4 στρέμματα με ελιές στην Εύβοια. (pentraks, ευχαριστούμε για το link ) Κατερίνα, οι ελιές πόσες ρίζες είναι; Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα