ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Αντε και την κάναμε. Απο σήμερα, ο υπογράφων είναι και (εν δυνάμει γιατί θα παραληφθεί την Δευτέρα) ιδιοκτήτης της HEQ-6 που ζαχάρωνε τόσο καιρό! Καλορίζικη να είναι (μου εύχομαι) και στα δικά σας οι λεύτεροι ΦιλικάΔημήτρης Δημήτρης
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Μεγια μεγια!!!! να σου ζησει!!!! Αντε και στο κεφαλακι μας Καθαρούς ουρανούς
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 λεύτεροι θεωρούνται οι έχοντες HEQ5 pro; Δημήτρη...HEQ6 δεν υπάρχει...ΕQ6 πήρες...αχ αχ αχ... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Φίλε Δημήτρη καλορίζικη και να την χαρείς όσο περισσότερο μπορείς.Πρίν απο ένα μήνα την παρέλαβα κι εγώ αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να την χαρώ όσο θα ήθελα. Στην ουσία έχω κάνει μόνο μια παρατήρηση απο Κιθαιρώνα. Έστω όμως και αυτή η μια φορά ήταν ικανή για να καταλάβω ότι έκανα μια αξιόλογη αγορά. Καλορίζικη και πάλι. Φιλικά Κώστας EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 λεύτεροι θεωρούνται οι έχοντες HEQ5 pro; Δημήτρη...HEQ6 δεν υπάρχει...ΕQ6 πήρες...αχ αχ αχ...Οδυνηρόν ολίσθημα Παναγιώτη μου απο τη χαρά μου. Και όχι, οι HEQ-5 δεν ανήκουν στην κατηγορία των λέυτερων. Για κάτι μπακούρια που ξερογλύφονται πήγαινε το σχόλιο. Δημήτρης
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Σε λίγο θα κάνετε δικό σας κλαμπ οι εκιουεξάδες κι όλους εμάς με τις υπόλοιπες ταπεινές βάσεις δεν θα καταδέχεστε ούτε γεια να μας λέτε!!! Καλορίζικη, καλορίζικη !
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Με τις υγείες σας και καλοτάξιδη. Είμαι σίγουρος ότι θα την ευχαριστηθείς και πολύ μάλιστα. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Σε λίγο θα κάνετε δικό σας κλαμπ οι εκιουεξάδες κι όλους εμάς με τις υπόλοιπες ταπεινές βάσεις δεν θα καταδέχεστε ούτε γεια να μας λέτε!!! Μπορείτε πάντα να μας δωροδοκείτε αφήνοντάς μας να παίξουμε με το "όπλο" που λέγεται Ethos!! Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημητρη καλοριζικη!!! (καλα να την δεχτεις!!!!)Welcome to the Club!!! ΥΣΔιαβασε καλα το manual!!! (και οχι μονο) Σε λίγο θα κάνετε δικό σας κλαμπ οι εκιουεξάδες κι όλους εμάς με τις υπόλοιπες ταπεινές βάσεις δεν θα καταδέχεστε ούτε γεια να μας λέτε!!! Καλορίζικη, καλορίζικη ! hi hi ΥΣAstroVox Forum Αρχική σελίδα -> Αγορά Εξοπλισμού ->When Dreams Come True! SynScan EQ6 ProΔεν ειναι και ασχημο Θεμα.... ισα ισα θα βοηθήσει πολυ (βλεπε Πολική Ευθυγράμμιση (γιατί ρυθμίζουμε έτσι?), ο Θειος ο Γιαννης μας εφτιαξε!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Καλοριζικα φιλε ! Καλα ταξιδια και πολλες ευχαριστες ωρες ενασχόλησης. Σηκωσε και καμια φωτο με τα κουτια κλπ κλπ. "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Θα ακούσετε νέα μετά την επόμενη εβδομάδα Σε λίγο θα κάνετε δικό σας κλαμπ οι εκιουεξάδες κι όλους εμάς με τις υπόλοιπες ταπεινές βάσεις δεν θα καταδέχεστε ούτε γεια να μας λέτε!!! Καλορίζικη, καλορίζικη ! Δεν ακουσα! Πως είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη κυρία μου! ποια είστε; Δημήτρης
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Τη "ζαχάρωνες" καιρό τώρα! Καλορίζικη και καλές παρατηρήσεις!
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Καλορίζικια, σου εύχωμε να γίνης Σουμάχερ στήν θέση τής Κατερίνας Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Καλορίζικη και καθαρούς ουρανούς. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους για τις ευχές. Επίσης να παρακαλέσω όσους φίλους αντιμετώπισαν το όποιο πρόβλημα με την στήριξη, να με ενημερώσουν και αν είναι δυνατόν να μου πούν τί έκαναν για να το αντιμετωπίσουν (ειδικά για όσα προέκυψαν και δεν λυνόντουσαν από το manual) Δημητρης ΥΓ Σουμάχερ στη θέση της Κατερίνας; Μάλλον έχω χάσει τεύχη Δημήτρης
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Ακόμα δεν τη πήρες και άρχισες να σκέφτεσαι πως να τη λύσεις?Ε ρε άμα το έχει μέσα του το μικρόβιο ο άνθρωπος φαίνεται. Δήμητρη, καλορίζικη και από εμένα. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα