SAKIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2008 Δημητρη αγορι μου να εισαι καλα να το χαρεις!!Συγχαριτηρια και για την κατασκευη.Sakis Veroia. sakis Veroia
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2008 Δημητρη συνχαριτηρια φοβερο το παρατηρητιριο!!!!! παντα τετοια!!! αντε και καλες φωτογραφιες τις περιμενουμε Καθαρούς ουρανούς
dimpap Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2008 Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι τον δρόμο που ακολούθησα και εγώ, όπως και πολύ πριν από εμένα.Το ερασιτεχνικό αστεροσκοπείο μπορεί να προσφέρει πολλές χαρές, κάντε το.Σάκη, όλο το δικό μου είναι η αίθουσα αναμονής του δικού σου Αλλά τα καλά αρώματα είναι στα μικρά μπουκάλια Θα τα πούμε σε κανά συνέδριο πάλι. Τώρα το κόστος κατασκευής.Πυλώνας +-250 ευρώ Προκατασκευή 50 Κατασκευή -σκελετός, πάνελ, οδηγοί, οροφή, πόρτα, υδροροές,...+-1200 φιλική τιμή από αλλουμινά (η κατασκευή δεν είναι τετράγωνη, αν γίνει είναι φθηνότερη)Χρώματα, πάτωμα, σιλικόνες μονωτικά, +-200Ηλεκτρολογικά, πρίζες, πίνακας, φωτιστικά, ντιμερ, κανάλια, τροφοδοτικά, πολύπριζα...+-400Μικροπράγματα, ντουλάπα, γραφείο, καρέκλα, ράφια, μετεωρολογικός σταθμός κτλ +-300Υπολογιστές τους είχα (+- 700) αλλά θα φύγουν σε καλώδια usb, αντάπτορες, κτλ 100Τηλεσκόπια εξοπλισμός καλύτερα να τα έχεις ήδη Και πολύ μα πάρα πολύ προσωπικό χρόνο διάβασμα και δουλειά.Περίπου λοιπόν χωρίς υπολογιστές-εξοπλισμό 2500, βάλε και ένα 20% καπέλο και είσαι στα 3000. βέβαια αυτά τα δίνεις σε διάστημα 10 μηνών και δεν σου φαίνονται. Ένα μεγάλο ζήτημα επίσης είναι τα εργαλεία, γιατί εάν δεν τα είχα το κόστος θα ήταν πολλαπλάσιο, γιατί για οτιδήποτε θα έφερνα μάστορα και ο χρόνος αποπεράτωσης, θα ήταν άστα να πάνε Μέσο κόστος εργαλείων 1000 ευρώ. Όπως μου είπε και ένας φίλος στην αρχή, καλή δύναμη σε όποιον ξεκινήσει Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
lunar Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2008 Ευχαριστω dimpap ειναι αρκετα νορμαλ οι τιμες που λες για τετοια δουλεια, και παλι μπραβο Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Ιωάννης Γογωνάς Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2008 Μου φαίνεται μπήκε σε σκέψεις ο "lunar" Άχ Δημήτρη τον πέθανες τώρα με αυτό ... τώρα το μόνο που θα σκεφτεί είναι ¨¨Πώς θα βγάλω λεφτά""Εεε...?Καλά δεν λέω ?"lunar" είναι δύσκολα τα λεφτά ... αυτά το ξέρω ... αλλά σκέψου θα κάνεις αυτό που θέλεις πραγματικότητα σαν τον Δημήτρη...Μια μέρα θα το κάνω και εγώ...Νέος είμαι ακόμα ... έχω καιρό !! << Το θάρρος μας ενώνει, το θάρρος μας πάει μπροστά >> Σ.Ε.Α.Α. ( Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας ) << Αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να φτάσουμε στα Άστρα >>
lunar Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2008 Μου φαίνεται μπήκε σε σκέψεις ο "lunar" Άχ Δημήτρη τον πέθανες τώρα με αυτό ... τώρα το μόνο που θα σκεφτεί είναι ¨¨Πώς θα βγάλω λεφτά""Εεε...?Καλά δεν λέω ?"lunar" είναι δύσκολα τα λεφτά ... αυτά το ξέρω ... αλλά σκέψου θα κάνεις αυτό που θέλεις πραγματικότητα σαν τον Δημήτρη...Μια μέρα θα το κάνω και εγώ...Νέος είμαι ακόμα ... έχω καιρό !! Δεν ειναι δυσκολο να μαζεψω λεφτα, απλα εχωσα αρκετα € για αναβαθμιση του εξοπλισμου στο γραφειο + 1800€ (1260 για τηλεσκοπιο και τα ρεστα προσοφθαλμια) οποτε γι αυτο ρωταω το ποσο για να κανω τον προγραμματισμο και πολυ συντομα θα ειμαι σε θεση να βαλω μπροστα.Αλλωστε αν δεν επαιρνα τον εξοπλισμο του γραφειου μου (ειμαι γραφιστας και εχω δικη μου επιχειρηση ) θα χτυπουσα τρελο εργαλειο, αλλα επικρατησε η συνεση και προτιμισα να τα χωσω στο μαγαζι που μου τα φερνει κιολας (τα λεφτα) και να παρω για τωρα ενα OMC 140 + GP2 αλλιως θα χτυπαγα το OMC 200 (εργαλειο) Αργοτερα βλεπουμε Φιλικα Δμητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2008 Αντε Δημητρη καλές φωτογραφίες τωρα!Το τελείωσες στην πιο κατάλληλη εποχή. Το καλοκαίρι είναι μπροστά!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ.. Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2008 Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο!! Υλοποίησες το όνειρο του κάθε ερασιτέχνη αστρονόμου! Μπορείς πλέον να μπείς και στο site των ερασιτεχνικών παρατηρητηρίων ανα τον κόσμο! http://obs.nineplanets.org/obs/obslist.html ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2008 Φιλε Δημητρη συγχαρητηρια!!!"Οργανωμενο το εγκλημα" βλεπω ε? Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
dimpap Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2008 ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ.. Ρε, θα ΄ρθετε για κανά καφέ? Μη φοβαστε, δεν θα σας πειραξω...πολύ Μπορείς πλέον να μπείς και στο site των ερασιτεχνικών παρατηρητηρίων ανα τον κόσμο! http://obs.nineplanets.org/obs/obslist.html Το σκεφτομαι σοβαρά, πάντως ευχαριστώ. "Οργανωμενο το εγκλημα" βλεπω ε? Κόζα νόστρα και βάλε Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
dimpap Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 ΥΣ. Ρε συ εκτος απο τον χαρτη της Σεληνης και της Ελλαδας βαλε μεσα και καμια φωτογραφια της μπεμπας! Αυτη ειναι ο βασικος συντελεστης της ολης επιτυχιας! Τι να τα κάνεις τα αστέρια στον ουρανό, αφού τα βλέπεις όλη μέρα Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
sevax Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Σωστά "το ποιό λαμπρό ΑΣΤΈΡΙ". Να σου ζήση!Νά φέρω καί τήν εγγόνα μου, γιά παρέα,χε,χε,χε, Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
lunar Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Καβαλα στο takahashi και βουρ για ανδρομεδα να σου ζησει η μικρουλα και να την δεις οπως επιθυμεις Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
dimpap Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Ευχαριστώ ρε παιδιά ΥΣ Κάντε κανά παιδί γιατί χανόμαστε Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2008 Φίλε Δημήτρη να την χαίρεσαι. Είσαι τυχερός που ακόμα είναι μικρούλα για να καβαλάει τη στήριξη. Εμένα οι δικές μου χρειάζονται τη στήριξη του Παλομάρ πιά (18 η μία και 13 ή μικρή γαρ) Δημήτρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα