τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Χωρις να λεω πολα!!! εχω δει μια ισημερινη στηριξη τυπου EQ5 απο την bigstaroptics.gr εδρευει στην ΠΑΤΡΑ . Αυτο που μου τραβιξε το ενδιαφερων ειναι η πολυ χαμηλη της τιμη μολις 150ευρω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εσεις τι λετε;;;; ποια ειναι η αποψη σας;;; Καθαρούς ουρανούς
themis_kart Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Το site δεν υπαρχει μηπως κανεις λαθος?Αν το εχεις δει ανεβασε κατι να το αποδεικνυει.. Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
astrovox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Το site υπάρχει αλλά μάλλον δε λειτουργεί προσωρινά. Οσον αφορά τη στήριξη, είναι η EQ5 της Synta ή κάποια άλλη EQ5 με συμπτωματική ή ηθελημένη συνωνυμία; Πάντως, μια μικρή εμπειρία με προϊόντα της εν λόγω εταιρείας που είχα ΔΕΝ ήταν καθόλου καλή. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
themis_kart Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Υπαρχει τηλ. να παρουμε να μαθουμε?Και για 150€ οτι και να κανει θα εχες δωσει 150€.... Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
dimpap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Πρόσεξε το. Η φθήνια τρώει τον παρά Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
nemea Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Κάποιος φίλος από την Πάτρα, παρακαλώ να μας πει αν μπορέι να διαπιστώσει τη συνέχεια της λειτουργείας της bigstrat optics...!!! Ναι, το site έπαψε να είναι on line εδώ και 15 ημέρες περίπου. Έχω ένα 8'' κατοπτρικό από εκεί. Γραφετε καθαρά, χωρίς μουντζούρες.
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Εγώ είχα αγοράσει bigstar optics το 8" που βλέπεις .Είχε την ΕQ-4.Εχω δεί απο κοντά την EQ-5 και δεν είναι άσχημη για τα χρηματά της.Βέβαια δεν είναι και "celestron" αλλά εάν θές να την έχεις για κάποιο ελαφρή τηλεσκόπιο(μικρό) ή να την έχεις σαν βάση φωτογραφικής ή σε τρίποδα για φωτογράφιση θα σε ικανοποιήσει.Επαναλαμβάνω βέβαια οτι δεν είναι και "celestron" αλλά η διαφορά τιμής αξίζει για τούς λόγους που σου είπα. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Έχω και το prospect αυτού που το έχει. Το site όντος έχει σταματήσει.Το email πάντως και τα τηλέφωνα απο ότι βλέπω είναι:mail: info@bigstaropics.grτηλ. - 2610.624545Τα στοιχεία του δεν τα ξέρω.Το prospect έχει μείνει λόγω μούρλιας να κρατάω αρχείο απο οτι αγοράζω απο τα τηλεσκόπια μια φωτό, ένα κάτι ώστε να θυμάμαι αργότερα τι είχε περάσει κατά καίρους απο τα χέρια μου. Έχουμε και τις τρέλες μας. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημ'ητρη καλο ειναι να τη δοκιμάσεις πρ'ωτα ,γιατι το πρώτο μου τηλεσκόπιο ήταν απο τη συγκρκριμένη εταιρεία (και είχα δώσει αρκετά χρήματα )λοιπον,η βάση εσπασε την δευτερη εβδομάδα . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Για την EQ5 εννωείς Πασχάλη;Γιατί εγώ με την EQ4 δεν είχα κανένα πρόβλημα και παρόλο το ότι την έιχα πάρει στήσε - ξεστησέ ειδίκα το καλοκαίρι στο χωριό για 20 ημερες στήσε-ξέστησε ήμουν σχεδόν κάθε βράδυ, πρόβλημα δεν είχα.Βέβαια είμαι και λίγο ψύρας και προσέχω αλλά και συντηρώ τακτικά τον εξοπλισμό.Σίγουρα όπως σου είπα και πρίν εάν κάνω συγκρισή με την EQ5 του Celestron ή ΗEQ5 του νέου μου skywatcer 152/750 υπάρχουν αρκετές διαφορές. Εγω μηλάω για την τιμή επάνω σε μία συγκεκριμένη χρήση.Έσυ όπως είπες την είχες βέβαια αγοράσει οπότε η δική σου άποψη είναι σίγουρα καλύτερη και μεγαλήτερη γι αυτό και πάω πάσο. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Eχεις δίκιο ,δεν νομίζω να ήταν ΕQ-5 ,ήταν πιο απλή,τώρα που ειδα τη φωτογραφία η δικιά σου βάση ειναι πιο σταθερή. Πάντως αν θυμάσαι το bigstar optics ,ήταν εκεινο το μαγαζι στη Ρηγα φεραιου,που εκλεισε πέρυσι,νομίζω κάπου το ε΄χω το τηλ. του .Αν είναι όντως σταθερή η βάση σε τέτοια τιμή ,θα με ενδιαφέρει και μένα η βάση... Αν μάθεις λεπτομέρειες ενημέρωσέ με.. . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Η βάση που είχε χάλια κατασκευή ήταν αυτή... . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 και σε όποιον αρέσουν τα μαστορέματα ορίστε...http://www.dobstuff.com/pricing.htm . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
themis_kart Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Το τηλ. δεν ισχυει η εταιρια, μαλλον εχει κλεισει...!!!! Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Παιδιά πρέπει να το έχει διαλύση εντελώς το μαγαζί.Ούτε σε τηλ. απαντάει ούτε στο email μέχρι στιγμής.Το μόνο που βρήκα ηταν μερικές ιστοσελίδες δημοπρασιών ελληνικών που εκεί πούλαγε ορισμένα πράγματαΈαν βρω τίποτε άλλο θα σας ενημερώσω.Ρε Πασχάλη τι κρύο είναι αυτό. Δεν ζεστένεσαι με τίποτε. Στο ιατρείο 8 ραντεβού είχα σήμερα και τα ακυρώσανε όλα ,αφού σκέφτομαι το απόγευμα να μην ανοίξω. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 http://www.emarket.gr/ εδώ τον βλέπω που βάζει αγγελίες.Στα φωτογραφικά. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Με το εν' λογο μαγαζι δεν εχω ουτε και ειχα καμια επαφη δεν ξερω αν εκλεισε ή αν υπηρχαι απλος ειδα καποτε το site. πριν δυο ημερες μηλισα με εναν Κυριο ο οποιος εμφανιστικε ως υπευθινος της big star optics και ειπε οτι το site δεν εμφανιζεται λογου αναβαθμισεις και δια τηλεφωνου μου ειπε οτι η στηριξεις ειναι χωριστα απο τους τριποδες. Τιμη στηριξης αντιστοιχη της eq5 ( μεσαιου τυπου ) εχει 145 ευρω και στηριξη αντιστοιχη της eq6 (βαρεος τυπου ) 195 ευρω τηλ. 6997087864 και 2610320329 σταθερο Η στηριξη που ειδα στο site ειναι σαν ή μαλλων αυτη στην foto του pascal. Καθαρούς ουρανούς
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δεν ξερω ποια ειναι η ποιοτητα της στηριξης ή ποια θα μπορουσε να ειναι σε αυτα τα λευτα. Αλλα ρωταω μηπως και ειχαι κανεις τετοια στηριξη για να μας πει εντυπωσεις και αν κανει για τα ευρω αυτα που πρωσφερεται. Καθαρούς ουρανούς
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Koίτα τώρα εχω καινούριο DOB 8''.exo toucam philips me φιλτρο απο ακτισταρ κα ανταπτορα,εχουμε και εκλειψη αυριο,αλλα ΚΡΥΩΝΩ βρε παιδιααααα . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Φιλε pascal και ποιος δεν κρυονει;;;;;;;;;;; Σερρες σημερα το πρωι -9. και το κακο ειναι οτι δεν εχουμε χιονι( θα το 'θελα πολυ για κανα πενθημερο ) αλλα δεν!!! Τωρα για την στηριξη που ειχες τι λες;; αξιζει τα φραγκα της;;;; την θελω για καλητερη πλανητικη παρατηρηση με αστροστατη (για αστροφωτογραφιση ειναι ακομη πολυυυυυυυυυυ νωρις για εμένα) Εχεις πει οτι σου εσπασε στην δευτερη εβδομαδα Αλλος κανεις εχει αυτη την στηριξη να μας πει εντυπωσεις;;; Μηπως το δικο σου ηταν ενα ατυχες γεγονος ;; χωρις να σημενει βεβαια οτι στατιστικα η τυχη της δικης σου στηριξης κατεχει μικρο ποσοστο της πιτας!!! Καθαρούς ουρανούς
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Μπορεί και να έτυχε ,πάντως αν εχει 150 ευρώ και ειναι στιβαρη θαθελα και γω μια ,αλλα το μαγαζι αυτο δεν υπαρχει πια.. . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 ΑΝ την δώ παντως θα σου πώ αν ειναι η προβληματική ,εχεις φώτο απο προσπεκτους? . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Φίλε Πρόδρομε εγώ όπως είδες είχα την ΕQ4 με το αντίστοιχο 8"τηλεσκόπιο.Αυτό ήταν το πρώτο μου και για αρχή με τις δυνατότητες πού είχε αλλά και με το κοστολόγιο ,ήταν αξιοπρόσεχτο και όχι άχρηστο μιας και ήταν στο 1/3 της τιμής μιάς "καλής" μάρκας 8". Παρατηρούσες αρκετά καλά έμπαινες στο νόημα και την εικόνα χωρίς να ξεπουληθείς , σιγά-σιγά έβλεπες πολλά παραπάνω απο απλά κυάλια, αλλά γνωρίζωντας βέβαια πάντα, που έπαιζες, τι δυνατότητες είχε και να μην ζήταγες από αυτο μεγαλύτερες αξιώσεις απο αυτές που είχε (αυτό γίνετε με διάβασμα, παρατήρηση μέσα απο αλλα τηλεσκόπια φίλων κτλ, και βεβαίως το σημαντικότερο "γνώθεις αυτών"). Άλλωστε γνώριζες ότι το πήρες για αρχή και ότι υπάρχει μέλλον (καλό για αρχή). Μετά μου φέρανε απο Αμερική ο θείος μου ένα 6" celestron σε EQ5 και πριν 20 μέρες πήρα και το διοπτρικό 150/750 απο το πλανητάριο με ΗEQ5 το οποίο με τις πρώτες παρατηρήσεις και με αντοίξωες συνθήκες που κατάφερα να κάνω (συννεφιά ,κρύο κτλ) είναι άπαιχτο. Δεν υπάρχει και εκεί θέλω να καταλήξω σύγκριση των μέν με το δέ και σαν τηλεσκόπια και σαν αντίστοιχες βάσης. Άλλωστε απο το κοστολόγιο που είπες σου πάει βάση και τρίποδας απο την bigstaroptics 350 ευρώ, αντίστοιχα την EQ5 το Πλανητάριο την έχει 425 ευρώ. Γνώμη μου είναι να την πάρης απο το πλανητάριο που και πιο σίγουρος θα είσαι και πιο κάλη ασυζητητή είναι και εάν θέλεις μπορεί πιστεύω να σου κάνει και διευκόλυνση στα χρήματα.Ελπίζω να σε βοήθησα. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 Καθαρούς ουρανούς
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 Κουτρούμπας εγραψε:Δεν υπάρχει και εκεί θέλω να καταλήξω σύγκριση των μέν με το δέ και σαν τηλεσκόπια και σαν αντίστοιχες βάσης. Άλλωστε απο το κοστολόγιο που είπες σου πάει βάση και τρίποδας απο την bigstaroptics 350 ευρώ, αντίστοιχα την EQ5 το Πλανητάριο την έχει 425 ευρώ. Γνώμη μου είναι να την πάρης απο το πλανητάριο που και πιο σίγουρος θα είσαι και πιο κάλη ασυζητητή είναι και εάν θέλεις μπορεί πιστεύω να σου κάνει και διευκόλυνση στα χρήματα. Ελπίζω να σε βοήθησα. Καθαρούς ουρανούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα