xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 παιδια δυστυχως μεχρι τον Ιουνιο δεν θα ασχοληθω αλλο με ολα γενικα...τηλεσκοπια, αστρονομια κτλ....θα κατσω να διαβασω να περασω...αλλα δν ξερω πως θα αντεξω...τον Απριλιο θα αγορασω κ ενα τηλεσκοπιο π θελω...ισως λιγο καμια φορα να τα ριχνω μια ματια αλλα δν μπορω να κατσω να ασχοληθω με την ψυχη μ!αν περασω εδω στα ΤΕΙ που θελω, μετα επειδη μπορω να περασω μονο σε ειδικότητες πληροφορικής, θα παω τα χρονακια που πρεπει στα ΤΕΙ, μετα αν δω οτι η τρελα για την αστρονομια μεγαλωσει η δεν σβησει, (μακαρι δηλαδη!!!)θα παω στρατο και μετα θελω να κανω ενα μεταπτυχιακο για να παω σε αστρονομια...αλλα δν ξερω θα δειξει..αλλα ενα πραγμα με απασχολει ρε παιδια ακομη!!!μερικες φορες δεν ειμαι σιγουρος για το αν μου αρεσει κατι!! για παραδειγμα όλο αυτό με τα τηλεσκοπια κτλ κτλ δεν ειμαι 100% οτι θα συνεχισω...δεν ξερω ειμαι καπως μπερδεμενος....συνηθως με τον χρονο φαινεται και πιστεβω πως συντομα θα ξερω.....αν κ θελω να μην το παρατησω ποτε,.......!... keep going alone......
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Φίλε,σου εύχομαι καλή τύχη ό,τι κι'αν επιλέξεις... Κάνε αυτό που αγαπάς και θα βγεις κερδισμένος. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 σ ευχαριστω φιλε μ, αν και δν νομιζω να τα παρατησω¨ απλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι πχ οταν ειδα τον κρονο δν ξερω γιατι δεν ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ τόσο όσο περίμενα!για αυτό δεν ειμαι τοσο σιγουρος....αλλα θα δειξει....ίσως φταίει το γεγονός οτι αυτό που κοίταζα δεν είχα συνηδιτοποιήσει οτι είναι πολλά έτη φωτός μακριά και το κοίταζα απλά σαν εικόνα που με μαγεψε...απλα δν ειχα αυτη την τρελα που περιμενα....δεν ξερω...ίσως κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω να μ πει... keep going alone......
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το έχεις στο αίμα σου...Αν δε το έχεις,τότε και το πιο μακρινό quazar να δεις,που βρίσκεται δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά,δε θα νοιώσεις τίποτα. Θα βλέπεις ένα φωτεινό σημείο,όπως τα υπόλοιπα αστέρια,και τίποτα παραπάνω. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 δλδ λες οτι εγω δεν το χω ε..?δεν ξερω και τοσα πολλα..εσυ που ασχολεισαι πιο πολυ ξερεις πως ειναι να εισαι αρχαριος και κατι παραπανω γνωριζεις... keep going alone......
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 εμενα ομως ξεχασα να σ πω πως μ λειπουν και οι γνωσεις καθως δεν διαβασει και πολλα.... keep going alone......
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δε χρειάζεται να πιεζόμαστε..Χόμπυ κάνουμε.Μη τρελαθούμε.Εμένα η αστρονομία μού έχει αλλάξει τη ζωή από πέρσυ.Σε άλλους μπορεί να συμβαίνει με άλλο χόμπυ αυτό..Φτάνει να το ανακαλύψει μέσα του.. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 δεν ξερω φιλε....εγω εκτος απο τον κρονο π σου ειπα( επειδη δεν εχω τις καταληλες γνωσεις ωστε να κατανοησσω τι ειναι αυτο το αντικειμενο που βλεπω: για αυτο πιστευω δεν τρελαθηκα οσο περιμενα) ειμαι ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ!!!!!!! εκτος απο το περιστατικο ας πουμε με τον κρονο ειμαι σιγουρος πως δν θα το αφησω!!! εγω δν μπορω να το βλεπω απλα σαν χομπι,..δν ξερω, σαν κατι παραπανω. keep going alone......
ourania Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Εδώ θα συμφωνήσω με το ΔημήτρηΜερικά πράματα σαρέσουν ή δε σαρέσουν -δεν ξέρω αν μπορείς να τρελαθείς στη συνέχεια βλέποντας τον Κρόνο αν την πρώτη φορά που τον είδες πχ σου θύμιζε εεεμ.. λάμπα Δεν θέλω να αποθαρρύνω κανέναν αυτή είναι η γνώμη μου.. Όσο για το τηλεσκόπιο ΞΑΝΑλέω ότι δε μου φαίνεται και η καλύτερη ιδέα να πάρεις τόσο σύντομα, κι αυτό όχι μόνο επειδή όπως λες κι ο ίδιος θα ήταν καλύτερα να έχεις κάποιες παραπάνω γνώσεις πάνω στην αστρονομία (θα μπορούσες για παράδειγμα να πάρεις πρώτα κάποιο βιβλίο και να ασχοληθείς με τον ουρανό έτσι για αρχή να δείς και αν σου αρέσει τελικά .. όπως λες κι εσύ),.. ..κυρίως όμως επειδή το να πάρεις τηλεσκόπιο λίγο πριν δώσεις πανελλήνιες εξετάσεις μπορεί αν σε αποσπάσει περισσότερο απτο διάβασμα απότι να ασχοληθείς λίγο διαβάζοντας, και στο κάτω κάτω να δώσεις και στο διαγωνισμό αστρονομίας "εστω και για πλάκα"
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 δλδ πειτε μ την αποψη σας με ενα ναι η οχι...δεν παρεξηγω ρε παιδια...τι νομιζετε: απο αυτα π σας ειπα νομιζετε θα ασχοληθω η θα το παρατησω?πειτε μ απλα την γνωμη σας.απλα θελω να ξερω keep going alone......
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 δλδ πειτε μ την αποψη σας με ενα ναι η οχι...δεν παρεξηγω ρε παιδια...τι νομιζετε: απο αυτα π σας ειπα νομιζετε θα ασχοληθω η θα το παρατησω?πειτε μ απλα την γνωμη σας.απλα θελω να ξερω Αυτό βρε συ το ξέρεις μόνο ο ίδιος. Αλλά γιατί αγχώνεσαι τόσο? Χόμπυ είναι, οχι μια δουλειά που πρέπει να μάθεις να κάνεις ντε και καλά...
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 ρε σεις παιδια ξερω πως ειναι ενα χομπι, απλα θελω αφου δω πως μ αρεσει και ξερω τα βασικα, να ασχοληθω περισσοτερο keep going alone......
ourania Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Συγγνώμη δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι xiotis33 .. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε τη γνώμη μας, δε θα σου πει κανείς αν σαρέσει το αντικείμενο η όχι Δηλαδή αν κάποιος φίλος σου πει αυτή τη στιγμή να μην ασχοληθείς με την αστρονομία θα είσαι ευχαριστημένος? Όπως λέει κι ο nick πάντως δε υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεσαι..
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 εχετε δικιο....ρε σι αν μ πει καποιος οτι δν νομιζει πως θα ασχοληθω, ενοειτε πως αν μ αρεσει θα ασχοληθω...απλα ηθελα να δω τι πιστευουν...για μενα ειναι σημαντικο ομως να ασχοληθω. keep going alone......
seti Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΡΟΜΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΜΕΛΟΣ Σ'ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ SITES,ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ,ΣΤΟ ΚΑΤΩ,ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΙ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ,ΟΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ,ΠΑΛΕΨΕ,ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ.
planetman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Καλά δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Τηλεσκόπιο δεν πήρες πρόσφατα; Γιατί αγχώνεσαι; Διάβασε να περάσεις στη σχολή που θέλεις και όταν θέλεις να ξελαμπικάρεις κάνε αυτό που σου αρέσει ό, τι και νά' ναι. (λέμε τώρα). Ο χρόνος θα δείξει αν σου αρέσει πραγματικά. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Aγαπητε φιλε.Ο προβληματισμος σου ειναι κατι πολυ φυσικο για την ηλικια σου. Να εισαι σιγουρος οτι θα εμφανιστουν μπροστα σου παρα πολλα ακομη θεματα τα οποια θα σε προβληματισουν για το αν ειναι πραγματικα το νοημα και ο στοχος της ζωης σου... Πολλα θα σκασουν και θα εξαφανιστουν σαν μπαλονια...Καποια ομως θα μεινουν για παντα. Και αυτο μονο ο χρονος θα το στο δειξει. Μην αγχωνεσαι και μην το ψαχνεις γιατι οτι ειναι να γινει θα γινει να εισαι σιγουρος γι αυτο. Προπαντων μην πιεζεις τον εαυτο σου να ¨ανηκει¨με το ζορι καπου... Ζησε την ζωη και ολα μια μερα θα παρουν τον δρομο τους... Η αληθεια στο τελος ειναι και το μονο σιγουρο στην ζωη. Φιλικα Στελιος... "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 thx ρε παιδια..Στέλιο δεν ζωρίζω τον εαυτό μ καμια φορα να κάνει κάτι,δν ξερω...καμια φορα δν τον εχω ζωρισει για να κανω κατι π δν θελω.Οτι κανω, ΘΘΕΛΩ και το κανω....thx και παλι φιλοι μ keep going alone......
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου!!!!Και εγώ στην ίδια κτάσταση βρίσκομαι..Αλλά διαβάζω αστρονομία για τον διαγωνισμό όποτε δεν έχω χάσει την επαφή!!!!Αλλά το τηλεσκόπιο έχω να το βγάλω από το καλοκαίρι..!!! Υπομονή..! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 εσυ ολο και κατι παραπανω θα ξερεις...εγω πρωτα απ ολα δεν εχω κατσει να μαθω τπτ...μονο αναγνωση εκανα ενα δυο πραγματακια....αχ ρε μακαρι να περασω εδω στα ΤΕΙ που θελω και εχει να γινει...!!!! μακαρι παναγιτσα μ..... keep going alone......
aldevega31 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Πολλοί, όταν βλέπουν κάποιο αντικείμενο για πρώτη φορά μέσα από τηλεσκόπιο, όπως κάποιον πλανήτη ή κάποιο άλλο αντικείμενο (νεφέλωματα, γαλαξίες, διπλά αστέρια κλπ) έχουν την αντίδραση: Α! αυτό ήταν μόνο? Αν όμως συνειδητοποιήσουν τί ακριβώς είναι αυτό που βλέπουν, πόσο μακριά βρίσκεται κλπ, ίσως τότε το δουν με άλλο μάτι! Επίσης θα ήθελα να σου πω να μην αγχώνεσαι για το αν θα σου αρέσει στο μέλλον η αστρονομία ή γιατί δεν ενθουσιάστηκες όσο περίμενες. Όπως σου είπαν και οι άλλοι, να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου! Κι αν κάποια φορά μπερδεύεσε για το τι πραγματικά σου αρέσει να κάνεις, μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικό. Όλοι το έχουμε νιώσει! Κι εγώ όταν έδινα πανελλαδικές με βασάνιζαν ένα σωρό σκέψεις. Ακόμα, να επιδιώξεις να βρεθείς σε κάποια παρατήρηση με άλλους. Σίγουρα θα σου μεταδώσουν τον ενθουσιασμό τους!!! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!
koyote Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Παντως συμφωνω με αυτο που αναφερατε προηγουμενως,οτι μεχρι ενος σημειου ειναι αν το εχεις στο αιμα σου ή οχι.Καποιες φορες παραδεχομαι οτι μια εικονα απο το τηλεσκοπιο δν ειναι και τοσο εντυπωσιακη.Αν αναλογιστεις ομως τι βλεπεις οπως κι εσεις ειπατε,τοτε ενθουσιαζεσαι ακομα και μαυρο να βλεπεις.Θυμαμαι την πρωτη μου παρατηρηση με το bresser απο τα lidl.Το αντικειμενο παρατηρησης ηταν ενα ανεστιαστο αστρο,ο ενθουσιασμος μου ομως ηταν τεραστιος..Παντως δν αξιζει φιλε μου να αγχωνεσαι.Τα χομπυ για ενα λογο τα εχουμε και για χαλαρωση. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 σιγουρα θα σας πω οτι μ αρεσει μονο αν κατσω να κανω μια σοβαρη παρατηρηση γιατι μεχρι τωρα.....ρε σεις ακομα δεν εχω ιδεα για τιποτα....σε σταδιο ειμαι πολυ κατωτερο απο ολους οσοι εχετε στειλει εδω τουλαχιστον μυνηματα....εστω ακομη,θα προσπαθησω να σας φτασω ομως keep going alone......
planetman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Να σου πω κάτι; Το να δεις έναν γαλαξία από το προσοφθάλμιο δεν λέει τίποτα αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Εγώ από μικρός είχα διαβάσει πολλά βιβλία κοσμολογίας και είχα καταλάβει νοητικά τις χαοτικές αποστάσεις και διαστάσεις των αντικειμένων μέσα στο σύμπαν και είχα γοητευτεί αφάνταστα. Πριν από μερικά χρόνια όμως δεν είχα φανταστεί ότι με ένα ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο θα μπορούσα να δω με τα ίδια μου τα μάτια τέτοιους κόσμους ασύλληπτα μακρινούς. Μόλις το ανακάλυψα λοιπόν, αγόρασα ένα και φαντάσου τη χαρά μου να μπορώ να τους ανακαλύπτω σιγά σιγά. Είναι μαγεία! ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 ναι φιλε πρεπει να εχεις δικιο... keep going alone......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα