Andreas72 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες.Δυστυχώς ήμουνα εκτός Αθήνας και δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην χθεσινοβραδινή εξόρμηση, οπότε αποφασίσαμε να εξορμήσουμε και την Παρασκευή.Ο τόπος συνάντησης θα είναι και πάλι ο Κιθαιρώνας.Σημείο συνάντησης η έξοδος(είτε από Αττική οδό είτε από Εθνική)προς Θήβα-Ελευσίνα.Με το που βγείτε(Αττική,Εθνική)δεξιά μετά το φανάρι στα 100 μέτρα θα περιμένουμε.Ώρα συνάντησης 19:00-19:15.Όσοι πιστοί προσέλθετε.Αναμένουμε συμμετοχές. Υ.Γ:Σήκωσα καινούργιο ποστ λόγω τον προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο προηγούμενο. Y.Γ 2:Για οποιαδήποτε πληροφορία παιδιά μην διστάσετε να μου κάνετε κλήση.Τηλ:6947812475 http://www.astropixel.gr
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Ωραιος ρε αντρεα καλα εκανες οντως εχθες ηταν τελευταια στιγμη ολα και λιγο χυμα.Ελπιζω να βγαλουμε ακρη ολοι αυριο και να ειμαστε εκει. http://pegasusastro.com/
sevax Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Ωραιος ρε αντρεα καλα εκανες οντως εχθες ηταν τελευταια στιγμη ολα και λιγο χυμα.Ελπιζω να βγαλουμε ακρη ολοι αυριο και να ειμαστε εκει. Άγγελε πόσο χρόνο έκανες Κόρινθο-Βίλλια; από Πίσια;άσε τα "στοφιλίκια" Λοιπόν μέσω Ν.Ε.Ο.ΚΟΡ.-ΑΘΗΝ. μέχρι το σημείο συνάντησης 35 λεπτά χωρίς "στρφιλικια"(100χ.λ.μ. ώρ.) καί από εκεί έως τον χώρο παρατήρησης 40-45 λεπτά (60χ.λ.μ. ώρ.) Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Χαθηκα λιγο στην αρχη και καθυστερησα αρκετα κανα 2ωρο το εκανα standard οποτε αυριο καλυτερα να ερθω στο σημειο που δινετε το ραντεβου. http://pegasusastro.com/
nio22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10!ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΣΕΦΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ? meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
nio22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 οκ! θα φερουμε και σουβλακια!!!! meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 ετσι και εγω λουκανικα http://pegasusastro.com/
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Προφανώς θα έρθω και εγώ.. οκ! θα φερουμε και σουβλακια!!!! Επιτέλους, η αγαπημένη συνήθεια εξαπλώνεται και γίνεται θεσμός!!! ΥΓ: Ευχαριστούμε την κα Κατερίνα για τα χτεσινοβραδυνά σουβλάκια!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
ourania Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Παίδες, εγώ για Παρασκευή Κιθαιρώνα δεν το βλέπω γιατί δίνω εξετάσεις την επόμενη το πρωί , αλλά έλεγα να ανέβω Πάρνωνα μόνο το Σάββατο βράδυ και να φύγω κατευθείαν μετά την παρατήρηση. Επειδή όμως κάτι έχω χάσει, σκέφτεται κανείς να πάει Πάρνωνα το Σαββ/κο? Όχι για διήμερο ή τριήμερο γιατί σίγουρα δεν είναι εύκολο τελευταία στιγμή να κάνουμε όλοι "ντου" στο καταφύγιο αλλά για μια βραδιά παρατήρηση ίσως?
sheliak Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Πιστευω να προλαβω να ερθω κατα τις 7 αν οχι θα ερθω αργοτερα..στο τοπο παρατηρησης.
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω. ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
draculas Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Εντάξει, είμαι εκτός θέματος, αλλα στον Πάρνωνα το Σάββατο θα είμαι μόνος μου?
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω. Άντε να τα πούμε και από κοντά Δημήτρη.Άπ'ότι θυμάμαι τελευταία φορά ήτανε στο Αλεποχώρι. Εντάξει, είμαι εκτός θέματος, αλλα στον Πάρνωνα το Σάββατο θα είμαι μόνος μου? Δεν νομίζω να είσαι μόνος σου φίλε draculas. ΟΟΟΟΟΟλο και κάποιοι θα έρθουν. Πιστευω να προλαβω να ερθω κατα τις 7 αν οχι θα ερθω αργοτερα..στο τοπο παρατηρησης. Σταμάτη εσύ τον δρόμο τον έχεις μάθει έτσι κι αλλιώς. Πάντως εμείς θα είμαστε στο σημείο συνάντησης από τις 19.00 μέχρι τις 19.15 μετά σιγά-σιγά θα ανηφορίσουμε για το βουνό. http://www.astropixel.gr
PapGeo Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Εντάξει, είμαι εκτός θέματος, αλλα στον Πάρνωνα το Σάββατο θα είμαι μόνος μου? Κάποιοι βρίσκονται ήδη εκεί από την Τετάρτη, αλλά, το Σάββατο δεν βλέπω να βοηθάει ο καιρός για παρατήρηση, σε αντίθεση με απόψε.
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Θα έρθω και εγώ με τον Σταμάτη (sheliak) και θα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσω το τηλεσκόπιο μου( Dob 8'') σε καλές συνθήκες παρατήρησης!Ήδη ενθουσιάστηκα...πάω να ετοιμαστώ Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 για να ξεκιναμε σιγα σιγα http://pegasusastro.com/
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Ως συνήθως θα σκάσω πιο αργά.. Κατά τις 10 το κόβω να είμαι εκεί, οπότε σόρρυ προκαταβολικά για τα φώτα!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
sheliak Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Και εγω καπου εκει με βλεπω να ερχομαι..
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω. Άντε να τα πούμε και από κοντά Δημήτρη.Άπ'ότι θυμάμαι τελευταία φορά ήτανε στο Αλεποχώρι.Ανδρέα, όταν τον είχα πάρει τηλέφωνο, μου τα μάσαγε!Τώρα νόμιζε ότι, επειδή έλειπα, δε θα έβλεπα αυτό που έγραψε Κάτσε τώρα να δεις πότε θα πάρει το φωτογραφικό τρίποδό του πίσω!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω. Άντε να τα πούμε και από κοντά Δημήτρη.Άπ'ότι θυμάμαι τελευταία φορά ήτανε στο Αλεποχώρι.Ανδρέα, όταν τον είχα πάρει τηλέφωνο, μου τα μάσαγε!Τώρα νόμιζε ότι, επειδή έλειπα, δε θα έβλεπα αυτό που έγραψε Κάτσε τώρα να δεις πότε θα πάρει το φωτογραφικό τρίποδό του πίσω!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
sheliak Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2008 Απιθανη βραδια!!Πολυ καλος ουρανος! Πολυ καλη παρεα!Ολα εξαιρετικα!
sevax Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2008 Απιθανη βραδια!!Πολυ καλος ουρανος! Πολυ καλη παρεα!Ολα εξαιρετικα! Πράγματικά Τηλεσκόποια 7 ρομποτικά 3ντομπ.Καί 3 φίλοι απο Κόρινθο. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
sheliak Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2008 Παντως μετα τις 3 ο ουρανος ειναι παρα παρα πολυ καλος..Στον γυρισμο μου εκανε εντυπωση το τοπιο λιγο μετα τον χωρο παρατηρησης (αυτος ο χαμηλος φωτισμος της ανατολης, με την σεληνη και τα λιγα συννεφα στην μεση δυο λοφων με φοντο εναν πεντακαθαρο πολυχρωμο ουρανο..) χαζεψα η μαλλον παραχαζεψα λιγο καθως φευγαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα