nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Συμφέρει καλύτερα να πάρει κάποιος τον ανάλογο UWAN σε αυτά τα χιλιοστά.Έχουν ίδια απόδοση με τους Nagler αλλά σαφώς καλύτερη τιμή.
alepohori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 λένε οτι έχουν καταργήσει τα υπόλοιπα και οτι κάνουν πλέον μόνο με αυτόν DSO παρατήρηση. Ισχύει αυτό παιδιά; DSO παρατήρηση με 31mm; Συγνώμη ρε παιδιά,αλλά έλεος ! Ήμαρτον δηλαδή! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Λοιπόν, ο λόγος που θέλω ένα μικρής μεγέθυνσης προσοφθάλμιο είναι ο εξής: 1) Για κάποια μεγάλα νεφελώματα παρέα με φίλτρα οξυγόνου ή UHC.2) Γενικότερα για μακρινότερες απόψεις κάποιων μεγάλων ανοιχτών σμηνών κτλ.3) Για κάποιους μεγάλους γαλαξίες ώστε να τους βλέπω σε όλο το μεγαλείο τους. π.χ. Μ31, Μ33, Μ101 κτλ. Και θέλω να ρωτήσω το εξής: Στους 2 τελευταίους γαλαξίες που είναι σε κάτοψη θέλω το μέγιστο δυνατό contrast σε συνδυασμό με το μέγιστο φως που μπορεί να έρθει στο μάτι μου για προφανείς λόγους (σπείρες). Ο nagler 31mm π.χ. θα κάνει σωστά τη δουλειά του ή θα είναι γκρίζος ο ουρανός; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Ο nagler 22mm τι λέει; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Laskos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2007 Σορρυ planetman αλλα ειδα κατι ενδιαφερον για πολλους σε αυτα που ειπες και θελω να το σχολιασω. Έκανα εγχείριση laser μυωπίας και επειδή έχω μεγάλη κόρη, πλέον όταν διαστέλλεται πλήρως τα φώτα δεν τα βλέπω καλά αλλά με κάποια εφφέ νυχτός όπως τα αποκάλεσε ο γιατρός.Αν πας και ρωτησεις για laser και μυωπια σου λενε οχι και δεν υπαρχει κανενα προβλημα, ολα καλα, θα βλεπεις τελεια, δεν υπαρχει λογος να φοβασαι κτλ....Δηλαδη σορρυ αυτο για τους γιατρους δεν ειναι προβλημα???
planetman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2007 Δεν ξέρω. Εμένα μου το είχε πει ο γιατρός από πριν και το αποδέχτηκα. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα