ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Aγαπητοι φίλοι ανεβάζω μια φωτο που δεν ειναι δικη μου.Ειναι μια φωτο του 11 χρονου κουνιαδου μου.Τωρα τελευταια του πηραν μια ψηφιακη compact καπου στα 8 megapixels.Μια βραδια στο εξοχικο μας ειδε μαζι μου τον Δια και τεσσερις δορυφορους του.Απο τοτε οταν τον πανε εκει προσπαθει να τον δει με το ματι.Προσφατα στο σημειο που τον ειδε μαζι μου ειδε κατι που νομισε οτι ειναι ο πλανητης.Σηκωσε την ψηφιακη που σας ειπα και εβγαλε την φωτο που σας παραθετω.Με ρωτησε τι ειναι.Και του ειπα το πιο πιθανον αεροπλανο.Επειδη δεν ειμαι ουτε ειδικος ουτε το εχω ψαξει πολυ το θεμα ειπα να σας ρωτησω με την σειρα μου. Τι ειναι ?Περιμενω με πολυ περιεργεια. (η φωτο επεξεργαστηκε απο μενα, στην αρχικη με απλο ζουμ και καμια αλλη επεξεργασια φαινετε το αντικειμενο ολοκαθαρα, την αναλυση και το μεγεθος την μειωσα εγω για να ανεβασω την φωτο) "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Στέλιο, το σχήμα δεν είναι συμετρικό, το δεξί "φτερό" ξεκινάει πιο ψηλά και είναι λίγο πιο χοντρο. Ενδεχομένος να είναι κούνημα της φωτογραφικής και να είναι όντως ο Δίας... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Παναγιωτη οπως ειπα δεν ειμαι και εξπερ.Ξερω ομως οτι ολοι μας εχουμε βγαλει κουνημενες φωτογραφιες.Το κουνημα ειναι ας πω (χοντρικα) προς δυο αντιθετες κατευθηνσεις.Εδω ο πιτσιρικας θα πρεπει να κουνησε πανω κατω και μετα προς δυο αντιθετες διαγωνιες κατευθηνσεις...Λιγο περιπλοκο για ενα απλο κουνημα νομιζω.Και αν ναι ειναι ενα απλο κουνημα δεν θα επρεπε να υπαρχει κουνημα σε ολη την φωτο ( και μαλιστα τοσο περιπλοκο).Το δεντρο δεν δηχνει κατι τετοιο.Επισης δεν βλεπω αυτο το blur του κουνηματος.Το σχημα αυτο εχει καταγραφει οξυτατο στην φωτο.Δεν αντικρουω την αποψη σου,ουτε και λεω οτι εχεις αδικο, απλα εκθετω τις σκεψεις μου. (μιας και εχουμε εναν καιρο στην Δραμα εδω και 4 μερες αστα να πανε...) "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δεν ξερω τι μπορει να ειναι ,παντος κουνημα δεν πρεπει να ειναι. Αν ηταν κουνημα θα επρεπε να ειχαι σχηματισει μεγαλητερες γραμμες και μαλιστα σε μορφη παλμογραφου και οχι σαν το σημα της mersedes σε τρις αντηθετες κατευθηνσεις. μπορει να ειναι ενα περαστικο αεροπλανο !!!! και απο το πολυ ζοομ - επεξεργασια του Στελιου να δειχνει ασυμετρο Καθαρούς ουρανούς
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Φιλε Προδρομε το επαναλμβανωαυτο που βλεπεις στο ζουμ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ !Οπως οταν το βλεπεις στα windows και απλα πατας τον μεγεθυντικο φακο με το +. Αυτο εκανα. Αυτο που βλεπεις στο ζουμ ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ στην φωτο.Την κανονικη δεν μπορω να την σηκωσω λογο μεγεθους.Γι αυτο εβαλα την φωτο πανω γωνια. "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Να είναι αεροπλάνο και να μην έχει εμφανίσει trail, δύσκολο μου ακούγεται. Τι έκθεση έχει η φωτογραφία ;
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 μια πολυ ωραια κουνημενη φωτο του δια http://pegasusastro.com/
Rigelian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Σκουπιδάκι πάνω στον φακό; Dans chaque village un homme tend un flambeau, l΄instituteur, et un autre souffle dessus, le cure.V. Hugo
draculas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Πιστεύω και εγω οτι είναι ο Δίας κουνημένος, το δέντρο δεν εχει βγει κουνημένο λόγω φλας, και το σκουπιδάκι το αποκλείουμε επειδή αν ήταν επάνω στον φακό θα έβγαινε σκοτεινό.οπότε μένει ο Δίας..
krisgym Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 εκει που ειναι για τον Δια φενεται, αλλα το ζουμ.............τι να πω δισκολα μου φενεται για κουνιμα. Φιλικα Χρηστοs.
nemea Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Στη φωτογραφία υπάρχουν και άλλα φωτεινά σημεία εκτός του Δία.Αν πρόκειται για κούνημα τότε ΚΑΙ τα υπόλοιπα φωτεινά σημεία (εφόσον δεν είναι σκόνη που φωτίστηκε από το φλας) θα παρουσιάζουν τη μορφή που έχει το κούνημα του Δία.Μπορούμε λοιπόν να έχουμε σε μεγέθυνση λοιπόν κάποια από αυτά τα φωτεινά σημεία; Μπορείς να ανεβάσεις τη φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση σε κάποιο site όπως το rapidshare ή το flickr; Γραφετε καθαρά, χωρίς μουντζούρες.
krisgym Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 αυτο θα ελεγα και εγω. Φιλικα Χρηστοs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα