eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 To excelsis είναι πολύ καλό. Ρίξε και μια ματιά στο www.cloudynights.com και στο www.astromart.com στο τμήμα "reviews". Φυσικά από το astromart μπορείς να κάνεις και τις αγορές σου αφού πρώτα ανοίξεις λογαριασμό. Για το υλικό που σε ενδιαφέρει, ρίξε μια ματιά:www.universityoptics.com - Κάνεις την παραγγελία σου κατευθείαν από την UO.Και στο:www.agenastro.com για τα υπόλοιπα.Καλές αποφάσεις και αγορές
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Ωραια μαλλον καταληγω σε Antares 3x ή τον Televue Barlow 3x.O Antares ερχεται σε καλυτερη τιμη και ευχομαι καποιος να μου πει αν μπορω να τον αγορασω απο την Ελλαδα. Ο Televue ειναι μαλλον απο τις κορυφες αλλα και η τιμουλα ειναι λιγο ανεβασμενη... Αργοτερα θα δω για προσοφθαλμιο στα ~5-6mm ή αναλογα για εναν επισης καλο στα 10mm (αν δεν με καλυψει ποιοτικα το υπαρχον του Skywatcher Dob 8"). Το ξερατε οτι μπορεις να βαλεις δυο Barlow στην σειρα και να πολλαπλασιασεις ετσι την συνολικη μεγενθυνση?? Καλο αλλα αν δεν ειναι ποιοτικα μαλλον θα χανεις αρκετα σε φωτεινοτητα και κοντραστ , σωστα?? Κατι ασχετο. Πεστε οτι αγορασω ξανα ενα Bresseraki απο το Lidl. Ακουσα οτι ο σωληνας του 8" ειναι επιφοβος επανω στον τριποδα του...... Ερωτηση: αν το θεμα ειναι ο σωληνας να φυγει απλα απο την θεση ισορροπιας του γιατι να μην παρει καποιος καμμια 4-5 βαριδια και να τα βαλει στην ισημερινη βαση ωστε να μην πεσει το τηλεσκοπιο..... Την βαση αν και απο σωληνα μεταλλικο την ειδα αρκετα ανθεκτικη αλλα εσεις μαλλον θα γνωριζετε σιγουρα κατι παραπανω.... τι λετε??? Παιδια σας εχω μαλλον κουρασει γιατι δεν βλεπω και πολλες απαντησεις, σορρυ ετσι? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Μεχρι στιγμης επικρατεστερα για μενα ειναι: Αγορα 1η: Televue Barlow 3x (Πλανηταρίου: 149,00 €) Αγορα 2η: Προσοφθαλμιο Baader Planetarium Hyperion 3.5mm (εως 8mm)Ø31,8mm (Τιμή : 99,00 €) Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
MIHALISP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Μεχρι στιγμης επικρατεστερα για μενα ειναι: Αγορα 1η: Televue Barlow 3x (Πλανηταρίου: 149,00 €) Αγορα 2η: Προσοφθαλμιο Baader Planetarium Hyperion 3.5mm (εως 8mm)Ø31,8mm (Τιμή : 99,00 €)[/quote Γεια σου και απο μενα, να ρωτησω εγω.... γιατι δεν παιρνεις τον Hyperion zoom 8-24 και να ξεμπερδευησεις μια και καλη?
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 και ο 8mm δεν θα ειναι και ασχημος..... Οποτε...... 1200mm/8mm = 150x και με εναν 3χ Barlow ειναι αυτο που ζηταω.... Δηλ. μεγενθυνση πανωαπο τουλαχιστον 300χ. Εδω θα ειναι 150x3=450χ ! Σκεφτομαι για μεγαλες μεγενθυνσεις γιατι καποια στιγμη θα παρω εξοπλισμο και θελω να μελεταω αρκετα και τους πλανητες (κρατηρες κτ.λ.) Αν ομως επαιρνα εναν Hyperion 3.5mm θα γινοταν: Focal Length of DOB 8" 1200mm / 3.5mm = 342x Δωστου και εναν Barlow ποιοτικο σαν τον Televue 3x και θα εχω με καλο προσοφθαλμιο και καλο Barlow ..... 342x επί 3 = 1028x Για βαθυ ουρανο μπορω να παραμεινω λιγο με τα προσοφθαλμια του Dob και μετα να παρω εναν καλο στα 13mm οπως μου συνισταται ολοι περιπου. Εκει θα εχω μεγενθυνση 1200/13=93x και συν το Barlow 3x παμε στα 276x Οχι και ασχημα νομιζω...... Πως σας φαινεται η σκεψη μου γενικοτερα? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
MIHALISP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Πανω απο το 340Χ μαλλον δεν θα βλεπεις τιποτε, το τηλεσκοπιο σου μπορει μεγιστα εως 400Χ
koyote Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Δωστου και εναν Barlow ποιοτικο σαν τον Televue 3x και θα εχω με καλο προσοφθαλμιο και καλο Barlow ..... 342x επί 3 = 1028x Δυστυχως αυτο ειναι ανεφικτο.Θεωρητικα το τηλεσκοπιο σου μπορει να πιασει μεχρι 400x,αλλα σε ιδεατες συνθηκες..... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Σκεφτομαι να αγορασω ενα Laser Collimation Eyepiece για.... ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ Ξερετε τιμες στην ελληνικη αγορα? Για να ειμαι 100% οτι τελος παντων ειναι ευθυγραμμισμενα τα κατοπτρα.. ο ΤΗΕΟ007 εχει ανοιξει και σχετικο θεμα. Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Ρε συ Koyote κανονικα ομως δεν θα επρεπε να ισχυει αυτη η μεγενθυνση... Μηπως ρε συ το θεωρητικο 400χ το θεωρουν απλα με ενα προσοφθαλμιο χωρις να υπολογιζουν οτι υπαρχουν και οι πολλαπλασιαστες Barlow?? Γιατι να μην αυξηθει δηλ. η μεγενθυνση και μαλλιστα με καλο αποτελεσμα εαν εχεις ποιοτικο προσοφθαλμιο και πιοτικο Barlow?? Σορρυ αν ρωτω αλλα μου φαινεται λογικο αυτο που σε ρωταω. Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
koyote Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Καλα κανεις και ρωτας.Στα τηλεσκοπια ισχυει ο κανονας:διαμετρος σε mm x2=μεγιστη ωφελιμη μεγενθυση.Οποτε ενα τηλεσκοπιο 200mm μπορει να φτασει μεχρι 400x.Δεν εξαρταται απο το barlow ή το προσφοθαλμιο.Αν επιχειρησεις παρατηρηση με 1000x οπως ειπες πριν,τα ειδωλα θα φαινονται τελειως παραμορφωμενα και θολα.Ομως στη μεγιστη ωφελιμη μεγενθυση υπεσερχονται και αλλοι παραγοντες οπως το seeing με αποτελεσμα αυτη(η μεγιστη ωφελιμη μεγενθυση)να μειωνεται κι αλλο.Πρακτικα μεγενθυσεις πανω απο 300x και πολυ λεω δν χρησιμοποιουνται ποτε Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 Ξερει κανενας τι ειναι και ποσο χρησιμο ειναι ο εστιαστης Crayford που θα συνοδευει το Dob μου των 8" ? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 MIHALISP εγραψε... Γεια σου και απο μενα, να ρωτησω εγω.... γιατι δεν παιρνεις τον Hyperion zoom 8-24 και να ξεμπερδευησεις μια και καλη? Φιλε MIHALISP τι ακριβως κανει αυτο το προσοφθαλμιο. Ειναι Barlow τι ακριβως ειναι και εχει τετοια αριθμηση, δηλ. το 8-24??? Ευχαριστω εκ των προτερων.... Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Efstathios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Είναι προσοφθάλμιο zoom. Δηλαδή ένα προσοφθάλμιο που το γυρίζεις και καλύπτει τις εστιακές αποστάσεις από 24mm μέχρι 8mm. Δηλαδή σαν να έχεις όλα τα προσοφθάλμια απο 8 μέχρι 24mm. Δουλεύει όπως και ένας φακός μηχανής zoom που τον γυρίζεις για να ζουμάρεις για να καταλάβεις. Βέβαια θεωρητικά τα zoom προσοφθάλμια δεν έχουν την ίδια ποιότητα με τα ξεχωριστά προσοφθάλμια σταθερής εστιακής απόστασης. Αλλά εξαρτάται και απο το ποιό zoom. Το συγκεκριμένο της baader είναι πολύ καλό, έχω δεί και εγώ ο ίδιος μέσα απο αυτό και σίγουρα πολύ εύχρηστο αφού θα σου καλύψει μία μεγάλη γκάμα από προσοφθάλμια. Μόνο που λόγω μεγέθους δεν κάνει για binoviewer. Άν δεν ξέρεις τι είναι το binoviewer, είναι το λεγόμενο δυόφθαλμο. Που βάζεις πάνω δύο προσοφθάλμια και βλέπεις και με τα δύο μάτια όπως στα κυάλια. Χρήσιμο ιδιαίτερα στην πλανητική παρατήρηση. starrynights.blog
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Ξερουμε σε τι τιμουλα βγαινει γενικα το 8-24mm?? Ρε σεις να ξαναρωτησω το Barlow της Antares 3χ το εχει δει κανενας στην Ελλαδα να πωλειται??? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Draco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Ξερει κανενας τι ειναι και ποσο χρησιμο ειναι ο εστιαστης Crayford που θα συνοδευει το Dob μου των 8" ? Την ίδια απορία έχω κι εγω..Το μόνο που ξέρω (αν δεν κάνω λάθος) είναι ότι είναι σαν να έχεις ένα κυάλι 9Χ50 άρα βοηθάει πολύ στο να βρίσκεις ευκολότερα τον στόχο σου.Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
lunar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Ξερει κανενας τι ειναι και ποσο χρησιμο ειναι ο εστιαστης Crayford που θα συνοδευει το Dob μου των 8" ? Την ίδια απορία έχω κι εγω..Το μόνο που ξέρω (αν δεν κάνω λάθος) είναι ότι είναι σαν να έχεις ένα κυάλι 9Χ50 άρα βοηθάει πολύ στο να βρίσκεις ευκολότερα τον στόχο σου.Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.. Λαθος μπερδευτηκες με τον ερευνητη 9χ50 ο εστιαστης ειναι ο μηχανισμος που εστιαζει το προσοφθαλμιο. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Draco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Ξερει κανενας τι ειναι και ποσο χρησιμο ειναι ο εστιαστης Crayford που θα συνοδευει το Dob μου των 8" ? Την ίδια απορία έχω κι εγω..Το μόνο που ξέρω (αν δεν κάνω λάθος) είναι ότι είναι σαν να έχεις ένα κυάλι 9Χ50 άρα βοηθάει πολύ στο να βρίσκεις ευκολότερα τον στόχο σου.Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.. Λαθος μπερδευτηκες με τον ερευνητη 9χ50 ο εστιαστης ειναι ο μηχανισμος που εστιαζει το προσοφθαλμιο. Φιλικα Δημητρης Άρα αυτό που έγραψα εγώ πιό πάνω ισχύει..?? EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
lunar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Ναι μονο που περιγραφεις ερευνητη και οχι εστιαστη. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Draco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Συγνώμη που ρωτάω πάλι αλλά ως άσχετος έχω μια απορία σχετικά με το dob 8'' που περιμένω να παραλάβω. Χρειάζεται πολική ευθυγράμιση ή αυτή γίνεται μόνο σε ισημερινές στηρίξεις?? Φιλικά Κώστας EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
lunar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Συγνώμη που ρωτάω πάλι αλλά ως άσχετος έχω μια απορία σχετικά με το dob 8'' που περιμένω να παραλάβω. Χρειάζεται πολική ευθυγράμιση ή αυτή γίνεται μόνο σε ισημερινές στηρίξεις?? Φιλικά Κώστας Αδερφε παρε κανα βιβλιο να διαβασεις οπως το astronomy hacks (ιδανικο για dob) και το nightwatch γιατι εχω την εντυπωση οτι θα ερθει το τηλεσκοπιο και δεν θα ξερεις τι να κανεις με αυτο. Πολικη ευθυγραμιση στην ισημερινη. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Draco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Συγνώμη που ρωτάω πάλι αλλά ως άσχετος έχω μια απορία σχετικά με το dob 8'' που περιμένω να παραλάβω. Χρειάζεται πολική ευθυγράμιση ή αυτή γίνεται μόνο σε ισημερινές στηρίξεις?? Φιλικά Κώστας Αδερφε παρε κανα βιβλιο να διαβασεις οπως το astronomy hacks (ιδανικο για dob) και το nightwatch γιατι εχω την εντυπωση οτι θα ερθει το τηλεσκοπιο και δεν θα ξερεις τι να κανεις με αυτο. Πολικη ευθυγραμιση στην ισημερινη. Φιλικα Δημητρης Τελικά ήταν μάλλον πολύ γελία η ερώτηση μου.. Έχω ήδη αγοράσει το nightwatch αλλά δεν έχω προλάβει να διαβάσω και πολλά πράγματα..Αυτή τη βδομάδα θα στρωθώ στη μελέτη..Πάντως από τηλεσκόπια δεν έχω ιδέα γι αυτό ρωτάω.Στον ουρανό όμως είμαι πολύ καλός και ξεχωρίζω εύκολα αστέρια και αστερισμούς οπότε πιστεύω να τα πάω καλά και με το dob.Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου. Φιλικά Κώστας EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
lunar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Φιλε Κωστα δες αυτο για το astronomy hakshttp://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2004 και παρε και κανα χαρτη γιατι με το dob ειναι must Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Οπωσδήποτε ένα επιπεδόσφαιρο... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Draco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Φιλε Κωστα δες αυτο για το astronomy hakshttp://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2004 και παρε και κανα χαρτη γιατι με το dob ειναι must Φιλικα Δημητρης Θα πάω να το αγοράσω είδα ότι είναι διαθέσιμο από Παπασωτηρίου αν και με χαλάει λίγο που είναι στα Αγγλικά..Δεν είναι και τόσο καλά τα Αγγλικά μου βλέπεις..Πάντως ευχαριστώ κι εσένα Δημήτρη και τον φίλο Βασίλη για το επιπεδόσφαιρο. Έχω και το Montly sky guide καλό φαινεται για χάρτες του ουρανού.. Επίσης ένα πρόγραμμα που με έχει βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ είναι το Pocket Stars που το έχω και στο PC αλλά και στο PPC. Ειδικά η έκδοση του για ppc είναι τέλεια αφού μπορείς και το παίρνεις άνετα μαζί σου.. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Draco και λοιποι καλησπερα περα για περα!!! Αυριο ειναι η μερα μου μιας και παραλαμβανω το Skywatcher moy Dobsonian 8" απο το πλανηταριο Θεσσαλονικης. Να πω οτι οι ανθρωποι ειναι ευγενεστατοι ειναι περιττο Μου ειπαν οτι αυριο κατα το μεσημερακι θα μπορω να το παραλαβω. Ερωτηση: Μπορω να παρω και τα δυο κουτια μαζι οταν φευγω ή πρεπει να παω δυο φορες μεχρι να τα βαλω στο αυτοκινητο? Ααααα, το αυτοκινητο μου ειναιενα Seat Ibiza τριθυρο, λετε να εχω προβλημα? Σκεφτομαι τον σωληνα να τον βαλω με κατεβασμενη την θεση του συνοδηγου μεχρι πισω και το κουτι της βασης πισω απο το καθισμα μου.... Ε ρε γελιο που εχω να κανω οταν περναω την παραλιακη της Θεσσαλονικης. Μονο μην με περασουνε για κανενα τρομοκρατη με τετοιο κανονι!!!!!! Ως αναφορα σε σενα Draco και οι υπολοιποι παιδια εγω δεν αγορασα κανενα Nightwatch κατεβασα μερικα ΕBooks και μαλιστα στα Αγγλικα και τα καταλαβα σχεδον ολα.... Για αρχη διαβασα (το τελειωνω δηλ. το Complete Idiots Guide to Astronomy το οποιο τα λεει τοσο ομορφα ξεκινωντας απο την αρχαιοτητα με ιστορικα στοιχεια μεχρι τωρα και αναφορα στα παντα (σελιδες ~450!!!). Εχω καμμια αλλα 30 βιβλια με αστρονομια για παρακολουθηση του νοτιου ουρανου και πολλα αλλα. Για να προσανατολιστω θα χρησιμοποιω το Stellarium το οποιο και θα εκτυπωνω και θα βγαινω στην μπαλκοναρα μου με πισσα σκοταδι που εχει εδω στην περιοχη μου (Νεα Ραιδεστος Θεσσαλονικης) και θα βλεπω πολλα ομορφα πραγματα στον ουρανο που λεγονται αστερακια!!!! Παιδια το μονο που ευχομαι ειναι να εχει ξαστερια αυριο!!! Αυτα και καλη μου δυναμη!!! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα