filiatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2008 Θα τον κάνετε βλέπω πραγματικό Μαραθώνιο.Ελπίζω να προλάβετε να μετακινηθείτε.Εγώ μία απ τα ίδια.Στο κτήμα με καθόλου πρόσβαση κ στ ανατολικά αλλά κ στα δυτικά. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2008 Θανάση χαίρομαι που θα τα πούμε από κοντά.Τώρα μόλις είδα την ανακοίνωση στο site της ΕΑΕ.Τελικά δε νομίζω να συμμετάσχω.Μετά από τόσο καιρό στον Πάρνωνα και θα δω Messier; Προτιμώ τα βαθιά νερά! Οι μάγκες δε κολυμπούν στα ρηχά! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
vtsamis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 Με χαρά θα συμμετέχω κι εγώ, όπως και πολλά άλλα μέλη της ΕΑΕ.Υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον τόσο για συμμετοχές, όσο και για την ομάδα υποστήριξης.Θανάση και Γιώργο, με δεδομένη την εμπειρία σας, η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη! Φιλικά,Βαγγέληςhttp://astronomia.org.gr/wordpress/--- https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 Θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω αλλά πιθανότατα κάποια προσωπικά θέματα δε θα με αφήσουν. Τουλάχιστον να καταφέρω να το επιχειρήσω από την περιοχή μας «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Makis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 Η παρουσία του κ.Δούβρη και του κ. Κορώνη είναι απαραίτητηδιότι υπάρχουν και οι νεότεροι που περιμένουν τη βοήθεια τους!!!Εννοείται και φέτος θα είμαι και εγώ παρόν. Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
quendi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2008 Ένας από τα παρατηρησιομανή μέλη του Ωρίωνα μου έβαλε φωτιές να σκάσουμε με δυο 8" dob παρέα στο αγαπημένο μας βουνό. Ίσως δείτε και πατρινούς στον Πάρνωνα Απρίλη μήνα! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2008 Οχι Μαρτη,αλλα αρχες Απριλη.Πρεπει να βαλουμε και κριτες.Εγω παντως ειμαι με τον Δημητρη,για τα βαθεια(και ας μην πατωνω,που λενε). Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2008 Λεωνίδα, αν θες ,κάνουμε τους κριτές! ΥΓ.Θέλει κάποιος να μου...... μιλήσει ιδιαιτέρως; Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε προφορ.... εεε.. κουβέντα! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
draculas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Πιθανότατα θα έρθω και εγω για τον πρώτο μου messier marathon! θα τα πούμε εκεί!
Dimitriskor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Ήσασταν δυο γίνατε τρις είμαστε ..?????. “ Ο χώρος και ο χρόνος είναι έννοιες ενδογενώς δεμένες μεταξύ τους “ . ???
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Πρεπει να βαλουμε και κριτες.Εγω παντως ειμαι με τον Δημητρη,για τα βαθεια(και ας μην πατωνω,που λενε). Ναι, εσύ και ο Δημήτρης ελάτε με τα μπρατσάκια σας... Όντως ανεπανάληπτη η περσινή εμπειρία με Θανάση και Γιώργο! Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να παρεβρεθώ φέτος και να τα ξαναδώ εις διπλούν (γιατί όχι και εις τριπλούν !) Δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση όπως νομίζουν μερικοί. Ναι μεν τα περισσότερα αντικείμενα είναι εύκολα, αλλά υπάρχει άγχος, αγωνία, χρειάζεται πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση, υπομονή και καλή φυσική κατάσταση για να ανταπεξέλθει κάποιος στο κρύο, τη νύστα και την κούραση.Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα το επιχειρήσουν! Υ.Γ: Γιάννη ωραία τα αρχειάκια σου. Μακάρι να μπορούσαμε να αφαιρέσουμε μερικές στήλες να γινόταν λιιίγο πιο πρακτικό. Μπορούμε, μπορούμε ;
sevax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Ωχ εδώ είναι η σωστή θέση,συγνώμη.Νά πάρετε καί τά σκί μαζί ΄γιά δείτε σέ αυτά http://www.freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=255727&la=2 http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=36 Υ.Γ.Εγώ σας έυχωμε καθαρούς ουρανούς Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Νά πάρετε καί τά σκί μαζί ΄γιά δείτε σέ αυτά Πάλι μέσα κλεισμένοι και παϊδάκια στο τζάκι;;; Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
ourania Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Πάλι μέσα κλεισμένοι και παϊδάκια στο τζάκι;;; Γιατί όχι?
Makis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Αξέχαστες στιγμές στο καταφύγιο μα κακοκαιρία. 1)Ο κ.Νίκος Τρεμούλης να μας παρουσιάζει τη μέτρηση αποστάσεων στο σύμπαν έχοντας το laptop πάνω σε τρία σκαμπό. 2)Ο κ. Άρης Μυλωνάς με μια υδρόγειος σφαίρα και ναυτικούς χάρτες να μας βάσει κουίζ και να μας κάνει μαθήματα ναυσιπλοοίας. 3)Ο πατέρας μου με τον κ.Λεωνίδα να κρύβουν το τζάκι με μια κουβέρτα και η κ.Μάρθα να μας κάνει ουρανογραφία στο ταβάνι του καταφυγίου. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ. Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
draculas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 To ακύρωσα λόγω.. καταιγίδας τελικά.καλά να περάσετε οσοι πάτε και μακάρι να καθαρίσει και ο καιρός
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 Νά πάρετε καί τά σκί μαζί ΄γιά δείτε σέ αυτά Πάλι μέσα κλεισμένοι και παϊδάκια στο τζάκι;;; Ναι γιατί θα σε χαλάσουν τα παϊδάκια ε Δεν θα μπορέσεις να τα φας http://www.astropixel.gr
Gliko_Dakri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 Και εδώ στον τόπο μου υπάρχει συννεφιά και θα συνεχίσει και Κυριακή νομίζω απ'την μία θέλουμε βροχές να μην διψάσουμε και από την άλλη σήμερα βρήκε που ήταν κατάλληλη μέρα για Messier Marathon Έλπις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα