Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Πολύ ακριβό ρε παιδί μου.Μία gp σκέφτομαι πολύύύύύ αργότερα.Θα δοκιμάσω κ με την στήριξη του bresser κ βλέπουμε.Τρέμει ρε γαμώτο όμως πολύ.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
...Θα δοκιμάσω κ με την στήριξη του bresser κ βλέπουμε.Τρέμει ρε γαμώτο όμως πολύ...

Να της βάζεις κανένα πουλοβεράκι! :lol:

Αργά ή γρήγορα μια αξιοπρεπής ισημερινή είναι αναγκαία :roll:

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Να δω στον Πάρνωνα τον Παναγιώτη να κάνει πολική ευθυγράμμιση "και τι στον κόσμο"!! :mrgreen:

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Η στήριξη του bresser παίρνει μοτεράκι; Αν ναί, τότε ίσως κάνει για φωτογράφιση με τη μηχανή και ένα μικρό τηλεφακό. (όχι piggyback όμως, σκέτη). Και με μιά ενίσχυση ή αλλαγή του τρίποδα θα είναι ακόμα ευκολότερο.

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Να δω στον Πάρνωνα τον Παναγιώτη να κάνει πολική ευθυγράμμιση "και τι στον κόσμο"!! :mrgreen:

Δεν βλέπεις την ώρα να κάνω πολική για να μείνει το DOB μόνο του να το ξεμοναχιάσεις ε?Αλλά δε θα σου κάνω την χάρη.Πρώτα θα κάνω πολική κ μετά θα βγάζω τον μπέμπη. :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Η στήριξη του bresser παίρνει μοτεράκι; Αν ναί, τότε ίσως κάνει για φωτογράφιση με τη μηχανή και ένα μικρό τηλεφακό. (όχι piggyback όμως, σκέτη). Και με μιά ενίσχυση ή αλλαγή του τρίποδα θα είναι ακόμα ευκολότερο.

Ναι Στέφανε παίρνει μοτέρ.Κ εγώ έτσι σκέφτομαι να κάνω.Να κατασκευάσω τρίποδα(εχω ξεσηκώσει τα σχέδια της δικής σου κατασκευής) κ μετά σκέτη μηχανή χωρίς τηλεσκόπιο πάνω.Σιγά σιγα.Την μηχανή την πήρα κυρίως για τοπία.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης